2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dudaklarını çok titretiyor bir de. Her rolde takıntı yapmış durumda onu :) bu arada 3. Bölümü izliyorum şu an da iyice değiştirmişler konuyu...

bi de kirpiklerini titretiyor:)
o kirpiklerle butun duyguyu verdigini saniyor. fi deki en yeneteksiz kisi.
ayy hala finali izleyemedim ya
her gun bugun izleyecegim diyorum ama olmuyor bir türlü.

Saol cnm Verem hariç hepsini yapıyor doktor. Ayşe’nin zamanında onu da yapıyordu ama artık bulamıyoruz dedi.

saglik ocagindaki hemsire turkiye genelinde verem aşısinda sıkıntı oldugunu,asi gunu erkenden gelmemiz gerektigini soylemisti. sınırlı sayidaymis verem asisi. ondan bulamiyor olabilirler.

Becerirsin cnm ya.. her çocuk da bir değil gerçi.. belki de kendi sevmeyecek. Bizim bakıcının oğlu var mesela, 12 yaşında, ve çocuk belgesel seviyor. Baya böyle gözünü dikip ciddi bir şekilde izliyor. Ve evlerinde tv yok bir süredir, bize geldiğinde izliyor sadece ama onu bile belgesel izleyerek değerlendiriyor :) hiç işi yok çizgi film vs ile.. öyle olsun canımı yesin

bi de kirpiklerini titretiyor:)
o kirpiklerle butun duyguyu verdigini saniyor. fi deki en yeneteksiz kisi.
ayy hala finali izleyemedim ya
her gun bugun izleyecegim diyorum ama olmuyor bir türlü.
:))) normal cnm.. valla ben de sırf evdeki sükuneti biraz yaşayabilmek için uyanık kalıp izliyorum işte bir iki birşey.. iyi geliyor insana bacaklarını uzatıp kafa yormayan birşey yapmak :)))

Evt canli asi (verem) sadece saglik ocaklarinda var cnm ozellere vermiyorlar
Öyleymiş,,bir de belirli günler yapıyoruz demişlerdi, ona göre gitmiştik biz. Heralde yirmi doz falan gibi toplu açılıyormuş.. tam da anlamadım.. bugün de zatürre (pnömokok) ve karma olduk biz. Bir dahaki ay da var birşeyler heralde ama unuttum. Rota var hatırladığım ama onu aşıdan saymıyorum içiyor diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…