- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Sabun kullanmıyorum ben sadece şampuan sabri tuncerin bebek şampuanını kullanıyorumHanımlar merhaba hangi bebek sabununu kullaniyorsunuz acaba
Hiç bilmiyorum ne yapıcaz iyi kötü bir düzeni var benim dikkat ettiğim gece beşiğinde uyumasıydı gündüz koltuk ta uyuyor gece beşiğinde ve buna alıştı yazın dokuzdan sonra daha çok dışarda oluyoruz ozamana kadarda alışır bebek arabasında uyur diye düşünüyorum ama şimdi genelde gündüz dışardayız ev oturmasına hiç akşam gitmedik arkadaşlar gelin diyorlar ama nasıl uyuturum hiçbir fikrim yok hatta 15 tatilde anneme gidicem ozaman bile tedirginim napıcam diyeKızlar gece gezmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Biz hiç çıkmadık akşam dışarı, kızım 8-9arası gece uykusuna hazırlanıyor genelde , sonra da uyuyor, korkuyorum düzenş bozulacak diye, gittiğim yerde uyutsam bu defa mesela uyanmadan bizim kalkmamız gerekti uykusu bölünecek falan çekinşyotum, bu kadar düşünmemek mi şazım acaba çocuk mu bizim düzene alışmalı? Ne düşünüyorsunuz
benim büyük kızımdada var bebekken göz kapaklarında ve alnının ortasında vardı göz kapaklarındaki geçti ama alnının ortası kaldı rengi değişti sadece açıldı ağlayınca belli oluyor ve dikkatli bakınca ben o leke orda yokmuş gibi davrandım dikkatini ona yoğunlaştırmadım çokta belli olmadığı için çok geç farkettiB bursa_83 Canim bizde doktordan geldik 1,5 ayda 760 gr almis..dusmus kilo alimi ama anne sutu devam dedi.Suan 4,5 aylik 5840 kilosu..Bizim miniklerden bu kadar :)
arch2401 Sen demir isini naptin canim basla dedi bana ama zaten 3_4 gune bi yapiyo kakasini daha fena olcak diye korkuyorum..kullaniyo musun ?
@AysheDuru Durunun konaklari icin hergun yikiyo musun ? Kizimda da var ama korkuyorum hergun kafasini yikamaya usuturum diye :)
Daha once bahsettim mi hatirlamiyorum ama benim kizimin vucudunda ciddi mogol lekeleri var.Basta lohusa pskolojisiyle cok agliyodum.Etek bile giydiiremicek miyim herkes sorar diye ama alistim simdi neleri var Allah saglik versin tum yavrulara.. 4 doktor gordu hepsi gecer bunlar en gec 5 yila kadar dedi ama hic bi azalma yok aksine kilo aldikca daha belirginlesti sanki.umarim gecer.Tabi dusunmuyo degilim sordugunda ne derim nasil aciklarim bi pedegogdan yardim alicam.Pskolojisini etkilemesin.Paylasiyim sizle dedim :)
Canım çok kilo aldırmaz mı bu tarif ? Öğününde ne kadar yiyorsun?Sütü az gelen arkadaşlar, bir arkadaşım bebeğini emzirirken, düzenli dövme buğday haşlayıp üstüne şeker döküp yediğini söyledi. Bende 1 haftadır yapıyorum faydasını gördüm gibi. Tabi bu bebekte gaz yapıyor. Ama oğlum artık gazı gelince bacaklarını karnına çekip işini hallediyor:))) Gazını kolay çıkartamıyorsa bebeğiniz yemeyin.
canım o lekeler geçer Allah’ın izniyle hiç merak etme . Neden olabılıyor Muş peki ?B bursa_83 Canim bizde doktordan geldik 1,5 ayda 760 gr almis..dusmus kilo alimi ama anne sutu devam dedi.Suan 4,5 aylik 5840 kilosu..Bizim miniklerden bu kadar :)sizde prematureydınız değil mi canım? Benim oğlumunda kilosu aynı napalım sağlıkları yerınde olsun da minyon çocukolsunlar
arch2401 Sen demir isini naptin canim basla dedi bana ama zaten 3_4 gune bi yapiyo kakasini daha fena olcak diye korkuyorum..kullaniyo musun ? Canım ben dün doktorla konuştum keskin vermen gerekiyor dedı tahlılde de 10.4 gibi bir oran çıktı. Ferrum verebılırsın başka seçenek olarakta toz olan demır şaselerı var onu anne sütüyle karıştırıp verebılırsın dedı isimde söyledi ama hatırlamıyorum .
@AysheDuru Durunun konaklari icin hergun yikiyo musun ? Kizimda da var ama korkuyorum hergun kafasini yikamaya usuturum diye :) 3 veya 4 günde bir yokıyoruz Konak için dün bende yıkamadan önce zeytın yağı sürdüm 5 dakıka sonra chicco tarağıyla geri doğru taradım çok az kaldı.
Daha once bahsettim mi hatirlamiyorum ama benim kizimin vucudunda ciddi mogol lekeleri var.Basta lohusa pskolojisiyle cok agliyodum.Etek bile giydiiremicek miyim herkes sorar diye ama alistim simdi neleri var Allah saglik versin tum yavrulara.. 4 doktor gordu hepsi gecer bunlar en gec 5 yila kadar dedi ama hic bi azalma yok aksine kilo aldikca daha belirginlesti sanki.umarim gecer.Tabi dusunmuyo degilim sordugunda ne derim nasil aciklarim bi pedegogdan yardim alicam.Pskolojisini etkilemesin.Paylasiyim sizle dedim :)
Ferrum cocugumu kabiz yapti hem de ustelik gunde 2 kere yapiyordu suan 10 gunu bile buluyorB bursa_83 Canim bizde doktordan geldik 1,5 ayda 760 gr almis..dusmus kilo alimi ama anne sutu devam dedi.Suan 4,5 aylik 5840 kilosu..Bizim miniklerden bu kadar :)
arch2401 Sen demir isini naptin canim basla dedi bana ama zaten 3_4 gune bi yapiyo kakasini daha fena olcak diye korkuyorum..kullaniyo musun ?
@AysheDuru Durunun konaklari icin hergun yikiyo musun ? Kizimda da var ama korkuyorum hergun kafasini yikamaya usuturum diye :)
Anne sütü olsa da kabızlık yapıyor mu? Muhtemelen 4.ayda biz de demir ilacına başlayacağız. Oğlum çok sık kaka yapmıyor bazen 1 haftayı bile bulabiliyor. Daha kötü olmasınFerrum cocugumu kabiz yapti hem de ustelik gunde 2 kere yapiyordu suan 10 gunu bile buluyormahfolduk dertsiz basimiza dert aldik enson 10. Gunde gecen sali fitil yardimiyla yapabildi ustelik sadece 2 ay once 3 gun kullanmistik maalesef duzelmiyor ben de madem kestigim halde duzelmiyor bari vermeye devam edeyim diye dusunuyorum bu aksam gene baslayacagim...
Benim kardeşimin düğünü vardı yakın bir zamanda 3 gün ust uste ve kalabalık mekanlarda dışarıda kalmak zorundaydık. 2-3 gün Metehan ı uyutmakta zorlandık ama istikrarlı olunca eski duzenimize döndük çok şükür :)Kızlar gece gezmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Biz hiç çıkmadık akşam dışarı, kızım 8-9arası gece uykusuna hazırlanıyor genelde , sonra da uyuyor, korkuyorum düzenş bozulacak diye, gittiğim yerde uyutsam bu defa mesela uyanmadan bizim kalkmamız gerekti uykusu bölünecek falan çekinşyotum, bu kadar düşünmemek mi şazım acaba çocuk mu bizim düzene alışmalı? Ne düşünüyorsunuz
Evt cnm maalesef yapiyor mahfoldukAnne sütü olsa da kabızlık yapıyor mu? Muhtemelen 4.ayda biz de demir ilacına başlayacağız. Oğlum çok sık kaka yapmıyor bazen 1 haftayı bile bulabiliyor. Daha kötü olmasın
Ne güzel önceden beşiğine yatırır,emziğini takardım kendi kendine uyurdu.
Şimdi emzik emmesi yasak olduğu için,her uykusu geldiğinde emzik arıyo sinirleniyor.
Uyusun diye her yolu denedik.ayakta sallıyoruz,battaniyede sallıyoruz.çok şükür bu şekilde uyuyor.
Zamanında çok karşıydım heleki battaniyeyle sallamaya.ama yeterki uyusun diye mecbur sallıyoruz.
Hele hastanede ağlamasın dikişleri açılmasın diye tv ye bile baktırdım 1.2 dk.
Kuzum iyi olsunda eski düzenimize tekrar döneriz inşaallah.
Ay ne güzel çok özendim size:)
B bursa_83 Canim bizde doktordan geldik 1,5 ayda 760 gr almis..dusmus kilo alimi ama anne sutu devam dedi.Suan 4,5 aylik 5840 kilosu..Bizim miniklerden bu kadar :)
Ah. Keşke istanbul anneleri ve diğer şehirlerden olan annelerde buluşabilsek ne güzel olur.
Bizimki 3 aylık şu anda tam oluyor bence 3-6 ideal ama bebeğin kilosu da önemli tabi ben 6.aydan sonra normal mont giydirmeyi düşünüyorumBu bebişlere astronot mont 3-6 ay mı alıcaz 6-9 ay mı sanki 6-9 büyük 3-6 da küçük gibi geldi gözüme. Karar veremedim almadan çıktım.
Ne güzel önceden beşiğine yatırır,emziğini takardım kendi kendine uyurdu.
Şimdi emzik emmesi yasak olduğu için,her uykusu geldiğinde emzik arıyo sinirleniyor.
Uyusun diye her yolu denedik.ayakta sallıyoruz,battaniyede sallıyoruz.çok şükür bu şekilde uyuyor.
Zamanında çok karşıydım heleki battaniyeyle sallamaya.ama yeterki uyusun diye mecbur sallıyoruz.
Hele hastanede ağlamasın dikişleri açılmasın diye tv ye bile baktırdım 1.2 dk.
Kuzum iyi olsunda eski düzenimize tekrar döneriz inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?