2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hanımlar merhaba hangi bebek sabununu kullaniyorsunuz acaba
Sabun kullanmıyorum ben sadece şampuan sabri tuncerin bebek şampuanını kullanıyorum
Hiç bilmiyorum ne yapıcaz iyi kötü bir düzeni var benim dikkat ettiğim gece beşiğinde uyumasıydı gündüz koltuk ta uyuyor gece beşiğinde ve buna alıştı yazın dokuzdan sonra daha çok dışarda oluyoruz ozamana kadarda alışır bebek arabasında uyur diye düşünüyorum ama şimdi genelde gündüz dışardayız ev oturmasına hiç akşam gitmedik arkadaşlar gelin diyorlar ama nasıl uyuturum hiçbir fikrim yok hatta 15 tatilde anneme gidicem ozaman bile tedirginim napıcam diye
benim büyük kızımdada var bebekken göz kapaklarında ve alnının ortasında vardı göz kapaklarındaki geçti ama alnının ortası kaldı rengi değişti sadece açıldı ağlayınca belli oluyor ve dikkatli bakınca ben o leke orda yokmuş gibi davrandım dikkatini ona yoğunlaştırmadım çokta belli olmadığı için çok geç farketti

Canım çok kilo aldırmaz mı bu tarif ? Öğününde ne kadar yiyorsun?
canım o lekeler geçer Allah’ın izniyle hiç merak etme . Neden olabılıyor Muş peki ?

Ferrum cocugumu kabiz yapti hem de ustelik gunde 2 kere yapiyordu suan 10 gunu bile buluyor mahfolduk dertsiz basimiza dert aldik enson 10. Gunde gecen sali fitil yardimiyla yapabildi ustelik sadece 2 ay once 3 gun kullanmistik maalesef duzelmiyor ben de madem kestigim halde duzelmiyor bari vermeye devam edeyim diye dusunuyorum bu aksam gene baslayacagim...

Anne sütü olsa da kabızlık yapıyor mu? Muhtemelen 4.ayda biz de demir ilacına başlayacağız. Oğlum çok sık kaka yapmıyor bazen 1 haftayı bile bulabiliyor. Daha kötü olmasın

Benim kardeşimin düğünü vardı yakın bir zamanda 3 gün ust uste ve kalabalık mekanlarda dışarıda kalmak zorundaydık. 2-3 gün Metehan ı uyutmakta zorlandık ama istikrarlı olunca eski duzenimize döndük çok şükür :)

Ne güzel önceden beşiğine yatırır,emziğini takardım kendi kendine uyurdu.
Şimdi emzik emmesi yasak olduğu için,her uykusu geldiğinde emzik arıyo sinirleniyor.

Uyusun diye her yolu denedik.ayakta sallıyoruz,battaniyede sallıyoruz.çok şükür bu şekilde uyuyor.
Zamanında çok karşıydım heleki battaniyeyle sallamaya.ama yeterki uyusun diye mecbur sallıyoruz.

Hele hastanede ağlamasın dikişleri açılmasın diye tv ye bile baktırdım 1.2 dk.
Kuzum iyi olsunda eski düzenimize tekrar döneriz inşaallah.

Hiç canımı sıkma canım inşallah iyileşsin de yine eski düzenine döner.

bu aydan sonra dusecek demekki
emir de istahsizlik da var sanki bu aralar. biberona nasil davranacak diye verdim. yapisirdi,onu bile agzinda geveliyor. niye acaba?

masallah canim bebisine
su 6 ayi anne sutuyle tamamlayalim hayirlisiyla:)

Bu bebişlere astronot mont 3-6 ay mı alıcaz 6-9 ay mı sanki 6-9 büyük 3-6 da küçük gibi geldi gözüme. Karar veremedim almadan çıktım.

Şuan biz 3 aylık ve 6 kiloyuz. Yani ben izmir de yaşıyorum , zaten çok soğuk olmuyor kış da en geç mart ayında bitiyor.Açıkçası bu seneyi tek montla idare etmek istiyorum.

Cnm düzelsin de,bir sekilde yoluna girer hersey uykusu vs...
Yeter ki saglıgı yerinde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…