Çok şükür :) gripler vs çok olunca merak ettim siZde de mi arıza var diyeburalardayim da epeydir bakamiyorum foruma ya. baris tum gun oyaliyor beni aksam da mecalim kalmiyor foruma bakmaya. bakayim dedigim zaman da sayfalar bayagi bir birikmis oluyor bitiremiyorum
iyi mi herkes hersey yolunda mi hanimlar?
Sen bir süre çağırma misafir artık cnm yaYine yemekli misafir, yine koala gibi annesine yapışık bir Kerem, yine dağ gibi bulasik içinde bir mutfak, yine yorgunluktan harap olmuş bir ana
Haklısın cnm bebekten önceki alışkanlıklar işte herkes hala her şey ayni zannediyor ben de kiramiyorum kimseyi ama yok bebekle bu işler ölüm gibi ya mahvoluyorum bir süre dinlenmem lazım. Bebek tebrigi icin misafir de bitmiyor ya bu haftasonu için 3 ayrı aile haber verdi mesela birini kabul edebildik diğerlerini çağırmak lazım haftaiçi. Gerçi onları yemeğe almayacagim.Sen bir süre çağırma misafir artık cnm yavalla yazık sana, yorma kendini öyle üstüste (
Benim Defne kızım bu aralar akşam uykusuna geçmekte çok zorlanıyor uyusa da çok sık kalkıyor, emme problemi azaldı, sol memeyi hala çok tercih etmiyor kısacık emip bırakıyor sonra sağdan devam etmek istiyor. Acaba süt mü yok dedim ama süt de var, fazla durmak istemiyor orada. 'Bu sol meme sana ne yaptı kızım, sağ aromalı da sol az yağlı süt mü veriyor?' diyorum kafayı sağa gömüyor cok cok emiyor solayaparak. Aman emsin de solu az emiversin diyorum ama bu sefer de meme ucunu yara yaptı diş etini kaşımaya çalışırken. Bir öğretemedim diş kaşıyıcı olmadığını, kanlı canlı bir insana ait olduklarını ve ısırınca acıdığını... Emzirmeye korkar oldum, bağırmamak için yanağımı ısırıyorum bazen. Şimdiden böyleyse dişleri çıkınca yanmışız
Bugünlerde annelik extra full time mesai istiyor. Hep oynamak istiyor, oynamazsa muhakkak 'kucaana aaaal' diye ağlıyor. Günümüzün çoğu egzersiz niyetine hareketlerle geçiyor. Besyo'dan aradilar bunca egzersiz üzerine kızımı beden eğitimi öğretmeni yapacaklarmış ama şartlarda anlaşamadik illa konuşmayı bilmesi gerekiyormuş, olmadı.
Eğer kızımın girdiği bu tripler atak değil de karakteriyse kollarımı iki yana açıp HAYIIR diye sokaklarda bağırarak koşmak istiyorum, çünkü böyle bebek olmaz, olmamalı, nolur olmasın. Hem emmeyi reddeden hem de emmeden uyumayan bebek olur mu ya, paradoks gibi bir şey oldu çocuk.
İşte bende haller böyle anneler, bu aralar favori uyarlama şarkımı da şuraya koyuyorum.
Oynatmaya az kaldı Defne kız nerde.
Bir çekik göz yüzünden çıldıracağım
Benim dikkatini yogunlastiramama gibi bi durum yok maalesef dedigim gibi asiri yaygin..sabirla beklicemSabun kullanmıyorum ben sadece şampuan sabri tuncerin bebek şampuanını kullanıyorum
Hiç bilmiyorum ne yapıcaz iyi kötü bir düzeni var benim dikkat ettiğim gece beşiğinde uyumasıydı gündüz koltuk ta uyuyor gece beşiğinde ve buna alıştı yazın dokuzdan sonra daha çok dışarda oluyoruz ozamana kadarda alışır bebek arabasında uyur diye düşünüyorum ama şimdi genelde gündüz dışardayız ev oturmasına hiç akşam gitmedik arkadaşlar gelin diyorlar ama nasıl uyuturum hiçbir fikrim yok hatta 15 tatilde anneme gidicem ozaman bile tedirginim napıcam diye
benim büyük kızımdada var bebekken göz kapaklarında ve alnının ortasında vardı göz kapaklarındaki geçti ama alnının ortası kaldı rengi değişti sadece açıldı ağlayınca belli oluyor ve dikkatli bakınca ben o leke orda yokmuş gibi davrandım dikkatini ona yoğunlaştırmadım çokta belli olmadığı için çok geç farketti
Yani tipda bi cevabi yok.dogum lekesi.eskiler ne yedin,canin ne cekti der ama alakasi yok heryerimw surmus olamam :)Canım çok kilo aldırmaz mı bu tarif ? Öğününde ne kadar yiyorsun?
canım o lekeler geçer Allah’ın izniyle hiç merak etme . Neden olabılıyor Muş peki ?
Hadi ya..biz de oyle olucaz buyuk ihtimalFerrum cocugumu kabiz yapti hem de ustelik gunde 2 kere yapiyordu suan 10 gunu bile buluyormahfolduk dertsiz basimiza dert aldik enson 10. Gunde gecen sali fitil yardimiyla yapabildi ustelik sadece 2 ay once 3 gun kullanmistik maalesef duzelmiyor ben de madem kestigim halde duzelmiyor bari vermeye devam edeyim diye dusunuyorum bu aksam gene baslayacagim...
Anladim canim.4 gün üstüste yıka dedi cnmmogol lekesi tam olarak ne bu arada?
canım geçtiğimiz ay boyunca aynen öyle parçalı bulutlu bir ay yaşadık MERAK ETME ATAKBenim Defne kızım bu aralar akşam uykusuna geçmekte çok zorlanıyor uyusa da çok sık kalkıyor, emme problemi azaldı, sol memeyi hala çok tercih etmiyor kısacık emip bırakıyor sonra sağdan devam etmek istiyor. Acaba süt mü yok dedim ama süt de var, fazla durmak istemiyor orada. 'Bu sol meme sana ne yaptı kızım, sağ aromalı da sol az yağlı süt mü veriyor?' diyorum kafayı sağa gömüyor cok cok emiyor solayaparak. Aman emsin de solu az emiversin diyorum ama bu sefer de meme ucunu yara yaptı diş etini kaşımaya çalışırken. Bir öğretemedim diş kaşıyıcı olmadığını, kanlı canlı bir insana ait olduklarını ve ısırınca acıdığını... Emzirmeye korkar oldum, bağırmamak için yanağımı ısırıyorum bazen. Şimdiden böyleyse dişleri çıkınca yanmışız
Bugünlerde annelik extra full time mesai istiyor. Hep oynamak istiyor, oynamazsa muhakkak 'kucaana aaaal' diye ağlıyor. Günümüzün çoğu egzersiz niyetine hareketlerle geçiyor. Besyo'dan aradilar bunca egzersiz üzerine kızımı beden eğitimi öğretmeni yapacaklarmış ama şartlarda anlaşamadik illa konuşmayı bilmesi gerekiyormuş, olmadı.
Eğer kızımın girdiği bu tripler atak değil de karakteriyse kollarımı iki yana açıp HAYIIR diye sokaklarda bağırarak koşmak istiyorum, çünkü böyle bebek olmaz, olmamalı, nolur olmasın. Hem emmeyi reddeden hem de emmeden uyumayan bebek olur mu ya, paradoks gibi bir şey oldu çocuk.
İşte bende haller böyle anneler, bu aralar favori uyarlama şarkımı da şuraya koyuyorum.
Lcwden. Olabilir ama bizim kız biraz huylu bir şey giydirirken mutlaka ağlıyor. Badilerini filan da 1 yaş aldım ki kolay giysinNerden almıştın canım? Dediğim gibi markaya göre değişiyordur belki?
Hi yumuşaksa iyi ya bizimki sert.Bizimki çok basit giyiliyor ama daha çok peluş tulum gibi kalın ve yumuşak mont daha zordur giydirmesi
Sen atak de yeter ki, ben beklerim geçmesinicanım geçtiğimiz ay boyunca aynen öyle parçalı bulutlu bir ay yaşadık MERAK ETME ATAKuyumayan zırt pırt uyanan bir irem emmeyen bir irem ve azalan bir süt üretimi... üstüne regly oldum belkide az emdi ondan oldum diye bile süphe duyuyorum. ama bu hafta iyiyiz o kendini geri atmalar memeyi çekiştirmeler ısırmalar kalmadı ama 3 4 hafta sürdü üzgünüm bu dönemdeki atakları uzun sürüyor. sabır sabır sabır
ay yok iyiyiz cok sukur. tum hasta olan anne ve bebislerine gecmis olsunÇok şükür :) gripler vs çok olunca merak ettim siZde de mi arıza var diye
Maşallah Sarp'a güzel kilo almış annesi
Benim Defne kızım bu aralar akşam uykusuna geçmekte çok zorlanıyor uyusa da çok sık kalkıyor, emme problemi azaldı, sol memeyi hala çok tercih etmiyor kısacık emip bırakıyor sonra sağdan devam etmek istiyor. Acaba süt mü yok dedim ama süt de var, fazla durmak istemiyor orada. 'Bu sol meme sana ne yaptı kızım, sağ aromalı da sol az yağlı süt mü veriyor?' diyorum kafayı sağa gömüyor cok cok emiyor solayaparak. Aman emsin de solu az emiversin diyorum ama bu sefer de meme ucunu yara yaptı diş etini kaşımaya çalışırken. Bir öğretemedim diş kaşıyıcı olmadığını, kanlı canlı bir insana ait olduklarını ve ısırınca acıdığını... Emzirmeye korkar oldum, bağırmamak için yanağımı ısırıyorum bazen. Şimdiden böyleyse dişleri çıkınca yanmışız
Aman arkadaşlar - isteyen dener tabi de- öyle süt gelsin diye şeker fln yemeyin seker son derece kanserojen bir madde... üstelik çayınızda kahvenizde de kullanıyorsanız bir de şunun bunun üzerine döküp yemeyin... burada konuştuk süt artırıcıları onları deneyin ayrıca tavsiye edebileceğim bir bitkisel ürün daha var solgarın yanısıra GALACTAGO damla bu hafta aldım 3 gündür kullanıyorum ve cidden farketti ben 15 gün önce regly oldum ve regly sonrası sütümde azalma oldu baktım gecici bir durum gibi değil galactago denedim tabi yanı sıra burada tavsiye verdiğim diğer seyleri de malt hariç çünkü cidden kilo yapıyor malt. sık sağım yaptım ve bu damla süt eski haline geldi ihtiyacı olan denesin
canım bu eskiler banada dedı ne yedin gızlı gızlı büyük oğlanın bacağında var lekesi :) kendisinde çok begenıyor .Benim dikkatini yogunlastiramama gibi bi durum yok maalesef dedigim gibi asiri yaygin..sabirla beklicem
Yani tipda bi cevabi yok.dogum lekesi.eskiler ne yedin,canin ne cekti der ama alakasi yok heryerimw surmus olamam :)
Hadi ya..biz de oyle olucaz buyuk ihtimal
Anladim canim.
Bi cesit dogum lekesi.mavi gri hatta ayagindaki koyu gri renkteArastirinca bayaa derin bi konu..Ustune arastirmalar yapilmis.Neyse derine girmyeyim simdi :)
Bizde aynıyiz önceden atak deyip biraz da olsa rahatliyordum ama şimdi ya huysa diye düşünmeye başladım ya bizimki defnenin erkek versiyonu ya da ikisi de atak geçiriyor. İkinci ihtimalin olmasını canı gönülden istiyorum zira şimdiden çok yoruldum. Dediğin gibi emmez hem de emmedigi için uyumaz.Sutum azaldı diye beni kahirlara sokar.Yorgunum dostlar.Benim Defne kızım bu aralar akşam uykusuna geçmekte çok zorlanıyor uyusa da çok sık kalkıyor, emme problemi azaldı, sol memeyi hala çok tercih etmiyor kısacık emip bırakıyor sonra sağdan devam etmek istiyor. Acaba süt mü yok dedim ama süt de var, fazla durmak istemiyor orada. 'Bu sol meme sana ne yaptı kızım, sağ aromalı da sol az yağlı süt mü veriyor?' diyorum kafayı sağa gömüyor cok cok emiyor solayaparak. Aman emsin de solu az emiversin diyorum ama bu sefer de meme ucunu yara yaptı diş etini kaşımaya çalışırken. Bir öğretemedim diş kaşıyıcı olmadığını, kanlı canlı bir insana ait olduklarını ve ısırınca acıdığını... Emzirmeye korkar oldum, bağırmamak için yanağımı ısırıyorum bazen. Şimdiden böyleyse dişleri çıkınca yanmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?