2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şuan biz 3 aylık ve 6 kiloyuz. Yani ben izmir de yaşıyorum , zaten çok soğuk olmuyor kış da en geç mart ayında bitiyor.Açıkçası bu seneyi tek montla idare etmek istiyorum.
Canım biz mothercare’den aldık 3-6 ay olandan. Oğlum da 3 aylık 6 küsur kilo, büyük oluyor. Bu seneyi bununla geçiririz diye tahmin ediyorum. Markadan markaya değişiyordur belki de.

Şuan biz 3 aylık ve 6 kiloyuz. Yani ben izmir de yaşıyorum , zaten çok soğuk olmuyor kış da en geç mart ayında bitiyor.Açıkçası bu seneyi tek montla idare etmek istiyorum.
Benim kız da 6 kilo 61 cm. 6/9 ay kullanıyorum ya giydirmesi çok zor çünkü küçük olsa giydiremezdim sanırım:)

Canım biz mothercare’den aldık 3-6 ay olandan. Oğlum da 3 aylık 6 küsur kilo, büyük oluyor. Bu seneyi bununla geçiririz diye tahmin ediyorum. Markadan markaya değişiyordur belki de.
Aynen mothercare in ürünleri tam üzerinde yazdığı aya uygun oluyor.Eminim onu 6 aya kadar kullanabilirsiniz.Ne kadara almıştın, indirim falan var mı bu aralar. İnternetten baktım ben , pek kalmamıştı, çıkıp mağazaya bakmam gerek aslında.

İndirim yoktu maalesef canım ya 169a aldık. Yaşadığım şehirde mağazası yok zaten arkadaşıma aldırdım. İndirimi bekleyim de çıkıp alayım durumu olmayınca aldım artık vakit kaybetmeden. Sen takip et, bu aralar indirimler oluyor. İndirimli almasan da verdiğin paraya değiyor gerçekten, çok memnunum.

Bu bebişlere astronot mont 3-6 ay mı alıcaz 6-9 ay mı sanki 6-9 büyük 3-6 da küçük gibi geldi gözüme. Karar veremedim almadan çıktım.
Herkes farkli yazmis benim kızım 3 aylık boyu 64cm kilosu 6.800 bizde ilk 6 9 almistık kışı geçirsin diye ama bu ölcülerle bile cok büyük oldu suan kesinlikle icinde kayboluyor ve bir ay sonra bile olacağıni zannetmem değistirip 3 6 aldik ve hala da büyük ben marta kadar giyer diye düsünüyorum ama tabi tebrubeli anneler daha iyi anlar.

Canım çok kilo aldırmaz mı bu tarif ? Öğününde ne kadar yiyorsun?
canım o lekeler geçer Allah’ın izniyle hiç merak etme . Neden olabılıyor Muş peki ?
Canım şu dönem süt olsunda nasıl olursa olsun modundayım.Öğlen bir yemek tabağına, yarım yemek kaşığı şeker koyuyorum. Dövme buğday sağlıklı ama şeker tabiki değil. Kilo konusunda da ben doğum öncesi kiloma döndüğüm için çok dert etmiyorum.

Her ayın 15 inde mothercare de indirim oluyor,yanlıs hatırlamıyorum deil mi A AysheDuru sen öyle demistin?

4 gün üstüste yıka dedi cnm mogol lekesi tam olarak ne bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…