2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim bunu duymak öyle iyi geldi ki hem de süt regl konusunda da aynı şeyleri yasamisiz galaktago solgar var sagimlari nasıl yaptın bahseder misin acaba?

Bu arada denizdeki meme reddi ciddi anlamda devam ediyor. Sağarak ve daha önceki stoklarımdan kullanıyorum. Ama stoklar bitmek üzere. Ve sağdığım süt kesinlikle yetmez. Yaklaşık 3 haftadır emmiyor. Özellikle son bir haftadır tamamen bıraktı. Ben bırakmadım tabii vermeyi ihmal etmiyorum ama ne şekillere giriyorum yeterki emsin diye her yolu denedim ama sonuç başarısız. Biraz daha böyle devam ederse mamaya başlamak zorunda kalıcaz dedi dr. çünkü emmediği için süt çok çok azaldı. Hemen süt arttırma yollarına başlıyorum hepsini biliyorumda bir tek malt içecekle ilgili bir fikrim yok. Kullanan varmı. Hangi marka almalıyım farkedermi acaba.genelde koliyle görüyorum günlük kullanımı nasıl ona göre alıcam. Ben bugün çok dertli olduğumdan çok soru soruyorum ama solgarın B vitaminini still tea ve malt içeceğini gün içinde hepsini kullansam daha mı iyi etki eder süte. Off kafamda deli sorular. Süt artsında sağarakta olsa 6 ayı görmek istiyorum bu arada arch2401 damlanın kullanımını yazarmısın. Geçen hafta bende regl oldum. Dr kontrolüm vardı. Meme reddi yaşıyoruz 3 haftadır onun etkisi büyük onun için regl olmuşsun gibi duruyor dedi.

Atak haftasına hoşgeldiiiin :)

Eklentiler

• 21317804_893120667504438_8752577643037405823_n.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 60
Canım arch2401 yeni bir damla önermiş memnun kalmış sende onu dene istersen birde bebek emer gibi sağ bol bol iki. Saatte bir sağarsan çoğalır biberon verdiğin içinmi emmiyor acaba

A AysheDuru merhaba daha önce oğlumun üst solunum yolu enfeksiyonu olduğunu yazmıştım.O kadar dikkat etmemize rağmen bronşiolit oldu maalesef bundan sonra nelere dikkat etmem gerekir.Sizin doktorunuz çok iyi nasıl bir tedavi verdi?

Canım arch2401 yeni bir damla önermiş memnun kalmış sende onu dene istersen birde bebek emer gibi sağ bol bol iki. Saatte bir sağarsan çoğalır biberon verdiğin içinmi emmiyor acaba
Sağıyorum canım sık sık. Bir anda oldu uzun zamandır savaş halindeydik zaten en sonunda bıraktı hiç istemiyor. Hiç sanmıyorum biberon en başından beri sadece gece uykuya dalmadan takviye olarak veriyordum tam doysun diye. Dr un dediğine göre en çok meme reddi bu zamanlarda yaşanırmış hatta 6 hafta reddedip sonra hiç bir şey olmamış gibi memeye devam eden çok bebek var dedi. Şuan tek amacım sütün çoğalması. O sütü alsında en azından 6 ay nasıl alıyorsa alsın.

Evet bende okudum çok uzun süre emmeyip tekrar emen önemli olan pes etmemek zaten yapılıcakları yapıyorsun bunun bir süreç olduğunu ve en kısa zamanda geçiçeğini düşün inşallah bir an önce atlatırsınız

Çok geçmiş olsun (( Buhar tedavisi ve makrol/sekrol/bricanyl üçlüsünü vermişti bize. Buruna maxidex damla ( o müthiş iyi geldi her damlattığımda) ve sık sık serum fizyolojik dedi. Ev tozuna dikkat edin, bol bol emzirin ve banyo yaptırmayın dedi bir de cnm. Benimki de tıkanıyo şu an,, sık sık temizlemeye çalışıcam burnunu,, bir kez daha inmese bronşlara bari siz de hemen iyileşin inşallah

Biz de bie dönem meme reddi yaşadık, sanki tadında bir değişiklik var gibi yalayıp yüzünü ekşitiyordu, ben çateyi silikon göğüs ucuyla emzirmekte buldum, hiç emmemesinden iyidir diye düşündüm,şimdi bayağı düzene girdi , ara ara silikon uçsuz da emziriyorum. Yavaş yavaş eskiye döneceğiz gibi. Ama çevremden duyduğum kadarıyla illaki bir memeyi diğerine tercih edermiş çocuklar. Bilemiyorum ne kadar doğru.

Bebeğinin doğum tarihi ne zaman canım 4 hafta oldu aynı durumdayız bende süt konusunda dertliyim 2 haftada az kilo almış emzirme Kampı yapamayız çünkü bizimkiler emmiyor anca bol su takviyeler ve sağma yapabiliriz bi arkadaşım 1.5 ay yaşadım dediğinde herhalde o kadar sürmez diye düşündüm ama o sürece doğru gidiyoruz doymadigi için uyku da yok tabi eğer yaptığında fayda eden bir şeyler olursa paylaşır misin?galaktago ya başlıyorum bende bugün.

Bence de,, çaya kahveye davet edersen daha rahat olur. Sadece anne değil, bebeğin de düzem her gelenle bir daha kayıyor.. Allahtan biz aynı sitede olduğumuz için daha çok anneme geldiler :)

Biz de iki gündür öyleyiz.. ya aşıdan ya da atak matak neyse artık ama zamanlama seninle aynı olduğuna göre gerçekten geçici olduğuna inanmak istiyorum ben de bebelere atak annelere atar haftası..(

Aynı şekilde sütüm mü kalmadı diye ağlar halde 10 dakikada 1,5 litre su icmistim deli gibi. Ama sütle ilgisi yokmuş kızın kendi asiliğinden. Geçecek dediler ya yüreğime su serpildi çünkü ciddi ciddi korkmaya başlamıştım. Önceden de sapıttı bu kız ama hiçbir huy 1 haftadan uzun süre kalıcı olmamıştı bu hali yapıştı bildiğin 3 haftadır.

Daha önceden, ilk emzirmeye başladığın dönemde, silikon uç kullanmış mıydın? Alışık mı silikon uçla emmeye? Ben de düşünmeye başladım meme ucu fena diye. Ama kızım gerçek memeyi emmiyor silikonu hiç sevmez diye almadım.

Geçmiş olsun cnm. Erken kaybolurlar inşallah.. ama 5 yaşsa bile fazla etkilenmeyecektir. Fiziksel kaygılar dört yaş civarı başlıyor çünkü daha çok..

Sütle alakalı değildir cnm, benimki de aynı işte.. bir de artık sütün aktığını eskisi kadar hissedemiyoruz. O seni yanıltmasın. Ben bu ay hiç gitmiyor gibi hissediyordum çünkü vücut alıştığı için, ama en çok kilo aldığı ay oldu. Göğüs alışıyormuş o akımı hissetmemeye.. Ağzının kenarında da kalmıyor artık yutma kabiliyeti de arttığı için.

8 ağustos doğumlu. Geçen hafta gittik dr a bizim kilomuz iyi. Çünkü ben stoktaki sütlerle takviye yaptım ama onlar tükenmek üzere. Gece uyku düzenimizde çok güzeldi ama artık değil. Ben emzirmeye odaklandığım için süt arttırmaya yönelik hiç birşey almamıştım. Hepsini bugün alıp yarın başlıyorum. Tabiiki yazarım etkisini görürsem. Ama bir süre mesela bir hafta gibi düzenli kullandıktan ve sağdıktan sonra artar diye düşünüyorum. Ben olurda unutursam sen hatırlat lütfen sonucu yazarım

inşallah sizinki de tekrar etmez bizde macrol buhar tedavisi görüyoruz burnunu temizliyorum çok teşekkür ederim cevabınız için

inşallah sizinki de tekrar etmez bizde macrol buhar tedavisi görüyoruz burnunu temizliyorum çok teşekkür ederim cevabınız için
İnşallah, rica ederim iki çocuklu olup da bebişi hastalanmayan kalmadı sanırım içimizde bir iki ay daha sıkıntımız var gibi. Burunları hep açık tutucaz mecbur (

Evet canım, ben ilk emzirmeye başladığımda, ucunu tutamadı diye bitkaç kez emzirmiştim ama çok uzun süredeğil, hatta aynı emzirmede önce silikon uçla başlayıp , daha sonra çıkarıp aynı memeyi emzirmeye devam ediyordum. Sonra uzunca bir süre kullanmamıştık. Ama biz biberon almada da sıkıntı yaşamıyoruz , belki ondandır.Gerçek memeyi emmiyor diye düşünme, diğer mememi silikonsuz gayet de güzel emiyor, ne varsa sağ memede sıkıntı yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…