2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Insallah cnm

İnşallah, rica ederim iki çocuklu olup da bebişi hastalanmayan kalmadı sanırım içimizde bir iki ay daha sıkıntımız var gibi. Burunları hep açık tutucaz mecbur (
Bizim doktor hasta kimse ile aynı ortamda olmayacak dedi.Ablamiz okula gidiyor sık sık hasta oluyor onu korumak lazım ki ufaklığa da gelmesin. Abla abilere dikkat

Canim bunu duymak öyle iyi geldi ki hem de süt regl konusunda da aynı şeyleri yasamisiz galaktago solgar var sagimlari nasıl yaptın bahseder misin acaba?
Sagimlari duzenli yapmak gerekiyor mesela 3 asagi 5 yukari hergun ayni saatlere getirmek... mesala bir sabah bir aksam gibi... ama kamp seklinde yapacaksan 3 gun boyunca saatbasi 5 dk sag 5 dk sol gogus sekilinde yaparsan 2. Gunden itibaren farki gorursun

@ofelyam hifanur kızlar bebişler nasıl??

Çok şükür daha iyi.
Bütün düzeni bozuldu çocuğun.
Önceden yatırırdım beşiğine verirdim emziği.kendi kendine uyurdu.
Şimdi uykusu gelince emzik arıyo huysuzlanıyor.elini ağzına sokmaya çalışıyor.sürekli elimiz üstünde.
Battaniyede sallayarak uyutuyoruz bu aralar.emzik yasağımız kalkana kadar bu şekilde idare edicez bakalım.

Yasağı ne zaman kalkacak peki? Sallayin şimdi yapacak bir seyiniz yok ki. Alışır yine eski düzenine inşallah nekahet dönemi geçtikten sonra.

Bu yazdığını yeni gördüm cnm mesela benimkine 4.ay kontrolünde 620 gr aldı diye mama verebilirsin geceleri dedi ama ben vermedim, iyiki vermemişim çünkü zaten tombis bi bebek ve doyuyor bence öyle hissediyorum.. Senin bu yazdığını okuyunca da sevindim :)

Benim minnoşum Ayiciklarin Uyku Vakti kitabına hayran kaldı kızlar hevesle bakıyor inceliyor tepki veriyor hatta bazen önünden alınca mizikliyo almayi düşünen varsa diye paylaşayım dedim :)
Aaa maşallah ya bizim kız kitaplara hiç tepki vermiyor iç sayfalarından atma imkanın var mı merak ettim

Ya 3 _4 gune bi biriktirip kaka yapiyodu ..2 gundur daha sık yesil mukuslu yapiyo..Amip mi var alerji mi var..dun doktora soyledim ama pek tinlamadi sanki,kan gorursen kaka sayisi da fazlalasirsa gel dedi..Tahlil yaptirim diyorum ama az az yapiyo,primada delikli ic yuzeyi icine cekiyo, nasil tupe alinipta tahlil yapilacak bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…