2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimki azaldı ya ben anladım emmedigi icin. Aynen öbür ataklarda sabır ediyorduk 1 hafta en fazla geçer diye ama bu betermis beklenene göre 17.haftaya girdik bir an önce bitsin geçsin şu red.
Bende unutmazsam sorarim:) bizim kilo çok değil normal sınırda aliyor.Benim derdim özellikle uyku.Doymadigi için uymuyor. Tabi keşfetme arzusundan dolayı da oluyor uykusuzlugu:)
Teşekkür ederim :)
Meme reddi yaşayanlar emzik işini naptınız bu süreçte emzik vermeyin diyorlar ama
Çok nadir verdim ama zaten birinde alsa diğerinde kabul etmedi

Fotolardan daha canlı hatta renkleri canım :) önemli değil inşallah sever Damla kuzu da :)
Aslında bir arkadaş memnun kaldığımız şeyleri bi liste yapalım demişti. Ne yapsak da bir araya toplasak acaba. Fikri olan var mi? Ya da bana mention atin ekran görüntüleri ile ben bi dosya yapayım geldikçe öneriler. Dosyayı da drivea atarım yine. Oradan faydalanırız. Olur mu?

Süper bir fikir bence tabi sana zor ve ugrastirici olmayacaksa. Kitap, oyuncak, araç gereç her şey dahil olsun mesela. Böylelikle deneme için bir sürü para ve zaman harcamamış oluruz, nokta atışı yaparız..

Benim minnoşum Ayiciklarin Uyku Vakti kitabına hayran kaldı kızlar hevesle bakıyor inceliyor tepki veriyor hatta bazen önünden alınca mizikliyo almayi düşünen varsa diye paylaşayım dedim :)
Ben daha anlamaz diye almamistm ama bir siparisle beraber hediye gelmisti bir kitap oku okudum 5 yaş yazıyor üstunde ama cok hosuna gitti resimleri inceledi ben okurkende dinledi. Erken degilmis demek ki. Simdi daha kücükler icin olanlardan almam lazım.
Ay bayildim cok sevimli. Ben cocuk kitaplarıni okumaya bayıliyorum ya cok guzel degiller mi? Nereden aldın?

Ben sadece A AysheDuru 'nun önerisi ile aldım ya bir fikrim yok. Yeşilli olanından var bizde.
B bursa_83 ben de memnunum cnm,, çoğumuz da onu aldık galiba.. oyuncakları ele rahat geliyor, tek tek de oynanabiliyor yani. Bir de katlayıp ortalıktan kaldırabiliyorsun o iyi. Bazıları katlanmıyor, bunu iyi düşünmüşler :)

Direnmekte fayda var bence de. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, iki ay sonra zaten ek gıdayla da destekleyeceğiz. Hiç gerek kalmayacak inşallah :)

neden banyo yaptırmayın dedı açıkladı mı ?

Atak haftası biz de gece 1 tas çatlasın 2 kere uyanırdık simdi yenidogandan beteriz. Dün tracy nin yöntemini uyguladim bebek her uyandığında aç olmayabilir bazen emme ihtiyacı olduğundan da uyanabilir emzik verip bu içgüdüsusunu tatmin edebilirsiniz diyordu emzik verdim ben de daha 1.5 saat olmuş besleyeli, acikmis olamaz dedim. Emziği atti sonra mikirdanmalar. Yine emziği verdim uyku sersemi sonra gözleri kocaman açıldı gece saat 4. Esime devrettim nöbeti. Halbuki kendi usulümü uygulasam beslesem hemen uykusuna devam edecekti. Velhasıl kelam atak haftaları oldugundan sık uyanıp acikiyorlar hem de 15. hafta atağı uzun sürüyor maalesef

Süper bir fikir bence tabi sana zor ve ugrastirici olmayacaksa. Kitap, oyuncak, araç gereç her şey dahil olsun mesela. Böylelikle deneme için bir sürü para ve zaman harcamamış oluruz, nokta atışı yaparız..
Tamam o zaman kızlar tavsiye mesajlarınızı bir kaç fotoğrafla da zenginleştirerek atarsanız süper olur. Onları ben toplarim bir araya. Artılarını eksilerini vs yazarsınız. :)

cok iyi olur canim:)

Bebeklerinizle yaptığınız aktiviteler/ oynadığınız oyunlar nelerdir hanımlar? Bebeğin zeka gelişimi için ay ay yaptığınız şeyler var mıdır? Varsa paylaşalım isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…