2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

beslensin de uykusuz kalmasina raziyim ama icmiyor icmiyor icmiyor nasil buyuyeceksin boyle diyorum,cevap yok
Büyüyecekler bir şekilde canım. Biz elimizden geldiği kadar iyi beslenmelerine dikkat ediyoruz. Bizimkinin diş etleri baya şiş, sürekli salya akışı var ve ne bulsa ağzına götürüyor. Diş döneminde iştahsızlık olabilir diye biliyorum. Belki sizinki de öyledir veya atak dönemidir. Geçer inşallah.

ayy insallah gecicidir canim. diş pek aklima gelmiyor,salya falan olmadigi icin ama bilemiyorum ki. yarin kasik aldiracagim esime. en azindan bogazindan aksin gitsin. sizinki de gecer bir an once insallah.

bu arada egzersizler iyi geliyor mu egeye,ne kadar devam edeceksiniz?

Canım az önce eski fotoğraflara baktık da ne kadar ilerleme kaydetmişiz onu gördük. Sanırım egzersizler ve özel pozisyonlamalar gerçekten iyi geliyor :) Ama hala yolumuz var. 5-6 ay daha yoğun egzersizlere kesin devam edicez. 1 yaşına kadar da özel duruş pozisyonlarına özen göstericez. 1 yaşına gelince sorun geçmiş olucak inşallah.:)

Tamam o zaman kızlar tavsiye mesajlarınızı bir kaç fotoğrafla da zenginleştirerek atarsanız süper olur. Onları ben toplarim bir araya. Artılarını eksilerini vs yazarsınız. :)

Ben oyuncak olarak bundan acayip memnunum,su ara cok oyalanıyor.bir göndereyim dedim:) bir de yarım litrelik pet su şişesi hahahahah ,onun da resmini göndereyim mi

Eklentiler

• IMG_6837.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 56
Kıyamam nasıl besliyorsun şimdi? Biberon da mı yasak?

Ben oyuncak olarak bundan acayip memnunum,su ara cok oyalanıyor.bir göndereyim dedim:) bir de yarım litrelik pet su şişesi hahahahah ,onun da resmini göndereyim mi
Oy bunu hala bulamadım ben. Kesin verdim birine. Alıcam tekrar mecbur :) ben size şimdi oyuncak resmi göndericem bir sürü de, hangisi kaç aylıkken ilgisini çekmişti tam hatırlamıyorum. Az çok belli gerçi :)

Ayşe’nin favorilerinden biriydi, yalnız pil canavarı kendisi. Şarj edilebilir pil almakta fayda var.. topları çok kaybolduğu için babam pinpon topu getirmişti; onlarla da çalışıyor :)

Eklentiler

• image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…