2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi kaybolmuş çok yazık olmuş. Cevaplayamadıklarim için Üzgünüm

Amin, kesinlikle annenin ve ailenin elinde. Ne verirsen onu alıyor çocuklar. Psikopatı da centilmeni de anne yetiştiriyor. Kötü bir aileden de iyi bir çocuk çıkmaz mı? İlla ki çıkar ama farkındalığı olabilmesi lazım ve cok zor ama aileden iyi şeyler gören çocuk ileride topluma da onu yansıtır.
Tabi sen sor yine de doktoruna ama okuduğum bana makul gelmişti. Bilemiyorum tabi bir açıdan bakınca çocuğa ekstra ilaç yükü, test yaptırmak da makul bir istek ama benim durumumda anneden demir alabilmesi zor olduğu için gerek duymadım belki ezelden beri kansızlık sorunum olmasaydı ben de vermek istemezdim.

Keremcim canım oğlum emip emip kafayı kaldırıp kusup tekrar emmek nedir oğlum emerken söylenip kaldırınca çığlık çığlığa aglamak nedir yerin yok İşte bütün sütü bi anda bünyeye almak zorunda değilsin niye ikimize de işkence çektiriyorsun bu arada Günaydın kızlar yeni huylarimiz hayırlı olsun

gunaydin canim:)
emir de bazen bi heyecan yapiyor ki sorma,ben de "oglum sakin ol,bütün sütler sadece senin,baskasi icmeyecek" diyorum

Evet canım bakildi ama bişey çıkmadı,hiç kullanmak istemiyorum ama bu kusma ilaçlarını kullanicam artık bir umut diye

Ahh sorma bende seveeim mersinlileri iyi insanlar. Yemekler adana merain antep süper. Bende baharda düşünüyorum adanaya gitmeyi nisanda kız kardeşim doğum yapacak gitmişken onuda görmek şstiyorum.

Bi mersinli de ben :) Deli gibi ozluyorum tum sevdiklerim orda Bende bahara anca gidebilcem sanirim.

Umutlar bahara kaldı.

Ya ben cok sevdim bu uyku arkadaslarini. Birkac tane siparis verecegim farkli farkli sevecegini dusundugum.
İnan çok faydasını göreceksin uyku arkadaşının uyurken onunla oynayarak dokunarak kemdini sakinleştirip uyuyor.

nasil okuduysam artik. Ooo canim sizinde bizden farkiniz yokmus.

Aynen canım hepimiz farklı şehirlerde.

Hahay süpersin :) .anneye reçel için yardım etmişliğim var :) ısırganlı böreğin vazgeçilmezlerindendir de diyip noktayı koyarım

Bayılırım turunç reçelime ve ısırganlı böreğe birde semizotlu gözlemeye.

bursa kalkti koptu uçuyor

Evet fena lodos var.

Ek gıdaya geçişle ilgili başka bir görüş. Aslında bazen ben de aynı şeyi düşünmüyor değilim, az az ne kadar erken tattırılırsa , seçicilik de o kadar azalır gibi geliyor. Bir yanımda çocuğun yemek seçeceği varsa engel olamayacağım düşüncesinde gerçi. Yine de bir bakın derim.
https://instagram.com/p/Bce3ZgonEXk/

İlk kızıma 4.ayda anne sütü olmadığı ve mama içmediği için ek gıdaya başlattı doktor sonuç ne yemek seçen bir çocuk :) bağlantı kurmak istemiyorum her çocuk ve bebek farklıdır benim kızım hep seçicidir herşeyde ama erken başlamanın pek bir faydasını görmedim ben

Bu arada 2009_2010 senesinde bir doktor mamalar kötü süt verin bebeklerinize diye yazılar yazıp TV'lere çıkıyordu bizde mama içmiyor süt verelim dedik iyi halt ettik 5 aylık bebe sütü içiyordu çok güzel ama noldu anemi derecesinde kansızlık ve tamamen iştahsız bir bebek Allahtan sonradan mamayı kabul etti kan ilaçlarıyla toparladı bebeklerimiz deneme tahtası değil iyice düşünüp tartın sonra kendiniz karar verin

Ya ben yemek seçmenin bununla ilgili olmadığını düşünüyorum. Yani şöyle mesela ben bir dönem bitter çikolata severken bir dönem sutlu seviyorum. Hani bunu örnek olarak veriyorum. Başka şeylerde de boyle. Bir kaç yıl bir şeye bayılıyorum sonra mesela başka bir şey seviyorum. Damak tadı bence biraz dönemsel bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…