Ya ben de tepkilere sasirdim birden. Ayarlayacagim mecbur derken puantiyeli falan bir sey ayarlarim demek istemistimtt
ya ben de sasirdim tepkileri gorunce :)) Ayarlarim bir sey derken puantiyeli falan nasil seviyorsa oyle ayarlarim demek istemistim cunku. Ama mesaj yaziyoruz ya burda ses yok, ton yok... konusurkenki gibi ifade edemiyorsun kendini bazen iste. Neyseki kurtardim durumu.
Kesinlikle haklisiniz ama tum soylediklerinizde. Evlat yetistirmek oyle bir sey ki.. istisnalar var muhakkak ama sen cocuguna, esine nasil davraniyorsan cocuk da buyuyunce oyle oluyor. Benim kayinvalidem-kayinbabam o kadar iyi insanlar ki. Oyle merhametliler ki..birbirlerine karsi cok saygililar. Siddeti gec birbirlerine seslerini dahi yukseltmemisler.. hala ben bile onlarin yaninda huzur buluyorum. Cok seviyorum ikisini de. Sinirleri alinmis sanki onlarin. Esimi ve erkek kardesini de cok iyi yetistirmisler. Esim o kadar yardimci, halden anlayan, merhametli ve sakin bir insan ki. Kesinlikle ilk once yetisme tarzinin etkisi diyorum.
Ve daha once de soylemistim. Sosyal hizmetlerde calisiyordum ben. Karsilastigim seylerden sonra... En dikkat ettigim hususlardan biri bu benim. Cocuklara cinsiyetci geleneksel yontemlerle yaklasmamak..
Az once bir haber gordum internette. Bir otelin lobisinde adam karisini bicaklayarak olduruyor. Belki sizler de gormussunuzdur. Kanim dondu. Kadinin bagirislari falan. Hala kendime gelemiyorum. Oyle seyleri gorunce ogullarima bakiyorum..”ne yapabilirim” diye ekstra cabaliyorum, dusunuyorum. Iki tane bende var erkek cocuk. Onlari iyi yetistirmek benim boynumun borcu. Allah sasirtmasin..