burda bi duzeltme yapmak istiyorum ulkemizde artik et tuketilemiyor malesef :)Ben de kızıma tamir takımı almak istiyorum ben çok severim. Babası da iş makinesi hastası, bizim kız inşaatçı falan olacak bu gidişle
Ben de şaşırdım senden öyle bir şey duyunca. Tamam şurada çok kısa süredir okuyorum yazdıklarını ama hiç o ayrımı yapacak biri izlenimi birakmamistin bende
Yok canım estağfurullah
Benim eşim de kaç kez yemek yaptı evi temizledi şu son 1 senedir, hakkı ödenmez kesinlikle. Kv'den Allah razı olsun çok iyi yetiştirmiş erkek anaları sizin elinizde bu yargının degismesi sen erkeksin otur ben toplarım değil hadi birlikte yapalım demeyi öğretin çocuklara. Görümceni de kınıyorum
Bebeklerde ilk birkaç ay hala anneden gelen depolar kullanılıyormuş bu da testleri yanıltıyormuş. Annenin depoları bittiğinde de geç kalınmış oluyormuş. Şimdi link bulamam ama dr Attila'nin sitesinde okumuştum.
Ve bizim ülkemizde et ta yoğurt ya ayranla tuketildigi için demir pul oluyor kalmıyor bir şey. Önce bu huyumuzu terk etmeliyiz.
Yahu bize ne doktor ne hemsire goz muayenesinden bahsetmedi.. Gidip kendim mi talep etsem ki?sagolun kizlar. bana saglik ocagindaki hemsire 3. ayda yaptir demisti ama 3. ayda doktorumuz ben yapilacagi zaman soyleyecegim dedi. o doktoru biraktik ve hala kafamiza uyan bi doktor bulamadik.
Han aglarken bayildigi icin demir eksikligi mi acaba diye de dusunuldu.. Bir eksiklik olmadigi goruldu ve ilaca gerek yok denildi.sor bence de hatta bana da yazarsan sevinirim. tezinin benim cok aklima yatmadigini da soylemeliyim ama :))
Tekirdagdayim.Mesefa cok malesef..Benim "uslu" kizima guvenip yola cikamiyorum :) Markete bile ciksak kosa kosa eve gelebiliyoruz :)Ben ankaradayim siz nerede yasiyorsunuz?
Ooo selam kardes, hosgeldin :)Ben de bir akdenizli; Mersin liyim.adana mersin kardestir:) coook ozledim tum ailem akrabalarim orada en son ocak ayinda gittim.sonra hamilelik ilerledi ;dogum yaptim bebe usutmesin derken herhalde bahara gidebilirim...narenciye agaclarinin meyveli hali baska cicek acmis hali ayri baska...yemeklerimiz bambaska:)
Ben sut diyeti yapmadim hic canim.
Ya ben cok sevdim bu uyku arkadaslarini. Birkac tane siparis verecegim farkli farkli sevecegini dusundugum.Bizim uyku arkadaşımız bu.
Aynen öyle çok iyi bildiğim halde bu durumu kebapla portakal suyu mu içilir yeaaa diyip bir koca ayranı gömerim yani :)burda bi duzeltme yapmak istiyorum ulkemizde artik et tuketilemiyor malesef :)
Bana 9 da oturur kaslar tam dediler canım kimi 6 demiş kimi 9 o civarlarda bi gidebilirsin istersenYahu bize ne doktor ne hemsire goz muayenesinden bahsetmedi.. Gidip kendim mi talep etsem ki?
Ben bursadayım canım annemler kozanda kız karseşim kadirlide erkek kardeşimde giresunda üniversite okuyo
Turunç ne ki yenir mi diye soranlar olacaktır bakOoo selam kardes, hosgeldin :)
Adana’da tum yol kenarlari, nerdeyse tum sehir turunc agaclari ve palmiyelerle kapli. Turunc agaclari cok garibime gitmisti. Ama cicek acma zamani geldiginde sehir resmen huzur kokuyordu.
Benim annem Nevsehirli babam Aksaray. Eskisehir’de yasiyorlar. Nevsehir ve Aksaray yani ic Anadolu mutfagiyla beslendik daha cok. Sonra gorev yaptigimiz sehirler eklendi mutfagimizdaki yiyeceklere. Ama Akdeniz’e bir geldik.. gercekten cok cesit ve lezzet var burda.
Insanlari da cesit cesit. Alisamadim ilk basta ama sevdim sonra. Haberlerde ciktigi gibi degil buralar
Evet haklısın. Ben bir an için unutmuşum onu, tuketilebildigi zamanlarda diyelim en iyisi.burda bi duzeltme yapmak istiyorum ulkemizde artik et tuketilemiyor malesef :)
Ya ben de tepkilere sasirdim birden. Ayarlayacagim mecbur derken puantiyeli falan bir sey ayarlarim demek istemistimttBen de kızıma tamir takımı almak istiyorum ben çok severim. Babası da iş makinesi hastası, bizim kız inşaatçı falan olacak bu gidişle
Ben de şaşırdım senden öyle bir şey duyunca. Tamam şurada çok kısa süredir okuyorum yazdıklarını ama hiç o ayrımı yapacak biri izlenimi birakmamistin bende
Yok canım estağfurullah
Benim eşim de kaç kez yemek yaptı evi temizledi şu son 1 senedir, hakkı ödenmez kesinlikle. Kv'den Allah razı olsun çok iyi yetiştirmiş erkek anaları sizin elinizde bu yargının degismesi sen erkeksin otur ben toplarım değil hadi birlikte yapalım demeyi öğretin çocuklara. Görümceni de kınıyorum
Bebeklerde ilk birkaç ay hala anneden gelen depolar kullanılıyormuş bu da testleri yanıltıyormuş. Annenin depoları bittiğinde de geç kalınmış oluyormuş. Şimdi link bulamam ama dr Attila'nin sitesinde okumuştum.
Ve bizim ülkemizde et ta yoğurt ya ayranla tuketildigi için demir pul oluyor kalmıyor bir şey. Önce bu huyumuzu terk etmeliyiz.
ya ben de sasirdim tepkileri gorunce :)) Ayarlarim bir sey derken puantiyeli falan nasil seviyorsa oyle ayarlarim demek istemistim cunku. Ama mesaj yaziyoruz ya burda ses yok, ton yok... konusurkenki gibi ifade edemiyorsun kendini bazen iste. Neyseki kurtardim durumu.Ben de kızıma tamir takımı almak istiyorum ben çok severim. Babası da iş makinesi hastası, bizim kız inşaatçı falan olacak bu gidişle
Yok canım estağfurullah
Misal benTurunç ne ki yenir mi diye soranlar olacaktır bakiç anadoluda hiç görmemiş ve yememiş insan çok fazla :) marketlere de gelmiyor
Maalesef.. Han balik yemeyi cok seviyor. En cok da somonu. Uzun zamandir almiyordum somon. Gecen hafta aldim. Kilosu 70 lira markette. Inan ki bir dilim Han’a aldim artik. 25 lira tuttu. Cocuk yesin, faydalansin. Parasina bakmiyorsun onun beslenmesi icin ama bu nedir ya? Marketteki balikciya dedim bu kadar pahali miydi somon, birkac ay once almistim boyle degildi sanki diye.. dedi ki “dolar yukseliyor, soyle oluyor, boyle oluyor ve fiyat artiyor. Yazin basinda kilosu 30 liraydi. Zaten somonu sizin gibi cocugu olanlar aliyor genelde”burda bi duzeltme yapmak istiyorum ulkemizde artik et tuketilemiyor malesef :)
Turunc, narenciyelerin atasidir :)) O yuzden narenciyelere TURUNÇgil denilir. Limon, portakal, mandalina turuncla asilanarak uretilmistir. Adana’da cooook vardir. Sokaklara, yol kenarlarina her yere dikmisler. Tadi acidir ama oylece yenilmez. Yine de faydali diye suyunu icenlet mevcut. Kabugundan da recel yapilir. Pek damak tadima uymasa da turunc receli, farklidir, kokusu cok hostur :)Turunç ne ki yenir mi diye soranlar olacaktır bakiç anadoluda hiç görmemiş ve yememiş insan çok fazla :) marketlere de gelmiyor
Canım çektiTurunc, narenciyelerin atasidir :)) O yuzden narenciyelere TURUNÇgil denilir. Limon, portakal, mandalina turuncla asilanarak uretilmistir. Adana’da cooook vardir. Sokaklara, yol kenarlarina her yere dikmisler. Tadi acidir ama oylece yenilmez. Yine de faydali diye suyunu icenlet mevcut. Kabugundan da recel yapilir. Pek damak tadima uymasa da turunc receli, farklidir, kokusu cok hostur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?