2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bazen bana da oluyor alintiliyorum yaziyorum ve donuyor site hoopp sil bastan

Prematüre ve/veya 3 kilo altı doğanlarda , annede kansızlık sorunu olanlarda direk verilmeli yazılmış zaten yabancı bir sürü kaynakta da.. öyle yazanlarda genelde sırf anne sütü ile besleniyorsa 4 ay gerek yok diyor. Bizde daha çok 6 ay yazılmış. baktım biraz ama her yazıda başka bir şey diyor kısacası :)

Çünki onlar uyku arkadaşı adam fikir üretmiş satıyor yersen bana kalırsa uygun fiyatlı güvenli bir bez bebek iş görür
Ben kendim öreceğim bacım. Baktım çok pahalı. Çantaya atılabilecek boyutta bir tane öreceğim. Büyük örmüştüm işte tecrübesizlik

Kızlar meme reddi yaşayanlar vardı. Geçti mi? Hepinizi tek tek hatırlayamadım ama merak ettim.
Bizim devam ediyor yine ayakta birkaç dakika emip bırakıyor beş dakika sonra tekrar veriyorum yine biraz emip bırakıyor o şekilde bir saat geciriyoruz

Tuh ya hala şiddetli mi? Ne yapıyorsun peki? Mama mi veriyorsun?

mama vermiyorum canim. soyle ki ilk uyandiginda uyku sersemligiyle emiyor. iyice ayilinca birakiyor. kucakta mayistirip pispislayip kandirarak veriyorum. biraz da oyle emiyor. ondan sonra imkani yok almiyor. kasikla da yarisini doktugu icin iyice doysun diye mecbur biberonla takviye yapiyorum. sagdigim sutleri veriyorum. 150 cc falan da oyle iciyor.

bu anlattigin emir ve ben:)))

BEnde blw ile 6. Ayda başladım ams sonuç yemek seçen bir çocuk.işin ilginç tarafı çocuk iki yaşına kadar herşey yedim sebzeden tut balığa ege aklına ne gelirse sendrom bir başladı şimdi yediği yemekler sayılı

Ya bu uyku arkadaşları neden bu kadar pahalı

Evet malesef öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…