Kızlar dün doktora gittim. Öncelikle bi şok yaşadık. Erkek erkek diyodu. Bu gittiğimde kızın olucak dedi. Çooookkk şaşırdık ama inanılmaz mutlu olduk. 4 yaşında bir oğlum var. O kendine oyun arkadaşı olsun diye erkek olsun diye dua ediyodu. Önce bi suratı düştü ama biz ikna ettik artık çok seviniyorum annecim diyo
Yalnız karnımda bi rahatsızlık gerginlik var dediğimde. Bebeğin eşi biraz aşağıda böyle sıkıntıların olabilir ayakta çok durma ağır kaldırma uzun süre ev işi yapma dedi. Ama internetten eşin aşağıda olması nedir diye 10 dakika araştırmamla depresyona girdim resmen. Senaryolar çok kötü. Ama doktorum bana normal birşey gibi söyledi. Acaba korkutmak mı istemedi diyorum
risk faktörlerinin bir tanesi bile bende yok. Neden böyle oldu anlamadım. Dua edin sıkıntı yaşamayayım kızlar. Çok endişeliyim. Ablamın hastanesindeki dr de baktı ultrason resimlerime. Bu haftalar bu sıkıntıyı söylemek için çok erken dr hata yapmış dedi.
@atopikk sende de bu sıkıntı vardı. Şimdi nasılsın?? Kanaman bitmiştir umarım. Sana da sadece eşin aşağıda olduğunu mu söylemişti doktorun. Plasenta previa Totalis marjinal vs diye çeşitleri var bundan bahsetmişmiydi??