2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok sagol canm ilaç lari almadim doktorda isteksiz yazdi zaten acil doktoru olunca guvenemedim.. bebeği de hissetmiyorum sankii duydun mu hiç ateş etkiliyor mu acaaba

kötü düşünme canım. 15 haftalık gebelikte düzenli hareket takibi yapamayız ki zaten. Bunun için erken henüz. Sen ilaçları almadın ateş yüksekliğinin mi etkilediğini düşünüyosun?? sanmıyorum etkileneceğini ama bir doktoruna danışsan için rahat eder en azından.

Çok sagol canm ilaç lari almadim doktorda isteksiz yazdi zaten acil doktoru olunca guvenemedim.. bebeği de hissetmiyorum sankii duydun mu hiç ateş etkiliyor mu acaaba
Vucutta enfeksiyon var mi onemli olan o eger varsa muhakkak ilac kullanmalisin. Dr una ulasma gibi bir sansin yok mu?

Bu haftalarda asagida olan plesantanizin yukari cikma ihtimali cok yuksek. Dr asagida dediyse suan asagidadir. Bu yuzden dr un tavsiyesine uy. 20. Hafta gibi yukari cikma ihtimali yuksek.

arch2401 inşaAllah canım yaa. Okuduklarım beni çok endişelendirdi. Umarım dediğin gibi yukarı çıkar. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.

arch2401 inşaAllah canım yaa. Okuduklarım beni çok endişelendirdi. Umarım dediğin gibi yukarı çıkar. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
Benim dr olan arkadaşlarım hep sunu diyor. Internetten kendinize hastalik bakmayin. Gercekten de oyle mesela karin agrisi yazarsin onlar kanser olabilir yazar. Yukari cikani cok duydum sen de bolca istirahat et bu arada kiz bebekler erkeklere oranla daha dayanikli erken dogum dusuk gibi seyler oglanlarda daha sık oluyor

A Asmii geçmiş olsun. Hiç boşa stres yapma hamile oldgunu biliyorsa ona göre tedavi uygulamislardir. İçin rahat olsun allahın izniyle .
Canim ilaçtan çok korkmuyor da gece ateşim 40 lara çıktı ondan korkuyorum bebeğe zarar vermiştir diye

Aynenn ateş ten korktum.. doktor tlf nu yok yarın giderim olmazsa

Vucutta enfeksiyon var mi onemli olan o eger varsa muhakkak ilac kullanmalisin. Dr una ulasma gibi bir sansin yok mu?
Crp 8 çıktı çok az enfeksiyon var ama acil doktorunun ilacını kullanmak istemedim.. idrar temiz çıktı. Kontrol için ile gidiyorum cuma gidicem.. yarin da olmaz sa burda bi gideyim..

Crp 8 çıktı çok az enfeksiyon var ama acil doktorunun ilacını kullanmak istemedim.. idrar temiz çıktı. Kontrol için ile gidiyorum cuma gidicem.. yarin da olmaz sa burda bi gideyim..
Enfeksiyon varsa kesinlikle ilaca baslamalisiniz. EMR riski oluyor cunku siz yarin bir dr a gidin.

Ates enfeksiyon belirtisi oluyor cnm. Atesten degil enfeksiyondan korkmak lazim ates karnindaki bebege bisey yapmaz. Ama enfeksiyon onemli
Crp alt sınır 5 ya 8 olmasi çok etkiler mi sence

Crp alt sınır 5 ya 8 olmasi çok etkiler mi sence
Degerle ilgili bir bilgim yok canim ama vucuttaki enfeksiyon az veya cok olsun tehlikeli oluyor. Keseyi yirtiyor maalesef ve gebelik sonlaniyor bu sebeple enfeksiyon keseye tahribat vermeden tedavi edilmeli. Yarin dr a git sen

Degerle ilgili bir bilgim yok canim ama vucuttaki enfeksiyon az veya cok olsun tehlikeli oluyor. Keseyi yirtiyor maalesef ve gebelik sonlaniyor bu sebeple enfeksiyon keseye tahribat vermeden tedavi edilmeli. Yarin dr a git sen
Tamam yarın bi gideyim..
cuma da kendi doktoruma gidicem 1 hafta da iki kere ultrason olacak ya o da ayrı sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…