Saol cnmDamlayi probiotik yogurtla tuketebilirsin daha faydali olur tadini da bastirir bagirsaklarini calistirir. Ben oyle yapiyorum ama bu devit3 den sogudum icinde bha var yazmis bir arkadaş arastirdim hakikaten kanser yapan bir maddeymis ve japonyada yasaklanmis. Onun da organigini kullanan bir arkadasim var yarin onu arayacagim ve ilacin adini alacagim buradan da paylasirim. Bu arada solgar in d vitamini kapsulu var o da organikmiş ama ben sivi olanini bir ogreneyim diyorum.
Çok Geçmiş olsun .Doktorlar sana ve bebişine göre ilaç vermiştir sonuçta.Takma kafana iyi düşün iyi olsun inşallah.Herkese gunaydin.. kızlar üşüttüm galiba dün acile gittim serum aldım.. bir kaç saat rahatlatti ama gece aşırı bir ateş titreme oldu o kadar çok üşüdum ki yataktan çıkamadım.. ateşim 39 oldu.. bebeğime bi zararı olmuş mudur yaaa çok korkuyorum yaa
Günaydın. Geçmiş olsun canım dikkat et kendineHerkese gunaydin.. kızlar üşüttüm galiba dün acile gittim serum aldım.. bir kaç saat rahatlatti ama gece aşırı bir ateş titreme oldu o kadar çok üşüdum ki yataktan çıkamadım.. ateşim 39 oldu.. bebeğime bi zararı olmuş mudur yaaa çok korkuyorum yaa
Yağın daha iyi olduğunu okumuştum biryerde. O yuzden canım. Yağları tek kullanacaksan da kakao, Hindistan cevizi ve badem yağı catlaklar icin iyiyiymis..krem değilde yağ tercih etmenin bir sebebi var mı canım
Gecmis olsn cnm korkma hamile olduğunu soyledikten sonra ona gore ilaç veriyolarHerkese gunaydin.. kızlar üşüttüm galiba dün acile gittim serum aldım.. bir kaç saat rahatlatti ama gece aşırı bir ateş titreme oldu o kadar çok üşüdum ki yataktan çıkamadım.. ateşim 39 oldu.. bebeğime bi zararı olmuş mudur yaaa çok korkuyorum yaa
Günaydın Can'ım hiç korkma en azından ilaç alarak biraz rahatlamışsındır, çok geçmiş olsun .Herkese gunaydin.. kızlar üşüttüm galiba dün acile gittim serum aldım.. bir kaç saat rahatlatti ama gece aşırı bir ateş titreme oldu o kadar çok üşüdum ki yataktan çıkamadım.. ateşim 39 oldu.. bebeğime bi zararı olmuş mudur yaaa çok korkuyorum yaa
eşim bana mustella almış ama miğde bulantılarımdan sürmeye fırsatım olmuyorGünaydın Annişkolar
Çatlamamak için hangi krem losyon ya daaa bebek yağı kullanıyorsunuz acaba?
Nerden alıyordunuz bide kaç tl?
Gecmis olsun cnm. Ilac konusunda endise etme ona gore ilac veriyorlar.Herkese gunaydin.. kızlar üşüttüm galiba dün acile gittim serum aldım.. bir kaç saat rahatlatti ama gece aşırı bir ateş titreme oldu o kadar çok üşüdum ki yataktan çıkamadım.. ateşim 39 oldu.. bebeğime bi zararı olmuş mudur yaaa çok korkuyorum yaa
İnsallah bulantilar bende de azalır. Artık çok az şey tuketebiliyorum ve çok endişeliyim. Hep uyku halindeyim resmen. Ama kizimdan pek uyuyamyorum. Azıcık düzelen uykusu hastalıkla birlikte mahvoldu. Umarım bu dönem bir an önce geçer.Asmii cok geçmiş olsun. bebise birşey olmamistir allahin izniyle hic korkma . kizlar ben simdilik saf zeytinyağı kullaniyorum ama kakao yaginin da cok faydasini görmüştüm. benimde bulantilarim azaldi birden ama korkuyorum nasil gecti diye normalde 5 aya yakin bulanirdi mahvolurdum. ama en azindan bebisin saglikli olduğunu bulantidan anlardim. şimdi böyle rahat olmak brnide korkutuyo. hareketleri hissetmeye yakinda baslarim insallahda içim rahatlar. dün ilk defa yakin iki arkadaşıma söyledim şok oldular :))
Canm bende kizim da aşırı bulantı yaşadım ve midem zorlandığı zamanlarda dediğin gibi hafif kan olurdu. Bende normal diye biliyorum. Kolay degil sonuçta insan mahvoluyor ya. Ama sen yine ciddi kan gorurrsen git bir rahat etsin için. Cinsiyeti de görebilir. Benden 4 gün ondesin. Dr um çarşamba gel cinsiyete bakalım demişti. Yani görülebiliyor demek. Ama emin olmayabiliurolar tabi. Daha çok küçükler. Kordon bacak arasına girebilir değişme olabilir o yüzden ama gördüm net dediyse doğrudur canm. Erkenden öğrenen çok kişi var. Hakkında hayirlisiMerhaba kızlar. Normalde çok bulantı ve kusma şikayetim yoktu. Fakat son 5 gündür akşamları kusuyorım ve resmen midemin köpürdüğünü hissediyorum, midem ve yemek borum feci yanıyor. Bu akşam kusarken kan gördüm apar topar acile gittik. Doktor bebeğe baktı iyi dedi, ciddi biley yoktur ufak bir kılcal damar yırtılmadı bile olabilir dedi. Tekrar kanama görürsen kusarken ya da dışkında hemen acile dahiliyeye gel dedi. Şimdilik yapacak biley yok dedi. Hibor iğne kullanıyorum onun yan etkilerine baktım ben mide kanaması yapabiliyor.Çok korkuyorum dua edin. Bu arada cinsel organını görmedi ama erkeğe benziyor dedi, bu kadar erken belli olabilir mi ???
Acil doktoru verdi kullanmak istemedim..Çok Geçmiş olsun .Doktorlar sana ve bebişine göre ilaç vermiştir sonuçta.Takma kafana iyi düşün iyi olsun inşallah.
Çok sagol canm ilaç lari almadim doktorda isteksiz yazdi zaten acil doktoru olunca guvenemedim.. bebeği de hissetmiyorum sankiiGecmis olsun cnm. Ilac konusunda endise etme ona gore ilac veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?