2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saol cnm

Herkese gunaydin.. kızlar üşüttüm galiba dün acile gittim serum aldım.. bir kaç saat rahatlatti ama gece aşırı bir ateş titreme oldu o kadar çok üşüdum ki yataktan çıkamadım.. ateşim 39 oldu.. bebeğime bi zararı olmuş mudur yaaa çok korkuyorum yaa

Çok Geçmiş olsun .Doktorlar sana ve bebişine göre ilaç vermiştir sonuçta.Takma kafana iyi düşün iyi olsun inşallah.

Günaydın Annişkolar

Çatlamamak için hangi krem losyon ya daaa bebek yağı kullanıyorsunuz acaba?
Nerden alıyordunuz bide kaç tl?

Günaydın. Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

krem değilde yağ tercih etmenin bir sebebi var mı canım
Yağın daha iyi olduğunu okumuştum biryerde. O yuzden canım. Yağları tek kullanacaksan da kakao, Hindistan cevizi ve badem yağı catlaklar icin iyiyiymis..

Gecmis olsn cnm korkma hamile olduğunu soyledikten sonra ona gore ilaç veriyolar

Günaydın Can'ım hiç korkma en azından ilaç alarak biraz rahatlamışsındır, çok geçmiş olsun .
Günaydın Annişkolar

Çatlamamak için hangi krem losyon ya daaa bebek yağı kullanıyorsunuz acaba?
Nerden alıyordunuz bide kaç tl?
eşim bana mustella almış ama miğde bulantılarımdan sürmeye fırsatım olmuyor

Gecmis olsun cnm. Ilac konusunda endise etme ona gore ilac veriyorlar.

Asmii cok geçmiş olsun. bebise birşey olmamistir allahin izniyle hic korkma . kizlar ben simdilik saf zeytinyağı kullaniyorum ama kakao yaginin da cok faydasini görmüştüm. benimde bulantilarim azaldi birden ama korkuyorum nasil gecti diye normalde 5 aya yakin bulanirdi mahvolurdum. ama en azindan bebisin saglikli olduğunu bulantidan anlardim. şimdi böyle rahat olmak brnide korkutuyo. hareketleri hissetmeye yakinda baslarim insallahda içim rahatlar. dün ilk defa yakin iki arkadaşıma söyledim şok oldular :))

A Asmii geçmiş olsun. Hiç boşa stres yapma hamile oldgunu biliyorsa ona göre tedavi uygulamislardir. İçin rahat olsun allahın izniyle .

İnsallah bulantilar bende de azalır. Artık çok az şey tuketebiliyorum ve çok endişeliyim. Hep uyku halindeyim resmen. Ama kizimdan pek uyuyamyorum. Azıcık düzelen uykusu hastalıkla birlikte mahvoldu. Umarım bu dönem bir an önce geçer.
Neden şok oldu arkadaşların canm. Küçük bebeğin mi vardı yada uzun süre dusunmuyir muydunuz

Ben yağ sursem mi bilmiyorum. İlk gebelikten yarı gobegim çatlak. Bakmak istemiyorum bile. Moralim çok bozuluyor her gördüğümde. Umarım bu kez çok kg almam çok catlamam. Yaz gelse de hafif beslensem diye dört gözle bekliyorum ve resmen yaz meyve sebzesine as eriyorum

Merhaba kızlar. Normalde çok bulantı ve kusma şikayetim yoktu. Fakat son 5 gündür akşamları kusuyorım ve resmen midemin köpürdüğünü hissediyorum, midem ve yemek borum feci yanıyor. Bu akşam kusarken kan gördüm apar topar acile gittik. Doktor bebeğe baktı iyi dedi, ciddi biley yoktur ufak bir kılcal damar yırtılmadı bile olabilir dedi. Tekrar kanama görürsen kusarken ya da dışkında hemen acile dahiliyeye gel dedi. Şimdilik yapacak biley yok dedi. Hibor iğne kullanıyorum onun yan etkilerine baktım ben mide kanaması yapabiliyor.Çok korkuyorum dua edin. Bu arada cinsel organını görmedi ama erkeğe benziyor dedi, bu kadar erken belli olabilir mi ???

Canm bende kizim da aşırı bulantı yaşadım ve midem zorlandığı zamanlarda dediğin gibi hafif kan olurdu. Bende normal diye biliyorum. Kolay degil sonuçta insan mahvoluyor ya. Ama sen yine ciddi kan gorurrsen git bir rahat etsin için. Cinsiyeti de görebilir. Benden 4 gün ondesin. Dr um çarşamba gel cinsiyete bakalım demişti. Yani görülebiliyor demek. Ama emin olmayabiliurolar tabi. Daha çok küçükler. Kordon bacak arasına girebilir değişme olabilir o yüzden ama gördüm net dediyse doğrudur canm. Erkenden öğrenen çok kişi var. Hakkında hayirlisi

Aklıma gelmişken mide kapandığı gebeligin ilerleyen dönemlerinde gevser ve mide yanması ağza aci su gelmesi şikayetleri olur. Dr una söylersem bir bu yanmalar için sana ilaç veya sürüp verecektir. Bir süre rahatlatir. Ama midem yandığında iki yudum süt içmek de iyi geliyor.Allah yardimcin oldu. A Aryya

Gecmis olsun cnm. Ilac konusunda endise etme ona gore ilac veriyorlar.
Çok sagol canm ilaç lari almadim doktorda isteksiz yazdi zaten acil doktoru olunca guvenemedim.. bebeği de hissetmiyorum sankii duydun mu hiç ateş etkiliyor mu acaaba

Kızlar dün doktora gittim. Öncelikle bi şok yaşadık. Erkek erkek diyodu. Bu gittiğimde kızın olucak dedi. Çooookkk şaşırdık ama inanılmaz mutlu olduk. 4 yaşında bir oğlum var. O kendine oyun arkadaşı olsun diye erkek olsun diye dua ediyodu. Önce bi suratı düştü ama biz ikna ettik artık çok seviniyorum annecim diyo
Yalnız karnımda bi rahatsızlık gerginlik var dediğimde. Bebeğin eşi biraz aşağıda böyle sıkıntıların olabilir ayakta çok durma ağır kaldırma uzun süre ev işi yapma dedi. Ama internetten eşin aşağıda olması nedir diye 10 dakika araştırmamla depresyona girdim resmen. Senaryolar çok kötü. Ama doktorum bana normal birşey gibi söyledi. Acaba korkutmak mı istemedi diyorum risk faktörlerinin bir tanesi bile bende yok. Neden böyle oldu anlamadım. Dua edin sıkıntı yaşamayayım kızlar. Çok endişeliyim. Ablamın hastanesindeki dr de baktı ultrason resimlerime. Bu haftalar bu sıkıntıyı söylemek için çok erken dr hata yapmış dedi.
A atopikk sende de bu sıkıntı vardı. Şimdi nasılsın?? Kanaman bitmiştir umarım. Sana da sadece eşin aşağıda olduğunu mu söylemişti doktorun. Plasenta previa Totalis marjinal vs diye çeşitleri var bundan bahsetmişmiydi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…