2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimki tutmadı canım, Çin takvimi kız dedi doktor erkek

Kızımla ilgilendiğim için tam bir cevap yaşamadım hakkınızı helal edin. Gerçekten çocuklar kimden ilgi sevgi görüyorsa ona yakınlık gösteriyor. İnsallah sorunsuzca kizinizin odasını ayirirsiniz. Bizim çiş doneminibdoguma denk getirmemeye çalışacağım yazin öğretmek istiyorum hazır olursa insallah ama bakalım. En çok o korkutuyor. Ve nasıl uyutacagim baza ya alisacak mi derdi var. Bakalım Allah bir yoluna koymuştur diyorum. Ama maşallah 4 çocuk illa güzeldir ama benim gözüm şimdiden almıyor. Tek ve ailelerden uzakta buyuttugum için mi bilmiyorum. Ama bana kalsa iki yetecek

Hayırlı olsun güle güle kullan yeni saçını insallah

Benim çin takviminde erkek çıkıyordu fakat kızım olacak❤

Kızlar inanmayın Çin takvimine falan sadece Allah bilir ne olacağını yüzde elli şansı var sonuçta atıyor tutuyor tutmazsa da aa tersi çıktı oluyor adı, lütfen batıl şeylere bağlanmayalım

Benimde beyazlarim var çok can sıkıcı henüz boyamaya cesaret edemedim etrafimdaki herkes boyama dedi koyu renk saçım doktor da bir ay sonra filan boya dedi ama bilemiyorum griye hiç cesaret edemezdim herhalde çok merak ettim güle güle kullanın

Günaydınnn kızlar zaman nasılda geçiyor. Daha dün testi yaptığım günü hatırlıyorum. Şimdi 13haftalık oldu prensesim artık ikinci trimesterdeyiz. Hamileliğin genel olarak en rahat en keyifli zamanı. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Çok teşekkürler, ben de korkuyordum ama doktor boya hiçbi sakıncası yok dedi :) açtırıcam dedim, ne istersen yap dedi hatta :) yine de kuaförüm diplerine sürmem ben açıcı dedi, kendi rengimin üzerine yaptık o yüzden. Yani bakıyorum boyatan arkadaşlarıma da hepsi sapasağlam doğurdu :) ama diyoruz ya hep, anne içi nasıl rahat edicekse kesinlikle öyle yapmalı. Bu arada gri gerçekten cesaret istiyor ama sonuç iyi bir kuaförün elinden çıkınca hakikaten şaşırtıcı oluyor :) benim beyazlar uzun süre kaynar bu grilerin arasında artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…