2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ultrasondan bisey olmaz ben dr uma cok sordum. Zaten dk basi girmiyoruz ki
Hııı senin doktorun iyi yani ses dalgası ama illaki rahatsız ediyordur.. ama dediğin gibi enfeksiyon daha tehlikeli yarın bi gideyim

Benim de aynı olacak büyük ihtimalle 3-4ayluk dicem bir de aa ne kadar çok olmuş diyecekler

Benım bebişiminde bacak arasında göbek kordonu olduğu için cinsiyet tahmını yapamadı doktorum ıkı hafta sonra gel bakalım dedı nasıl geçicek bu haftalar bılmıyorum ! Çin takvimiyle bebeklerinizin cinsiyetleri tutan oldumu ?

Bemimki tutmadi bir arkadasimda hamile onunda tutmadi cnm

E elif_ay benim de bu sefer tutmadı erkek diyordu kız oldu. 2 arkadaşımın da tam tersi oldu. Bu sene ne çıkarsa tersi oluyo galiba. Oğlumda tutmuştu. Zaten %50 şans var çok da yanılmaz değil.

Canim merhabalar evet öncelikle 1 yasinda kizim var ve emziriyoeum oda gece cok kalkiyo ayrica 2 kizim daha vat anlican benim ailem kalabalik ve mutlu kizlar takimindan olusuyor. gecen sene doğum yaptigim icin arkadaşlarım duyunca şaşırdı lar. bende hâlâ adapte olamadım açıkçası cocuklarla uğraşmaktan insan kendini biraz unutuyo. şükür bu günümüzede

Maşallah canm 4. Geliyor demek. allah güç versin. Kaç yaşındasınız acaba. Yetişmek zor oluyor mu. İki buçuk yaşındaki bir kız çocuğu birçok şeyi anlar ve konuşur mu acaba. Benim kizim doğum zamanı o kadar olacak kismetse. Uykuları ne zaman düzelir ki

Canim yaş 38 e yaklasiyor. bbenim iki kiIm arasinda tam 2 yas vardi ve cok rahat buyuttum ama sagolsun kayinvaldem cok yardimci olmustu çünkü calisiyordum o zamanlar. 7 yil sonra tekrar dogum yaptim daha kolay ve bilincle büyüyor ama gece memeden ayiramiyorum. havalar biraz isinsa hemen odasını ayiracagim. sen kızın da konustugu icin daha rahat olursun. ama ciş alistirma yaşı dogumuna denk gelirse biraz sorun olabiliyor. imkanin varsa seninle yatmasin yavas yavaş ayir. kendine ait ortami olsun. Çünkü kişiliği özellikle 3 yaşta sekillenmeye başlayacağı için sizin davranislariniz önemli mesela büyük kızımı hep kay. val. büyüttü 3 yasina kadar ona anne diyordu. beni istemiyordu. işe gitmemi istemiyordu. ama şükür evde kalınca onlarla zaman gecirince herşey düzeldi. tek istedikleri ilgi sevgi . ayyy yine cok konuştum.

Yok eşimin aşağıda oldğunu söyledi. İleriki aylarda yukarı çıkarmış genelde. Kanamam azaldı ama devam ediyor malesef. Elim yüreğimde. Allaha emanetleri size de geçmiş olsun

Estağfurullah tecrübeli birilerinden duymak daha iyi oluyor. Çok hareketli uyuduğu için bizden hemen rahatsız olduğu için 17 aylikti odsini ayırdım. Gece emmesini de kestim. Gündüz ve uyurken emiyor. Ama su ara öyle bir kalkiyor ki mahvoluyorum. Geri yatmak bilmiyor.15 gündür nerdeyse hastalıklar atlattı. Düzen alt üst oldu. Çok yoruyor insani

Malesef bende de var. Normalde hamilelikte artmasi gerekir ama benim dokuluyor

Hamilelikte artması gerektiğini bilmiyodum ben. Hatta bütün tanıdıklarım dökülmesinden muzdarip. Kısacık kestirenler bile oldu. Üzülmeyin doğumdan sonra da biraz dökülüyor ama toparlanıyor hemen. Benim aşırı dökülmüştü. Tutam tutam elime geliyordu. Geçti sonradan, eskisinden de gür hatta şimdi :)

Canım ocean marka verdi doktor bana. Ben yazmışım bha içeriği ile ilgili yazıyı. Ocean bha içermiyor.

Benimki tuttu çin takvimiyle :)

Saçımı griye boyattım bugün hanımlar :) bu hamileliğimi insan gibi geçirmek istediğim için asgaride de olsa kendime özen göstermeye çalışıyorum. saçları beyazlayanlara şiddetle tavsiye ederim , koca çok beğendi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…