Ultrasondan bisey olmaz ben dr uma cok sordum. Zaten dk basi girmiyoruz kiTamam yarın bi gideyim..
cuma da kendi doktoruma gidicem 1 hafta da iki kere ultrason olacak ya o da ayrı sıkıntı
Hııı senin doktorun iyi yani ses dalgası ama illaki rahatsız ediyordur.. ama dediğin gibi enfeksiyon daha tehlikeli yarın bi gideyimUltrasondan bisey olmaz ben dr uma cok sordum. Zaten dk basi girmiyoruz ki
Benim de aynı olacak büyük ihtimalle 3-4ayluk dicem bir de aa ne kadar çok olmuş diyeceklerAsmii cok geçmiş olsun. bebise birşey olmamistir allahin izniyle hic korkma . kizlar ben simdilik saf zeytinyağı kullaniyorum ama kakao yaginin da cok faydasini görmüştüm. benimde bulantilarim azaldi birden ama korkuyorum nasil gecti diye normalde 5 aya yakin bulanirdi mahvolurdum. ama en azindan bebisin saglikli olduğunu bulantidan anlardim. şimdi böyle rahat olmak brnide korkutuyo. hareketleri hissetmeye yakinda baslarim insallahda içim rahatlar. dün ilk defa yakin iki arkadaşıma söyledim şok oldular :))
Bemimki tutmadi bir arkadasimda hamile onunda tutmadi cnmBenım bebişiminde bacak arasında göbek kordonu olduğu için cinsiyet tahmını yapamadı doktorum ıkı hafta sonra gel bakalım dedı nasıl geçicek bu haftalar bılmıyorum ! Çin takvimiyle bebeklerinizin cinsiyetleri tutan oldumu ?
Canim merhabalar evet öncelikle 1 yasinda kizim var ve emziriyoeum oda gece cok kalkiyo ayrica 2 kizim daha vat anlican benim ailem kalabalik ve mutlu kizlar takimindan olusuyor. gecen sene doğum yaptigim icin arkadaşlarım duyunca şaşırdı lar. bende hâlâ adapte olamadım açıkçası cocuklarla uğraşmaktan insan kendini biraz unutuyo. şükür bu günümüzedeİnsallah bulantilar bende de azalır. Artık çok az şey tuketebiliyorum ve çok endişeliyim. Hep uyku halindeyim resmen. Ama kizimdan pek uyuyamyorum. Azıcık düzelen uykusu hastalıkla birlikte mahvoldu. Umarım bu dönem bir an önce geçer.
Neden şok oldu arkadaşların canm. Küçük bebeğin mi vardı yada uzun süre dusunmuyir muydunuz
Maşallah canm 4. Geliyor demek. allah güç versin. Kaç yaşındasınız acaba. Yetişmek zor oluyor mu. İki buçuk yaşındaki bir kız çocuğu birçok şeyi anlar ve konuşur mu acaba. Benim kizim doğum zamanı o kadar olacak kismetse. Uykuları ne zaman düzelir kiCanim merhabalar evet öncelikle 1 yasinda kizim var ve emziriyoeum oda gece cok kalkiyo ayrica 2 kizim daha vat anlican benim ailem kalabalik ve mutlu kizlar takimindan olusuyor. gecen sene doğum yaptigim icin arkadaşlarım duyunca şaşırdı lar. bende hâlâ adapte olamadım açıkçası cocuklarla uğraşmaktan insan kendini biraz unutuyo. şükür bu günümüzede
Malesef bende de var. Normalde hamilelikte artmasi gerekir ama benim dokuluyorSaç dökülmesi sıkıntısı olan var mı kızlar benim dökülmem arttı sanki bir aydır
Maşallah canm 4. Geliyor demek. allah güç versin. Kaç yaşındasınız acaba. Yetişmek zor oluyor mu. İki buçuk yaşındaki bir kız çocuğu birçok şeyi anlar ve konuşur mu acaba. Benim kizim doğum zamanı o kadar olacak kismetse. Uykuları ne zaman düzelir ki
Benim hamilelik onceside dökülüyordu simdide devam ediyor malesef dökülmeSaç dökülmesi sıkıntısı olan var mı kızlar benim dökülmem arttı sanki bir aydır
Yok eşimin aşağıda oldğunu söyledi. İleriki aylarda yukarı çıkarmış genelde. Kanamam azaldı ama devam ediyor malesef. Elim yüreğimde. Allaha emanetleri size de geçmiş olsunKızlar dün doktora gittim. Öncelikle bi şok yaşadık. Erkek erkek diyodu. Bu gittiğimde kızın olucak dedi. Çooookkk şaşırdık ama inanılmaz mutlu olduk. 4 yaşında bir oğlum var. O kendine oyun arkadaşı olsun diye erkek olsun diye dua ediyodu. Önce bi suratı düştü ama biz ikna ettik artık çok seviniyorum annecim diyo
Yalnız karnımda bi rahatsızlık gerginlik var dediğimde. Bebeğin eşi biraz aşağıda böyle sıkıntıların olabilir ayakta çok durma ağır kaldırma uzun süre ev işi yapma dedi. Ama internetten eşin aşağıda olması nedir diye 10 dakika araştırmamla depresyona girdim resmen. Senaryolar çok kötü. Ama doktorum bana normal birşey gibi söyledi. Acaba korkutmak mı istemedi diyorumrisk faktörlerinin bir tanesi bile bende yok. Neden böyle oldu anlamadım. Dua edin sıkıntı yaşamayayım kızlar. Çok endişeliyim. Ablamın hastanesindeki dr de baktı ultrason resimlerime. Bu haftalar bu sıkıntıyı söylemek için çok erken dr hata yapmış dedi.
A atopikk sende de bu sıkıntı vardı. Şimdi nasılsın?? Kanaman bitmiştir umarım. Sana da sadece eşin aşağıda olduğunu mu söylemişti doktorun. Plasenta previa Totalis marjinal vs diye çeşitleri var bundan bahsetmişmiydi??
Estağfurullah tecrübeli birilerinden duymak daha iyi oluyor. Çok hareketli uyuduğu için bizden hemen rahatsız olduğu için 17 aylikti odsini ayırdım. Gece emmesini de kestim. Gündüz ve uyurken emiyor. Ama su ara öyle bir kalkiyor ki mahvoluyorum. Geri yatmak bilmiyor.15 gündür nerdeyse hastalıklar atlattı. Düzen alt üst oldu. Çok yoruyor insaniCanim yaş 38 e yaklasiyor. bbenim iki kiIm arasinda tam 2 yas vardi ve cok rahat buyuttum ama sagolsun kayinvaldem cok yardimci olmustu çünkü calisiyordum o zamanlar. 7 yil sonra tekrar dogum yaptim daha kolay ve bilincle büyüyor ama gece memeden ayiramiyorum. havalar biraz isinsa hemen odasını ayiracagim. sen kızın da konustugu icin daha rahat olursun. ama ciş alistirma yaşı dogumuna denk gelirse biraz sorun olabiliyor. imkanin varsa seninle yatmasin yavas yavaş ayir. kendine ait ortami olsun. Çünkü kişiliği özellikle 3 yaşta sekillenmeye başlayacağı için sizin davranislariniz önemli mesela büyük kızımı hep kay. val. büyüttü 3 yasina kadar ona anne diyordu. beni istemiyordu. işe gitmemi istemiyordu. ama şükür evde kalınca onlarla zaman gecirince herşey düzeldi. tek istedikleri ilgi sevgi . ayyy yine cok konuştum.
Malesef bende de var. Normalde hamilelikte artmasi gerekir ama benim dokuluyor
Canım ocean marka verdi doktor bana. Ben yazmışım bha içeriği ile ilgili yazıyı. Ocean bha içermiyor.Damlayi probiotik yogurtla tuketebilirsin daha faydali olur tadini da bastirir bagirsaklarini calistirir. Ben oyle yapiyorum ama bu devit3 den sogudum icinde bha var yazmis bir arkadaş arastirdim hakikaten kanser yapan bir maddeymis ve japonyada yasaklanmis. Onun da organigini kullanan bir arkadasim var yarin onu arayacagim ve ilacin adini alacagim buradan da paylasirim. Bu arada solgar in d vitamini kapsulu var o da organikmiş ama ben sivi olanini bir ogreneyim diyorum.
Benimki tuttu çin takvimiyle :)Benım bebişiminde bacak arasında göbek kordonu olduğu için cinsiyet tahmını yapamadı doktorum ıkı hafta sonra gel bakalım dedı nasıl geçicek bu haftalar bılmıyorum ! Çin takvimiyle bebeklerinizin cinsiyetleri tutan oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?