2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ninfy test en guvenilir olani diye biliyorum. Yas dan ote kan serumu orani onemli diye biliyorum. Cunku yas orani ayseye de fatmaya da yasi neyse sabit verilen bir oran... atiyorum 35 yasinda herkese 1 bölü 500 veriyorsa birinin kan sonucu 10000 de 1 bir digerinin ki 50000 de bir bir digerininki 250 de bir cikabilir.

Evlatla sınanmak zor gercekten.
Çok zor insan kötüyü düşününce bile gözünden yaş geliyor yüreği titriyor ben ekim ayında varlığını düşük yaptığım gün öğrendiğim bebek için bile kahroldum ki onu hissedip kaybetmek yada bakıp büyütüp kaybetmek düşünmek bile istemiyorum rabbim kimseyi bu acıyla sinamasin

Amin

Cok zor ama her acı gibi Allah sabrını da veriyor ancak bir omur bu acı yurekte kaliyor... iki bebegimi de aniyirum unutmak mumkun degil hele ikinci oglum cok bosu bosuna kaybedildi ona ayri bir uzuluyorum ilkinden de fazla üzüldüm... cunku ilkinde hadi diyorsun bilinemez bir durum ikinci resmen bile bile lades oldu oysa kactane perinatolog gezdim teshis konulsun diye drlar teshis koymadan dikis atmiyorlar nasip kismet ama cok uzucu hele haftalar gectikce insan daha cok uzuluyor. 5 haftalik kayipla 10 haftalik 15 haftalikla 20 haftalik bir olmuyor hele dogumda 30 dan sonra kaybedenlerinki en zoru bebek buyudukce acisi da buyuyor. Odasini hazirlayip da kaybeden anneler var Allah dusmanima yasatmasin cok zor.

Evet canım Allah sabır versin benim eşimin amca kızı da 36.Haftada kaybetti herşeyi hazırken üzerinden 2 yıl geçti anca cesaret.edebildi şimdi yine hamile ama çok stresli hiçbir söz onu rahatlatamiyor maalesef

Evet insan gercekten paranoyaklasiyor ama elde degil. Onun durumu benimkinden zor...Allah guc kuvvet versin bunu kucagina saglikla alsin 2. Ye cok daha rahat olur eminim.

Canm benim kalcam agrydu magnezyum eksikligi var dedi doktor ilac verdi neler yapablrim en baya bilgilisin

Canm benim kalcam agrydu magnezyum eksikligi var dedi doktor ilac verdi neler yapablrim en baya bilgilisin
Magnezyum takviyeni ihmal etme zaten erken dogum kasilmalarini da engelliyor. Magnezyum vermesi guzel birsey.Kalca agrisina kalsiyum eksikligi de sebep olabilir hergun mutlaka süt ic. Bir de d vitamini olcumu yaptirmis miydin?

Merhaba kızlar. Normalde çok bulantı ve kusma şikayetim yoktu. Fakat son 5 gündür akşamları kusuyorım ve resmen midemin köpürdüğünü hissediyorum, midem ve yemek borum feci yanıyor. Bu akşam kusarken kan gördüm apar topar acile gittik. Doktor bebeğe baktı iyi dedi, ciddi biley yoktur ufak bir kılcal damar yırtılmadı bile olabilir dedi. Tekrar kanama görürsen kusarken ya da dışkında hemen acile dahiliyeye gel dedi. Şimdilik yapacak biley yok dedi. Çok korkuyorum dua edin. Bu arada cinsel organını görmedi ama erkeğe benziyor dedi, bu kadar erken belli olabilir mi ???

Magnezyum takviyeni ihmal etme zaten erken dogum kasilmalarini da engelliyor. Magnezyum vermesi guzel birsey.Kalca agrisina kalsiyum eksikligi de sebep olabilir hergun mutlaka süt ic. Bir de d vitamini olcumu yaptirmis miydin?
Evet cnm onada ilac verdi düşük çıktı damla ekmege sürülüyor bnm ilk dogumda idrarda protein cikti erken olmak zorunda kaldi bana o yuzdede bebe aspirini verdi

Evet cnm onada ilac verdi düşük çıktı damla ekmege sürülüyor bnm ilk dogumda idrarda protein cikti erken olmak zorunda kaldi bana o yuzdede bebe aspirini verdi
Damlayi probiotik yogurtla tuketebilirsin daha faydali olur tadini da bastirir bagirsaklarini calistirir. Ben oyle yapiyorum ama bu devit3 den sogudum icinde bha var yazmis bir arkadaş arastirdim hakikaten kanser yapan bir maddeymis ve japonyada yasaklanmis. Onun da organigini kullanan bir arkadasim var yarin onu arayacagim ve ilacin adini alacagim buradan da paylasirim. Bu arada solgar in d vitamini kapsulu var o da organikmiş ama ben sivi olanini bir ogreneyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…