2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok sagol canm ilaç lari almadim doktorda isteksiz yazdi zaten acil doktoru olunca guvenemedim.. bebeği de hissetmiyorum sankii duydun mu hiç ateş etkiliyor mu acaaba
Canim atesin ciktiysa ve titremeli bir sekilde de usume oluyorsa, dahiliye ye git buyuk ihtimal enfeksiyon var vucudunda. İhmal etme cok onemli bir konu.

Yok eşimin aşağıda oldğunu söyledi. İleriki aylarda yukarı çıkarmış genelde. Kanamam azaldı ama devam ediyor malesef. Elim yüreğimde. Allaha emanetleri size de geçmiş olsun

çok teşekkür ederim. Umarım ikimizin de tüm sorun yaşayan arkadaşların da tüm dertleri düzelir. Rabbim sağlık versin bebeklerimize İnsan en ufak sorun sıkıntı istemiyo ama elimizde değil malesef. Olcak bunlar sonra bi anı olarak hatırlarız inşaAllah.

artik ne bebegimin kipirtilarini hissediyorum..ne de bulantim kaldi...hic hamile degilmisim gibiyim...sisim infi gazim azaldi...gobegim küçüldü....hafifledim...
ilgincbir sekilde endiselenmiyorum..panik yapmiyorum...

A atopikk canim 9 ay kanama yaşayıp sag salim doguranlar var inan...insanin basina gelince kabullenemiyor korkuyor elbette...allah seninde endiselerini alsin inşallah...yiyecek ekmegi varsa hepimizinki dogar allah in izniyle

Doktora gidiyorum kızlar dua edin bana yeşil akıntı normalde kusma yokken kusmalar ateş iki günde 2 kilo verdim.. inşallah rabbim hrpimizin yardımcısı olsun..

Günaydın kızlar 7 de ders başlıyor erkenden kalkmak çok zor geliyor hepinize mutlu haftalar diyorum bu hafta cinsiyet kesinlestirmek için gideceğim bakalım gösterecek mi küçüğüm bu arada 16. Hafta ama hala bulantı oluyor ara sıra yani tam kurtuldum diyemem ama yemem içmem düzeldi kilo almadım ama bakalım nasil devam edecek

Doktora gidiyorum kızlar dua edin bana yeşil akıntı normalde kusma yokken kusmalar ateş iki günde 2 kilo verdim.. inşallah rabbim hrpimizin yardımcısı olsun..
Rabbim sifa versin insallah. İçinizi ferah tutun insallah

artik ne bebegimin kipirtilarini hissediyorum..ne de bulantim kaldi...hic hamile degilmisim gibiyim...sisim infi gazim azaldi...gobegim küçüldü....hafifledim...
Maşallah canm. Darısı bize insallah. Bulantilarimdan yiyecek birşey kalmadi

allah tez vakitte hepsini normale dondursun insallah..kalbini bozma canim...guzel haberlerle gel

A AysheDuru saçtan bir foto atıver valla ben de merak ettim. Boya sorunum yok ama merak ettim :)

Bu şimdiki hali, 3 hafta sonra da cilaya gel dedi :) resimde tam çıkmıyo tabi ama baya baya beyazlamış gibi oldu , sevdik biz :)))

Eklentiler

• IMG_0908.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 100
Yeşil akıntı enfeksiyonu gösterir Can'ım Zaman kaybetme hemen doktora git tedavine başlasın

Maşallah canm. Darısı bize insallah. Bulantilarimdan yiyecek birşey kalmadi
İki gündür benimde çok midem bulanıyor canım,haftasonu alerjim tuttu birde, hapşurmaktan helak oldum,baş ağrısı da cabası,hiç halim yok ama mecburen geldim işe, sen nasıl oldun canım iyileşebildin mi?

benim de öyle bu hafta, zaten pek bi belirti yoktu ama olanlar da gitti... idrar sıklığı vs hiçbi şey kalmadı. dün ben de eşime aynısını söyledim, tamam bebeği direk hissetmiyo olabilirim ama en azından varlığını hissediyodum şimdi tamamen unutuyorum diye :))) ama tecrübeli olunca paniklemiyormuş insan gerçekten. bu üç ayı rahat geçiricez inşallah. sonra hepsi tekrar başlıyor tabi ama doğum telaşı onu da unutturuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…