2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim bulantılarım da hiç azalma olmadı hele akşamları nerdeyse hiç gece uykum yok gibi 3 ayda tam 5 kilo verdim hep serum yiyorum inşlh en kısa zamanda geçicek hepsi

Bu şimdiki hali, 3 hafta sonra da cilaya gel dedi :) resimde tam çıkmıyo tabi ama baya baya beyazlamış gibi oldu , sevdik biz :)))
cok güzel yapmis...bende öykü serterin saci gibi sandim...dibinden geldikce belli olmaz... benim sacimda bembeyaz

cok güzel yapmis...bende öykü serterin saci gibi sandim...dibinden geldikce belli olmaz... benim sacimda bembeyaz

Teşekkürler,, Ben de öykü serter gibi istiyorum ama önce gözüm alışsın dedim, hem de diplere açıcı değdirmek istemediler :) emzirme bitince artık :) zaten ben çok eskiden beri saçım beyazlayınca bırakıcam öyle kalsın derdim :)))

Merhaba arkadaşlar , bende aranıza yeni katıldım beklenen doğum tarihi 04/09 ancak birinci doğumum sezeryan olduğu için ağustos ta alacaklar kısmetse . 3,5 yaşında bir kızım var . Cinsiyetimiz henüz belli olmadı bakalım kısmet.

Bu şimdiki hali, 3 hafta sonra da cilaya gel dedi :) resimde tam çıkmıyo tabi ama baya baya beyazlamış gibi oldu , sevdik biz :)))
çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. benim eltim de gri istedi ama yeşilimsi oldu saçları çok morali bozulmuştu. Kuaför önemli gerçekten. sizin ki çok güzel olmuş. Kapalı olmasm ben de denerdim. Gerçi yine deneyebilriim ama sadece akşamları ev için bakım yapmak çok zor, bakımsız da hiçbir anlamı kalmıyo

Günaydın hanımlar
A Asmii balbocegim2 diğer hastalığı olan arkadaşlar geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte atlatırsınız. Benim mide bulantıları hala tam gaz devam. Bu gidişle 20.haftada ancak geçer diye düşünüyorum. Bu arada bir arkadaş sormuş saçlarınız dökülüyor mu diye benim de dökülmeye başladı. Sanırım vücudumuz yeterli vitamini minerali alamıyor bu dönemde..

Arkadaşlar kıyafetler ne alemde . Ben sadece 1 kilo aldım ama üst taraf genişledi sanırım gömleklerde sıkıntı yaşamaya başladım

Bu arada saç kestirme hakkında ne düşünüyorsunuz.Meşhur bir batıl inanç var bu konuda

Ben ilk hamileliğimde saçlarımı kestirdimde 3aydan sonra boyattımda balyajda attırdım takılma bence böyle şeylere. Tabii annem kuaför onun avantajını kullandım tabii:) şimdi yeni kendime gelmeye başladım. Yine bakıma devam:)

Günaydın kızlar ben 200 lük 3 kez progestan kullanıyorum. Bu kadr kullanan var mı yan etki gören var mı? Çok şişip iştah açıkacağnı söylediler de sağlıklı olsun başka şey istemiyoruz tabi ama hamilelğimiz de güzel geçse fena olmaz

Sağolasın canım,amin.
saç kestirme olayına maalesef takılıyorum ben yaaa,batıl ama ya bişey olursa diye cesaret edemiyorum,hatta ilkinde 40 ım çıkana kadar kestirmemiştim,sanırım yine aynı şekilde yapıcam,sıcaklarda da zor olucak bir taraftan uzun saç ama bakalım artık canım,benim saçlarım dökülmüyor yani normal seyrinde şuanda,ama doğumdan sonra avuç avuç dökülmüştü 3 ay bayağı seyrelmişti saçlarım,normal olduğunu okuyunca rahatlamıştım.vitamin desteği ile dökülen arkadaşlarında toparlanır belki saçları.

Kızlar selamlar, iyi haftalar.

Sıkıntısı olanların sıkıntısı geçsin, yürekleri ferahlasın inşallah. Hastalara da şifa olsun, geçmiş olsun. Güzel haberler alalım.

Ben evdeyim bu hafta, KPSS çalışıyorum. Hepsi miniğime daha fazla vakit ayırabilmek için. Evimize 2 dk yürüme mesafesinde bir okul var, oraya atanmak istiyorum. Öğle tatillerinde tenefüslerde gelip miniğimi görebileceğimi düşünüp motive olmaya çalışıyorum. Başka türlü oturup çalışamıyorum artık. Uzak kaldım çok bu işlerden. Bir de maalesef görümcem İST'ye gelmiş, akşam onu görmek için dışarı çıkmamız gerek. Kendi bize gelmiyor, bizi Taksim'e çağırıyor. Ona çok canım sıkıldı, hiç çıkmak istemiyorum. Hem soğuk hem de metroya binmem gerekicek. Eşim de istersen gitmeyelim senin özel durumun var dese de ayıp olur diye kendimi zorlıcam Ama bir bahane bulup gitmesem çok iyi olucak gibi geliyor.

Neyse inşallah güzel bir hafta geçer. Sıkıntısı olanlar için dua ediyorum kızlar ve her şeyin iyi olacağına inanıyorum.

Canım progestan günde 3 kez kullanılabiliyor, normal bir durum. Sorun olacağını sanmıyorum. İnşallah en kısa sürede gereklilik ortadan kalkar.

Günaydın kızlar. Herkese iyi haftalar. Hasta arkadaşlarımıza Allah acil şifalar versin inşallah. Kendinize dikkat edin.

Benim de bulantı hala geçmedi. Ne zaman geçecek çok merak ediyorum.

Annemlerin yanından döndüm artık. Ne güzel her şey ekmek elden su göldendi. Evliliğin de bir bedeli var işte
Annemle birlikte bir seyler ördük. Tulumlar annemden yelekler benden Daha çok erken ama insan acayip heves ediyor minik şeylere. İlk çocuk olduğundan mıdır nedir bilemedim. Bir de bir kaç aya yeniden işe başlayacağım. İşe başlamadan önce halletmek istiyorum çoğu şeyi. Ondan aceleci davranıyorum sanırım. İş güç uğraşmak zor oluyor çünkü.

Canım ben de kullandım ilk ay. Hiç sıkıntı olmadı. Rahat olabilirsin. İştahım da hiç açılmamisti.

Eklentiler

• 20170213_121041.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…