2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hoşgeldin. Doğum eylül gösteriyosa 13.haftada olmaman lazım ama

Gunde 2 defa 200 luk aliyorum ama benim suan acil bir durumum yok seninki gibi... bu sebeple 200 3 defa normal senin icin bir ay sonra dr un dozu azaltir zaten

Ay canım çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık. Hepsi güzel de ben en çok mavi tuluma bayıldım :)

Tunaydin kizlar maalesef bende de hafif yeşil ve kokulu akin ti basladi. dünden beri çok sancim var. yarin özel e mi gitsem yoksa persembe icin kendi dr uma randevu almistim beklesemmi bilemedim. ilk haftalardada böyleydi birsürü ilac kullanmak zorunda kalmıştım. bulanti yüzünden çok su icemedim sanirim o yüzden geri geldi. soğukta hic gidesim yok. yeni arkadasim hosgeldin tekrar

Benim ilk zamanlar kanama alanım vardı. Dr 100 mg dan 200 mg çıkarmıştı progestanı ve günde iki kez kullanıyordum. Baş dönmesi yapıyordu bende. İştah açılması filan yaşamadım.

Ben de ilk başlarda takılmam kestireceğim dedim. Saçlarım uzun zor oluyor açıkçası. Yarın bir kan değerlerime baktıracağım bakalım canım

Kiyamam çok zor olmuştur eminim. Çocuk varken hastalik çok zor ya. Geçmiş olsun canm. Allah sifani versin insallah
Bende yeni toparliyorim ınan. Perişan olduk bir haftada

evet kuaför çok önemli. acele edip düzgün ve yeterli şekilde açmazlarsa sonuç çok başka renkler oluyo benimki dört saat sürdü... ama 15 yıllık kuaförüme gittim. avrupa yakasına taındığımız halde üşenmedik kalktık acıbademe geçtik onun için :)))) çok saolun,,, bence deneyin beğendiyseniz. önemli olan aynaya bakınca mutlu olmanız; hem hanımlar görüyo saçlarınızı hem de kocalara da hoş bi değişilik oluyo tabi :)))

Amin canım sağolasın, tüm hayır dualarımız kabul olsun inşallah hepimizin.
Bencee bu soğukta çıkma derim canım,akşama daha da soğur,metrolar malum tıklım tıklım,zaten raporun da var,isteyen bir zahmet ewe kadar geliversin.

çok tatlılarr,ne de yakışıcaklar kimbilir miniğineAllah sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin inşallah canım

Bence vakit kaybetmeden dr a gidin sancım da var diyorsunuz

Kiyamam çok zor olmuştur eminim. Çocuk varken hastalik çok zor ya. Geçmiş olsun canm. Allah sifani versin insallah
Bende yeni toparliyorim ınan. Perişan olduk bir haftada
aminn canım çok sağol,aynen çok zor ilaç içmemek için direndim ama ne mümkün,gözlerimi kapatıyorum oğlum geliyor anne aç gözlerini diyor,oyun istiyor yawrumbir çocukla böyle olunca dedim iki çocuk olunca nasıl yapıcaz biz
Allah tüm annelere güç, sabır ve sağlık versin inşallah,biz de yawrularımızla ilgilenebilelim

Kızlar vinelac diye bir vitamin ilacı duyduk bir arkadaş kullanıyormuş da duydunuz mu tavsiye eder misiniz

Aynen canım söylicem bi zahmet o gelsin. Gerçekten çıkıcak halim yok. Hava da tam hastalık havası.

Sana da geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin.

Aynen canım söylicem bi zahmet o gelsin. Gerçekten çıkıcak halim yok. Hava da tam hastalık havası.

Sana da geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin.
amin canım sağolasın, akşamları daha da soğuk oluyor zaten,ben bile şuanda akşama nasıl ewe gidicem onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…