2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anladım canım, sizin için hayırlısı olsun inşallah. Başka bir zaman karşılaşırız inşallah. Carousel'e e-bebek açılmış onun için gitmişken uğrayalım dedik pek fazla da duramadık zaten Ege ağladı :) şu ufaklıkları büyütelim daha rahat olur her şey :)

Kızlar kolsuz olan uyku tulumları kolları usutmuyor mu?Bendeki kollu küçük gelmeye başladı bir tane daha almam lazım.Hangisini onerirsiniz.
Canım woolnat internet sitesinden satın alabilirsin kolsuz merinos yününden yapılma içinde sentetik yok ve terletmiyor tavsiye ederim. A AysheDuru aldı çok memnun kaldı. Kolsuz kollar üşümez merak etme bebekler vücut ısılarını kollar ve ayaklardan sağlarlar sorun olmaz. Ben üç yıldır kolsuz kullanıyorum.Birde bu tukumlar ayaklı ve önden fermuarlı altını değiştirirken sorun yaşamazsın. Hareketlendiğindede sorun olmaz ayaklı olduğu için torba tulumlarda hareketlendiğinde sorun oluyor.

Eklentiler

• IMG_6998.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_6999.webp
    23 KB · Görüntüleme: 65
Bende tavsiuelerinizle aldım çok terliyor gece inşallah bize de faydası olur Teşekkürler sana ve A AysheDuru ya

Bende tereddütte kaldım bi de öyle sevimli ki elinden alasım da gelmedi kv de boğazına kaçar vermeyelim diyince bir de sen böyle dedin artık vermem çok teşekkür ederim canımm

annenin yasadigi sehre yerlesme sansiniz var mi bundan sonra?
Malesef canım , eşim evlenmeden önce söylemişti ben şehir değiştirmek istemiyorum diye, değiştirsem bile amasra, bartın olabilir demişti, salak gibi ben de hı hı demiştim ona, meğerse beni deniyormuş,oturduğumuz şehir izmir tabi gitmek ister mi küçük bir şehre? Bir de denizle büyümüş insanlar denizsiz bir şehir düiünemiyorlar nedense. Ben sanırım İzmir de kalıcıyım[/QUOTE]

Ahh canım bende adanalıyım ve evlilik nedeneni ile bursada yaşıyorum ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.

nerden aldigini ogrenebilir miyim? kolsuz hic denk gelmedi ben bulamiyorum

Canım woolnat ın tulumunu tavsiye ederim öeribos yünğnden ve sentetik yok terletmşyor A AysheDuru aldı bu haftaa çok memnun kaldı biliyorsun tekkstil işi yapıyorlar anlıyorlar kaliteden.

Bende tavsiuelerinizle aldım çok terliyor gece inşallah bize de faydası olur Teşekkürler sana ve A AysheDuru ya

Rica ederim canım umarım memnun kalırsın.

Eklentiler

• IMG_6998.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 56

Offf cok gecmis olsun cnm ya,hoş gecmis gitmis ama okurken icim gitti resmen.
Bende cok korkarım şu yanmalardan,caydanlık olaylarından.hersey saniyesinde oluyor ,ne kadar dikkatli olursan ol... Allah korumus valla...

Zaman zaman cok sık giremesem de,aklımda burdaki arkadaslar hep... hasta olan varsa ayy iyi oldu mu acaba diyorum... ya da dr a gidecekti acaba naptı vs die...
İnsan alısıyor valla,insallah bir gün yüz yüze tanışma fırsatımız da olur...gercekten cok isterim

annenin yasadigi sehre yerlesme sansiniz var mi bundan sonra?
Malesef canım , eşim evlenmeden önce söylemişti ben şehir değiştirmek istemiyorum diye, değiştirsem bile amasra, bartın olabilir demişti, salak gibi ben de hı hı demiştim ona, meğerse beni deniyormuş,oturduğumuz şehir izmir tabi gitmek ister mi küçük bir şehre? Bir de denizle büyümüş insanlar denizsiz bir şehir düiünemiyorlar nedense. Ben sanırım İzmir de kalıcıyım[/QUOTE]

istanbulda ve deniz kenarinda yasayanlar genelde baska yere gitmek istemiyorlar sanirim.
gecen senelerde izmirde konaklayip cevreyi gezmistik. sirince,eski foça,alacati,cesme. orda olsam merkezde degil de cesmede yasamak isterdim.

insallah bulusursunuz bir gun annenle ayni sehirde. gun dogmadan neler dogar:)

Ah canım senin ki çok daha zordur. Keşke hep yanımızda yakınımızda olsalar ama dediğim gibi varlıkları yeter:)
Aynen öyle canım sağ olsunlar da varsın uzakta olsunlar. Ama hep içimde kalıyor, bulunduğum yerde uzak yakın hiçbir akrabam yok. O kadar çok özeniyorum ki böyle aynı şehirde olup da annesine gidenlere.. hadi annem yok, teyzem halam vs birisi olsaydı o bile yeterdi ayy çok doluyum ya bu konuda kusura bakmayın..[/QUOTE]
Ol
Ah canım senin ki çok daha zordur. Keşke hep yanımızda yakınımızda olsalar ama dediğim gibi varlıkları yeter:)
Aynen öyle canım sağ olsunlar da varsın uzakta olsunlar. Ama hep içimde kalıyor, bulunduğum yerde uzak yakın hiçbir akrabam yok. O kadar çok özeniyorum ki böyle aynı şehirde olup da annesine gidenlere.. hadi annem yok, teyzem halam vs birisi olsaydı o bile yeterdi ayy çok doluyum ya bu konuda kusura bakmayın..[/QUOTE]
olurmu hiç öyle şey. Seni anlayabiliyorum yalnız değilsin. Benimde bir tek kardeşim burada o da bizimle yalıyor şuan üniversiteyi kazanınca gelmişti sonra iş derken şimdi 3 ay sonrada evleniyor. Neyseki o da istanbulda ve evi bana yakın olacak

Kac aylik tam olarak

Kızlar iyi akşamlar uzon zamandır giremedim bir koşuşturmadır gidiyor. İşe başladım bu 2. Haftam işler sandığımdan daha zor oldu gibi uras babaannesini uğraştırıyor biraz gelmeme yakın huzursuz oluyor beni görünce gülücükler uçuşuyor ve anında kafasını yana çevirip emmeye çalışıyor yazık kayınvalidem kucağında biberonla süt verirken de kadının bluzunu emmeye çalışıyormuş oyunla falan içiriyoruz biberonu zor alıyor. Günde 1 kez biberonla besleniyor ama oda işte zor oluyor. Alışamadı hala.
İki gündür kakamızda kan oldu yine sanırım amip tekrarladı canım sıkıldı yarın doktora götüreceğiz bakalım
@Gretchen Grundler sizinde amip tekrarlamıştı değil mi sonra nasıl geçti tekrar oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…