2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ol

Aynen öyle canım sağ olsunlar da varsın uzakta olsunlar. Ama hep içimde kalıyor, bulunduğum yerde uzak yakın hiçbir akrabam yok. O kadar çok özeniyorum ki böyle aynı şehirde olup da annesine gidenlere.. hadi annem yok, teyzem halam vs birisi olsaydı o bile yeterdi ayy çok doluyum ya bu konuda kusura bakmayın..[/QUOTE]
olurmu hiç öyle şey. Seni anlayabiliyorum yalnız değilsin. Benimde bir tek kardeşim burada o da bizimle yalıyor şuan üniversiteyi kazanınca gelmişti sonra iş derken şimdi 3 ay sonrada evleniyor. Neyseki o da istanbulda ve evi bana yakın olacak[/QUOTE]
Ne güzel canım senin adına çok sevindim bu arada aynı gün doğum yapmışız

Çalışan anne olmak çok zor canım Allah yardım etsin. Bakalım çalışınca biz nasıl yapıcaz

Ahh canım bende adanalıyım ve evlilik nedeneni ile bursada yaşıyorum ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.

Canım woolnat ın tulumunu tavsiye ederim öeribos yünğnden ve sentetik yok terletmşyor A AysheDuru aldı bu haftaa çok memnun kaldı biliyorsun tekkstil işi yapıyorlar anlıyorlar kaliteden.

Rica ederim canım umarım memnun kalırsın.[/QUOTE]

Onunla yaşıyoruz biz artık :))))

Bende tavsiuelerinizle aldım çok terliyor gece inşallah bize de faydası olur Teşekkürler sana ve A AysheDuru ya
Güle güle kullanın cnm. Ben büyüğe de verdim sipariş. Gece terlediği an öksürmeye başlıyor çünkü.. ince giydirsem üstünü açıyor, kalın giydirsem pişiyor.. sever o da inşallah :)

Ay evet ya rastlaşalım lütfen :)) carousel atak yapmaya başladı, ebebek, leman kültür vs bir sürü az yerde olan isim getirdiler.. zaten capacity de o yüzden çok etkilendi.. ama hala o kadar mantıksız ki karşı karşıya iki avm.. ikisi de boş o yüzden.. ama yakında galeria muhteşem bir revizyona girecek,, orada buluşuruz bakarsın :)))

Bizde yeniden çıktı kan o yüzden çocuk gastroenterolojistine gittik. Süt ve yumurta için alerji testi yaptırdık. 1 hafta içinde sonuçlarım çıkacak. O zamana kadar ben de süt diyeti yapıyorum. Eğer sen de süt diyeti yapmayı düşünürsen sana yasak listemi yollayabilirim. İnşallah tekrarlamaz kan, cok geçmiş olsun.
Bebeğin de alışır yakında işe gitmen üzülme. Yarım gün mü gidiyorsun? Günde 1 kez biberonla besleniyor demişsin de o yüzden sordum.

Erken daha cnm 1 2 ay icinde hepsi olur merak etme donmek konusunda grechenin egzersiz paylasimi vardi onu yaptirabilirsin
_Bayankus_ istersen egzersizlerin görüntülerini paylaşabilirim. Uyku sersemi olduğum için hatırlamıyorum yapıp yapmadığını ama arch haklı, erken daha. Bir sabah bir bakmışsın ötedeki oyuncagini almak için yuvarlana yuvarlana gitmiş. Sonra ay ben şok diye anlatıyorsun burada

Sabah temiz kafayla bütün dönme egzersizlerini paylaşayım hatta ben, isteyen denesin

ben de bazen 1 gun geriden takip ediyorum ama ediyorum mutlaka:))
Ay kafam gitmiş alıntıla dediğim hiçbir şeyi alıntılamamışım meğer, şimdi tek tek yazıyorum gördükçe. Ben de bir gün hatta bazı haftasonları 2 gün geriden takip ettiğim oluyor. Uzun uzun okuyup adım adım cevalpayarak gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…