2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben daha önce yapmıştım süt diyeti. Doktor yavaş yavaş ye demişti yedim ama üzerinde 1 ay geçti yani 1 aydır yiyorum şimdi etkisi olmuş olamaz diye düşünüyorum. Yarım gün değil cnm maalesef sabah emziriyorum öyle çıkıyorum 8 gibi evim işe çok yakın sonra öğle arası geliyorum 1 gibi tekrar ezmiyorum sonra 3 de çıkıyorum işten yani halim harap yollarda geçiyor git gel anne diyorlar işte bana :))

Günaydın güzel analar doğa bu ay kilo almamış gözüküyor sadece boy uzamış doktor da sağlık ocağıda kilosu iyi sorun yok dedi ama beşinci ayda da kilo almassa diye endişeleniyorum tabi bir ana olarak bu çocuk doymuyor aç bu çocuk diyor içimdeki yurdum teyzesi zira bu ara huysuz ve özellikle gece uykularına geçiş zor olmaya başladı atak dönemindeyiz oyüzden de olabilir gerçi ay fazla birşey istemiyorum bir sene dolu dolu emzirsem

Büyüyen bebek uygulamasındaki egzersizler dimi. Yapıyoruz onu canım . Dediğin gbi bi sabah bi bakmışım yuvarlanmış

Günaydın zaten bir yediğim Zeytin ve reçel var onuda yedirmiyor neymiş kucağıma alıp gezdirecekmisim.vay halime vay
Merak etme yalnız değilsin
Benimki de aynı sürekli kucak kucak kucak. Çayımı içersem şükrediyorum.
Ha tabi birde "Kucağa çok alıştırdın " giller var. Ondan bahsetmiyorum bile

Merak etme yalnız değilsin
Benimki de aynı sürekli kucak kucak kucak. Çayımı içersem şükrediyorum.
Ha tabi birde "Kucağa çok alıştırdın " giller var. Ondan bahsetmiyorum bile
Kucağa alışmayan bebe mi var
Ben mesela tuvalete koşarak gidip koşarak dönüyorum. Yere bıraktım diye bebe sanki çivili yatağa bırakmışım gibi tepki veriyor. Yırtıyor ortalığı.
Yemek yiyemem olayına gelirsek. Anaları zayıflasın diye yapıyor güzel bebelerimiz. Sırf bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…