2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende onu diyecektim halinize şükredin diye ayrı ulke hatta ayrı kıtalarda olanlar var ben gibi. Ama en zoru annesini kaybetmek. Sagliklı olsunlar iyi olsunlar da mesafeler bir zaman sonra aşılir elbet.[/QUOTE]

bundan sonra seni de etiketlerim canim:)))
emirle ilgilenirken ben de izleyemedim o kismi ama sekeri soylemistir %100:))

Kayinbabama
sorduracagim canım dediğin gibi orda da aynısı olacaksa ne anlamı kalır.
Bitlis'te canım
Lokal anestezinin etkisi baya suruyo canim. Farkli sehirden anestezi etkisi gecmeden eve gelebilir misiniz acaba? Oglum sabah 9.30da girdi ameliyathaneye. 10da cikti. 11de hastaneden ciktik 14 gibi anestezi etkisi gecti. Cok agladi. Megersem bez pipiye degmis. Ondan cok aglamis. Sadece fikir versin diye ayrintili anlattim. Belki hastaneyle gorusebilirsiniz nasil oluyo yatis cikis islemleri diye?
Irony drops da paraben yok

Tesekkurler kizlar. Bi bakip karar vereyim

Kızlar biz sünnet için çok geç kaldık galiba benimki koyar koymaz bi yuzustu bi sırtüstü dönüp duruyor çünkü. Sünnet olunca nasıl tutucam bilmiyorum
Ya cok tatli bence masallah. Bende istiyorum ama benim oglus biraz tembel cikti galiba.
Bende onu diyecektim halinize şükredin diye ayrı ulke hatta ayrı kıtalarda olanlar var ben gibi. Ama en zoru annesini kaybetmek. Sagliklı olsunlar iyi olsunlar da mesafeler bir zaman sonra aşılir elbet.[/QUOTE]
Onemli diil canim. Ben pek ilgilenmem teknolojik aletlerle. Esim hallediyor sagolsun. Hayirli olsun canim

Onemli diil canim. Ben pek ilgilenmem teknolojik aletlerle. Esim hallediyor sagolsun. Hayirli olsun canim[/QUOTE]
Aa teşekkür ederim canım bak bunu söylediğin iyi oldu ona göre bi dusuneyim hastanelere bakıp konuşayım Teşekkürler :)

ayy canim ozur dilerim ya
dusunemedim

insalllllllah bir gun annenle ayni sehirde,ayni sitede veya ayni sokakta oturursun.
kizdim bak simdi kendime
Hayırrr hiç kızma kendine senin paylaşımın normal ben biraz hassasım bu duruma karşı. Hatta bir anlık duygusallaşınca ve birazda lafın gelişi can evimden vurdun dedim düşünemedim seni suçlar gibi oldu bende özür dilerim. Hem ben iki hafta önce oradaydım önümüzdeki ay da annem gelecek:) yetmiyor işte bi kaç gün. Uzak ya da yakın Allah başımızdan eksik etmesin annemizi babamızı. Varlığı yeter hepsinin.[/QUOTE]

yok canim suclar gibi olmadi hic,gayet samimi sekilde duygularini soyledin. duygusallastin sanirim bir anda,bu da cok normal:)
aminnn canim. allahim eksikliklerini gostermesin.
zaman cabuk gecsin ve hemen bulusun anneciginle:))

Onemli diil canim. Ben pek ilgilenmem teknolojik aletlerle. Esim hallediyor sagolsun. Hayirli olsun canim
Aa teşekkür ederim canım bak bunu söylediğin iyi oldu ona göre bi dusuneyim hastanelere bakıp konuşayım Teşekkürler :)[/QUOTE]
Rica ederim canim. Sunneti erken yaptormak gercekten buyuk rahatlama sagliyor. Simdi dusunuyorum da emeklese yuruse nasil tutardim diye. O yuzden ins sizin de mumkun olur da erken yaptirabilirsiniz.

Bu konuda benim de yüreğimin bir köşesinde hep ince sızıdır annemde uzak oluşum. Biz de farklı şehirlerde oturuyoruz. Ben eşimin memleketine geldim evlenince, düşünüyorum da aslında ne büyük bencillik bu. O rahatını , keyfini hiç bozmadı ben kalktım hiç tanımadığım, bilmediğim insanların arasına , bambaşka bir şehre geldim. Yeni bir şehir, yeni bir ev, yeni bir iş....O zaman bu kadar zorlanacağımı düşünememişim açıkçası, bazen şimdiki aklım olsa diyorum , bu kadar kendimi yalnız hissedeceğimi bilseydim gelmezdim. Ama olan oldu malesef. Geçen anneme hayattaki en büyük pişmanlığın ne diye sorsalar sizden farklı bir şehire evlenmektir derdim dedim, eşim başka bir odadaydı, daha sonra konusu açıldığında duyduğunu ama lohusalığıma verdiğini söyledi ( o zamanlar taze lohusaydım bu lafı ettiğimde ) , ben de hayır fikrimin değişmediğini, o kadar zor bir durumda olduğumu anlamadını söyledim. Geldiğim ilk yıl bu konuyla ilgili çok huzursuzluk çıkardım, eşimde şimdi sanki o konulara girmekten imtinayla kaçınıyor, yoksa huzurumuz kaçıyor.
Neyse uzun lafın kısası annemi çok özlüyorum, annesiyle aynı şehirde yaşayanlara özeniyorum.[/QUOTE]

annenin yasadigi sehre yerlesme sansiniz var mi bundan sonra?

Boğazına kaçabilir

İyileşsin de bi sorarsın hesabını
Cok sagol cnm ,herkesin bebesi iyileşsin insallah bi an once :)

Aa teşekkür ederim canım bak bunu söylediğin iyi oldu ona göre bi dusuneyim hastanelere bakıp konuşayım Teşekkürler :)[/QUOTE]
Kopuk bardak kullanip bir beden buyuk iki bezi ustuste baglarsaniz yuzustu bile yatsa bisey olmaz ins:)istedigi gibi yuvarlansin kuzu

Canım haline şükret bence, annem farklı ülkede ben farklı ülkede.. çok zor çooook...
Ah canım senin ki çok daha zordur. Keşke hep yanımızda yakınımızda olsalar ama dediğim gibi varlıkları yeter:)[/QUOTE]
Aynen öyle canım sağ olsunlar da varsın uzakta olsunlar. Ama hep içimde kalıyor, bulunduğum yerde uzak yakın hiçbir akrabam yok. O kadar çok özeniyorum ki böyle aynı şehirde olup da annesine gidenlere.. hadi annem yok, teyzem halam vs birisi olsaydı o bile yeterdi ayy çok doluyum ya bu konuda kusura bakmayın..

Canım kusura bakma kızımı uyutuyordum acele ile cevap yazdım.

Benim halam bebek yoğun bakım hemşiresi.
Bu konuda beni sürekli uyarıyor. Yoğun bakıma o kadar çok boğulma vakası geliyormuş ki.
Bebekler dis kaşısın diye anneler havuç pırasa gibi şeyler veriyorlarmış ellerine. Olur ya bebek de damagiyla koparıyormuş. Boğazına kaçıyormuş boğulma tehlikesi atlatıyorlarmis.
Mesela kusmuguyla boğulan bebek vakası da sandığımızdan çokmuş öyle diyor halam. O yüzden hep kafasını yan çevirmem konusunda beni uyardı. Neyse ki tehlikeli dönemi geçtik.
Bir de bebeğin sıkılı haldeki yumrugunun büyüklüğünden küçük cisimleri bebeklerin eline vermemek gerekiyormus. Oral dönemde oldukları için her şeyi ağızlarına götürüyorlar malum.
2 yaşından önce de minik yuvarlak şeyleri yedirmemek gerekiyormus. Bunlar da boğulma vakalarının yaşanmasına neden oluyormuş. Zeytin verecekseniz mesela doğrayın. Üzüm erik gibi şeyleri yine doğrayıp vermek gerekiyor.

Ah canım senin ki çok daha zordur. Keşke hep yanımızda yakınımızda olsalar ama dediğim gibi varlıkları yeter:)
Aynen öyle canım sağ olsunlar da varsın uzakta olsunlar. Ama hep içimde kalıyor, bulunduğum yerde uzak yakın hiçbir akrabam yok. O kadar çok özeniyorum ki böyle aynı şehirde olup da annesine gidenlere.. hadi annem yok, teyzem halam vs birisi olsaydı o bile yeterdi ayy çok doluyum ya bu konuda kusura bakmayın..[/QUOTE]
Ben de....

@deeploneliness Merhaba:)
Ben kitabı bitirdim ama tam kafamda oturmadi.
Müsait olduğun bir zaman bana neler yaptığını anlatabilir mısın acaba?
Aglatmadan diyor ama bana sanki yatır kaldır mantığı gibi geldi. Bir de odasını ayardın mi bebeğin?

Kızlar kolsuz olan uyku tulumları kolları usutmuyor mu?Bendeki kollu küçük gelmeye başladı bir tane daha almam lazım.Hangisini onerirsiniz.

annenin yasadigi sehre yerlesme sansiniz var mi bundan sonra?[/QUOTE]
Malesef canım , eşim evlenmeden önce söylemişti ben şehir değiştirmek istemiyorum diye, değiştirsem bile amasra, bartın olabilir demişti, salak gibi ben de hı hı demiştim ona, meğerse beni deniyormuş,oturduğumuz şehir izmir tabi gitmek ister mi küçük bir şehre? Bir de denizle büyümüş insanlar denizsiz bir şehir düiünemiyorlar nedense. Ben sanırım İzmir de kalıcıyım

Ah canım senin ki çok daha zordur. Keşke hep yanımızda yakınımızda olsalar ama dediğim gibi varlıkları yeter:)
Aynen öyle canım sağ olsunlar da varsın uzakta olsunlar. Ama hep içimde kalıyor, bulunduğum yerde uzak yakın hiçbir akrabam yok. O kadar çok özeniyorum ki böyle aynı şehirde olup da annesine gidenlere.. hadi annem yok, teyzem halam vs birisi olsaydı o bile yeterdi ayy çok doluyum ya bu konuda kusura bakmayın..[/QUOTE]
Ayy benden bir tane daha varmış , sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim,aynı durumdayız canım. Napalım artık ,evimizde huzurumuz olsun moduyla avunmaya çalışıyorum ben .Yalnız ne çok içimizde yaraymış, bir anda gün yüzüne çıkıverdi.

Kızlar kolsuz olan uyku tulumları kolları usutmuyor mu?Bendeki kollu küçük gelmeye başladı bir tane daha almam lazım.Hangisini onerirsiniz.
Bende hem kollu hem kolsuz var canım.Kolsuz olanı oğlum daha çok seviyor, rahat ediyor içinde bunalmıyorda. Diğerinde hem terliyor hemde rahat hareket edemiyor . Kollu olan kısaldı zaten. Yeni alacaksan kolsuz tavsiyemdir :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…