2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kızlar benim dişlerimde agrimaya başladı..curukmu olusuyor acaba hamilelikten dolayi....bir haftadır yoklayan bir agri var...bir arkadasim disten cok çekmişti hamilelikte...bir şey de yapilamiyor...daha 5 bucuk ay var insallah nasil gececek bu agriyla vakit

Hukumetin umrunda miyiz ki... cocuk yapin deme sebepleri biz emekli olunca sgk ya odeme yapacak insan sayisi artsin diye cunku yatirdigimiz primler simdiki emeklilerin maasini odemek icin kullaniliyor... yani bizim primler puuuuf..e bize nerden emeklilik odeyecek? Calisacak irgat lazim.

Ikinci trimesterde dis hekimine gidebiliyorsun benim kardesim dis hekimi oradan biliyorum.

Slm arkadaslar bende bu hafta gidegim ikili teste cinsiyette ogreniriz belki kizim erkek istiyor Allah gonlune gore verir saglikla insalah hasta olanlara acil sifalr dilerim. Decaviti saglik ocagi ucretsiz verdi 2kutu bittikce alacam bilginiz olsun ama daha baslamadim teste gidince doktorum basla derse baslayacam gorusmek uzere

En azindan heyet raporu alabiliyorsun cnm ona da sukur bak ben resmen yatalak kaldim ustelik kendi işim
3 gun raporu bile öyle zor aldim ki su ohalden dolayı ama bazıları da çok kolay alıyor tanıdık dr bulmak lazim. Bu arada işleri kim yürütüyor esin mi? Mimari projeler takip gerekiyor bir de ha diyince onaylamiyor ki belediyeler.. Ben de sehir plancisiyim..

Ben de bugün sağlık ocağına gittim, doktor yazdı reçete olarak bedava vermedi bana

Eşim idare ediyor cnm meslektaşız ama bir yandan benimle de ilgilenmek zorunda 10 parçaya bölündu... genelde dekorasyon agirlikli calisiyoruz ama bu 15 temmuzdan sonra isler de cok durdu o hal bu hal olan saf vatandaşa oldu her zamanki gibi...

Kizlar enfeksiyon dedi doktor ilaç verdi..

Teşekkür ediyorum hepinize Allah razi olsun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

En azindan heyet raporu alabiliyorsun cnm ona da sukur bak ben resmen yatalak kaldim ustelik kendi işim
Yatarak mı geçiriyosun hamileliğini. Ben de bikaç gündür yatıyorum. Allah sürekli yatana yardım etsin diyorum gerçekten zor. Ne iş yapıyosun

Selam hanımlar, ben de ağustos annesi olacağım inşallah. Aklıma hep takılan bir soru var. Ağustos ayı çok sıcak oluyor malum, ee bebişler de yeni doğmuş olacaklar hayırlısıyla. Nasıl giydirmek lazım? İlk bebek tecrübesizliği işte :)

Yatarak mı geçiriyosun hamileliğini. Ben de bikaç gündür yatıyorum. Allah sürekli yatana yardım etsin diyorum gerçekten zor. Ne iş yapıyosun
Ben mimarim ama hamileligim basladigindan beri bir is yapmiyorum...bende rahim agzi yetmezligi var iki kere 4 aylik bebek kaybettim rahim agzima dikis atildi mecbur yatiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…