- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Daha gelmedi tulum ama örtmem üzerini. Muslinle ortebilirsin örtmek istersen heralde. Öyle yaptıklarını duymuştum.Bende galiba uyku tulumuna geçicem ama hiç kullanmadım. Deniz üstünü açıyor. Bu tulumu giydirince yine üstünü örtüyormusun.
Merhaba,@deeploneliness Merhaba:)
Ben kitabı bitirdim ama tam kafamda oturmadi.
Müsait olduğun bir zaman bana neler yaptığını anlatabilir mısın acaba?
Aglatmadan diyor ama bana sanki yatır kaldır mantığı gibi geldi. Bir de odasını ayardın mi bebeğin?
Merak etme yalnız değilsin
Benimki de aynı sürekli kucak kucak kucak. Çayımı içersem şükrediyorum.
Ha tabi birde "Kucağa çok alıştırdın " giller var. Ondan bahsetmiyorum bile
Kızlar naçizane fikrimi söylemek istiyorum. Bende her ana gibi çocuklarını sarıp sarmalayan öpüp koklayan bir anayım:) fakat hem kendi gelişimi için hemde az da olsa biraz o oyalanırken kusa bir işimi yapabilmek için yerde büyükçe bir alan hazırladım. İki haftaya kadar deniz bi işim olduğunda bebek arabasında hangi odadaysam yanıma geliyordu. Ama artık istemiyordu arabada durmak her an kucağımda çok zor oluyordu aynen sizin anlattığınız gibi. İlk zamanlar yere bıraktığımda ciyak ciyak bağırmıştı ama ben yanına gidip biraz konuştum oyuncaklarını gösterdim vs. Sakinleşti. Önce 5 dk durdu sonra süre giderek arttı. Şimdi yarım saat oyalanıyor kendi kendine ve bence yerdeyken hareketleri daha rahat hatta yerdeyken dönme girişimleri başladı ve ikinci gün dönmeye başladı. Bir denemenizi tavsiye ederim hemen pes etmeyin inanın işe yarayacaktır. Amaaa şöyle de bir gerçek var ki eğer bebemiz tüm denemelerinize rağmen yine ağlayan durmayan kucakta sakinleşen bir bebek olabilir. Büyük oğlumdan biliyorum ne yapsam durduramazdım. O analrın önünde saygıyla eğiliyorum çook iyi anlıyorum onları ne yapsalarda bi sonuca varılamıyor maalesef. Benimki küçük bir tavsiye sadeceKucağa alışmayan bebe mi var
Ben mesela tuvalete koşarak gidip koşarak dönüyorum. Yere bıraktım diye bebe sanki çivili yatağa bırakmışım gibi tepki veriyor. Yırtıyor ortalığı.
Yemek yiyemem olayına gelirsek. Anaları zayıflasın diye yapıyor güzel bebelerimiz. Sırf bizim için.
Ne oluyor bu çocuklara anlamıyorum, daha 2 aylıkken 6 saat kesintisiz uyuyup ağzına emziği verdiğinde uykuya tekrar dalan bebeğe ne olduBence benimkinde hem atak hem atar vardört kere kalktı gece yine (
Aynen öyle canım bende öyleyim tuvalete zor gidiyorum deyince garip tepkiler alıyorum. O yüzden artık yalan söylüyorum çocuğum duruyor diyeKucağa alışmayan bebe mi var
Ben mesela tuvalete koşarak gidip koşarak dönüyorum. Yere bıraktım diye bebe sanki çivili yatağa bırakmışım gibi tepki veriyor. Yırtıyor ortalığı.
Yemek yiyemem olayına gelirsek. Anaları zayıflasın diye yapıyor güzel bebelerimiz. Sırf bizim için.
dedin gibi yapıyorum ben de Yatıyorum yanına yere oyuncak gösteriyorum. Ama hsonu babası hafta içi de dede anneanne ne yazık ki kucağa alıyor. Alıştırmak için herkesin aynı davranması şart. Ama yine de azimliyim. İnşallah alışacak :)Kızlar naçizane fikrimi söylemek istiyorum. Bende her ana gibi çocuklarını sarıp sarmalayan öpüp koklayan bir anayım:) fakat hem kendi gelişimi için hemde az da olsa biraz o oyalanırken kusa bir işimi yapabilmek için yerde büyükçe bir alan hazırladım. İki haftaya kadar deniz bi işim olduğunda bebek arabasında hangi odadaysam yanıma geliyordu. Ama artık istemiyordu arabada durmak her an kucağımda çok zor oluyordu aynen sizin anlattığınız gibi. İlk zamanlar yere bıraktığımda ciyak ciyak bağırmıştı ama ben yanına gidip biraz konuştum oyuncaklarını gösterdim vs. Sakinleşti. Önce 5 dk durdu sonra süre giderek arttı. Şimdi yarım saat oyalanıyor kendi kendine ve bence yerdeyken hareketleri daha rahat hatta yerdeyken dönme girişimleri başladı ve ikinci gün dönmeye başladı. Bir denemenizi tavsiye ederim hemen pes etmeyin inanın işe yarayacaktır. Amaaa şöyle de bir gerçek var ki eğer bebemiz tüm denemelerinize rağmen yine ağlayan durmayan kucakta sakinleşen bir bebek olabilir. Büyük oğlumdan biliyorum ne yapsam durduramazdım. O analrın önünde saygıyla eğiliyorum çook iyi anlıyorum onları ne yapsalarda bi sonuca varılamıyor maalesef. Benimki küçük bir tavsiye sadece
Tşkler canım bu yere koy tavsiyesinş bş arkadalımda söyledi. Deniycem bugün gelişmeleri bildiririm. İnşallah oyalanır az da olsa.Kızlar naçizane fikrimi söylemek istiyorum. Bende her ana gibi çocuklarını sarıp sarmalayan öpüp koklayan bir anayım:) fakat hem kendi gelişimi için hemde az da olsa biraz o oyalanırken kusa bir işimi yapabilmek için yerde büyükçe bir alan hazırladım. İki haftaya kadar deniz bi işim olduğunda bebek arabasında hangi odadaysam yanıma geliyordu. Ama artık istemiyordu arabada durmak her an kucağımda çok zor oluyordu aynen sizin anlattığınız gibi. İlk zamanlar yere bıraktığımda ciyak ciyak bağırmıştı ama ben yanına gidip biraz konuştum oyuncaklarını gösterdim vs. Sakinleşti. Önce 5 dk durdu sonra süre giderek arttı. Şimdi yarım saat oyalanıyor kendi kendine ve bence yerdeyken hareketleri daha rahat hatta yerdeyken dönme girişimleri başladı ve ikinci gün dönmeye başladı. Bir denemenizi tavsiye ederim hemen pes etmeyin inanın işe yarayacaktır. Amaaa şöyle de bir gerçek var ki eğer bebemiz tüm denemelerinize rağmen yine ağlayan durmayan kucakta sakinleşen bir bebek olabilir. Büyük oğlumdan biliyorum ne yapsam durduramazdım. O analrın önünde saygıyla eğiliyorum çook iyi anlıyorum onları ne yapsalarda bi sonuca varılamıyor maalesef. Benimki küçük bir tavsiye sadece
Benimki kucaqa alinca aqliyo meselaMerak etme yalnız değilsin
Aaa geçmiş olsun. Ne ameliyatı?Annem ameliyata girecek bugün. Bir türlü vakit de bulamıyorum yazmaya.
dedin gibi yapıyorum ben de Yatıyorum yanına yere oyuncak gösteriyorum. Ama hsonu babası hafta içi de dede anneanne ne yazık ki kucağa alıyor. Alıştırmak için herkesin aynı davranması şart. Ama yine de azimliyim. İnşallah alışacak :)
Annem ameliyata girecek bugün. Bir türlü vakit de bulamıyorum yazmaya.
dedin gibi yapıyorum ben de Yatıyorum yanına yere oyuncak gösteriyorum. Ama hsonu babası hafta içi de dede anneanne ne yazık ki kucağa alıyor. Alıştırmak için herkesin aynı davranması şart. Ama yine de azimliyim. İnşallah alışacak :)
Tabi onlar olmazsa olmaz zaten.Sabah annem diyor ki televizyonu aç izlesin sende çayını iç diyor.Dedim ki anne anlaşıldı sana çocuk emanet edemiyecegiz.Merak etme yalnız değilsin
Geçmiş olsun canım inş çok iyi geçer.Annem ameliyata girecek bugün. Bir türlü vakit de bulamıyorum yazmaya.
Hahahhaa valla anneler eski usül büyütmeye alışık gerçekten. Biz tv açmıyoruz bakıyor çünkü ister istemez kafasını çeviriveriyor ve gözü takılıyor uzun süre.Tabi onlar olmazsa olmaz zaten.Sabah annem diyor ki televizyonu aç izlesin sende çayını iç diyor.Dedim ki anne anlaşıldı sana çocuk emanet edemiyecegiz.
Ne güzel ya bende bel kol bişi kalmadı valla . Meme reddi vardı beyimizin memede tüm evi dolaştım öyle uyuyordu çünküBenimki kucaqa alinca aqliyo meselakasılıyo hic sevmiyo doqduqundan beri cok qerekmedikce kucaqima almadim kimseyede aldirmadim oyle alisti kendi kendini oyaliyo
Ya tabi biraz aliskanlik birazda huysuz bebek meselesi durmuyosa napican mecbur alacan canimNe güzel ya bende bel kol bişi kalmadı valla . Meme reddi vardı beyimizin memede tüm evi dolaştım öyle uyuyordu çünkü
evet ya bildiğin gece kızım diyoki anne okula gidene kadar sabah oluyor merak etme :)))Ben de dedesine sattım ama hakikaten içim acıyor çocuğu karanlıkta uyandırınca. Bir de sarılıp yatmak istiyor falan.. yazık çocuklarımıza ya :)
Teşekkürler bu tabloya göre daha bir haftamız var
Kesinlikle öyle . Aslında çok sabırlı biri değilmdir fakat insanın evladı nasıl değişik bşeymiş tüm sinirlerim alınmış gbi oluyor bazenYa tabi biraz aliskanlik birazda huysuz bebek meselesi durmuyosa napican mecbur alacan canimqercekten annelik sabir isiymis anladik cumleten
Rica ederim, normalde bu işlerden sorumlu bakanımız G gunesli gunler ama yokluğunda ben cevap verdimevet ya bildiğin gece kızım diyoki anne okula gidene kadar sabah oluyor merak etme :)))
Teşekkürler bu tabloya göre daha bir haftamız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?