2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba,
Odasını ayırmadım çünkü henüz tam dönemiyor, hareketleri henüz yeterli değil ve ben zaten uzun bir süre odadan ayırmayı düşünmüyorum. Yatır kaldır yöntemini biliyorsun bebek yatağındayken şşş-pat yöntemini baz alıyor, ninni ten teması, uyku arkadaşı vs. gibi eklemeleri yok. Ayrıca bebek ağladığında kucağına alıp yine yatağına bırakıyorsun. Burada ise ten teması var o yüzden bir nebze de olsun bebeği rahatlatıyor ama deneyimlerine göre bebek ten temasına rağmen direnip bu yöntemde de ağlıyor. Gündüz uykularında yatağında yatmaya alıştı ama gece uykularında Metahan hala kucak istiyor ve uykuları sık bölünüyor. Bu bir süreç işi, dayanabildiğim kadar yatağında yatırmak için ısrar ediyorum ama itiraf etmeliyim ki kucakta da uyutup yatağına yatırmışlığım da var özellikle gece uykusuna geçiş sırasında kucağımda uzun tutmuş olabilirim. Uyku bölünmelerini oda sıcaklığına bağlıyorum hala daha nasıl giydirip yatırabileceğimi çözmüş değilim aysheduru ve sakyuz un tavsiye ettiği uyku tulumunu sipariş verdim. Uyku bölünmeleri azaldığında bu yönteme daha ısrarla devam edebilirim. Gelişmeleri yazacağım. Şu an tam başarı sağlayamadım

Merak etme yalnız değilsin
Benimki de aynı sürekli kucak kucak kucak. Çayımı içersem şükrediyorum.
Ha tabi birde "Kucağa çok alıştırdın " giller var. Ondan bahsetmiyorum bile

Kızlar naçizane fikrimi söylemek istiyorum. Bende her ana gibi çocuklarını sarıp sarmalayan öpüp koklayan bir anayım:) fakat hem kendi gelişimi için hemde az da olsa biraz o oyalanırken kusa bir işimi yapabilmek için yerde büyükçe bir alan hazırladım. İki haftaya kadar deniz bi işim olduğunda bebek arabasında hangi odadaysam yanıma geliyordu. Ama artık istemiyordu arabada durmak her an kucağımda çok zor oluyordu aynen sizin anlattığınız gibi. İlk zamanlar yere bıraktığımda ciyak ciyak bağırmıştı ama ben yanına gidip biraz konuştum oyuncaklarını gösterdim vs. Sakinleşti. Önce 5 dk durdu sonra süre giderek arttı. Şimdi yarım saat oyalanıyor kendi kendine ve bence yerdeyken hareketleri daha rahat hatta yerdeyken dönme girişimleri başladı ve ikinci gün dönmeye başladı. Bir denemenizi tavsiye ederim hemen pes etmeyin inanın işe yarayacaktır. Amaaa şöyle de bir gerçek var ki eğer bebemiz tüm denemelerinize rağmen yine ağlayan durmayan kucakta sakinleşen bir bebek olabilir. Büyük oğlumdan biliyorum ne yapsam durduramazdım. O analrın önünde saygıyla eğiliyorum çook iyi anlıyorum onları ne yapsalarda bi sonuca varılamıyor maalesef. Benimki küçük bir tavsiye sadece

Bence benimkinde hem atak hem atar var dört kere kalktı gece yine (
Ne oluyor bu çocuklara anlamıyorum, daha 2 aylıkken 6 saat kesintisiz uyuyup ağzına emziği verdiğinde uykuya tekrar dalan bebeğe ne oldu

Aynen öyle canım bende öyleyim tuvalete zor gidiyorum deyince garip tepkiler alıyorum. O yüzden artık yalan söylüyorum çocuğum duruyor diye
Kilo verdirdi canım maşallah fazla 2 3 kilom kaldı az kaldı onlarda gidecek

Annem ameliyata girecek bugün. Bir türlü vakit de bulamıyorum yazmaya.
dedin gibi yapıyorum ben de Yatıyorum yanına yere oyuncak gösteriyorum. Ama hsonu babası hafta içi de dede anneanne ne yazık ki kucağa alıyor. Alıştırmak için herkesin aynı davranması şart. Ama yine de azimliyim. İnşallah alışacak :)

Tşkler canım bu yere koy tavsiyesinş bş arkadalımda söyledi. Deniycem bugün gelişmeleri bildiririm. İnşallah oyalanır az da olsa.

Benimki kucaqa alinca aqliyo mesela kasılıyo hic sevmiyo doqduqundan beri cok qerekmedikce kucaqima almadim kimseyede aldirmadim oyle alisti kendi kendini oyaliyo

Aaa geçmiş olsun. Ne ameliyatı?

gecmis olsun canim. sorunsuz gecsin insallah ameliyatiniz.

Tabi onlar olmazsa olmaz zaten.Sabah annem diyor ki televizyonu aç izlesin sende çayını iç diyor.Dedim ki anne anlaşıldı sana çocuk emanet edemiyecegiz.

Geçmiş olsun canım inş çok iyi geçer.

Tabi onlar olmazsa olmaz zaten.Sabah annem diyor ki televizyonu aç izlesin sende çayını iç diyor.Dedim ki anne anlaşıldı sana çocuk emanet edemiyecegiz.
Hahahhaa valla anneler eski usül büyütmeye alışık gerçekten. Biz tv açmıyoruz bakıyor çünkü ister istemez kafasını çeviriveriyor ve gözü takılıyor uzun süre.

Benimki kucaqa alinca aqliyo mesela kasılıyo hic sevmiyo doqduqundan beri cok qerekmedikce kucaqima almadim kimseyede aldirmadim oyle alisti kendi kendini oyaliyo
Ne güzel ya bende bel kol bişi kalmadı valla . Meme reddi vardı beyimizin memede tüm evi dolaştım öyle uyuyordu çünkü

Ne güzel ya bende bel kol bişi kalmadı valla . Meme reddi vardı beyimizin memede tüm evi dolaştım öyle uyuyordu çünkü
Ya tabi biraz aliskanlik birazda huysuz bebek meselesi durmuyosa napican mecbur alacan canim qercekten annelik sabir isiymis anladik cumleten

Ya tabi biraz aliskanlik birazda huysuz bebek meselesi durmuyosa napican mecbur alacan canim qercekten annelik sabir isiymis anladik cumleten
Kesinlikle öyle . Aslında çok sabırlı biri değilmdir fakat insanın evladı nasıl değişik bşeymiş tüm sinirlerim alınmış gbi oluyor bazen

Doğanın kakası uzunca bir süredir yeşil ve bazen kahveye dönüyor hemşire yediklerimin etkilediğini söylediği için umursamadım başta ama şimdi kafama takıldı bir sorunmu var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…