2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doktor uzak ya ilaçlari kullanacam şikayetime göre devam ederse gidicem..

Ben insallah ikinci kez Ağustos annesi olacagim.ilk.zaman uzun kollu giydirdim ama bi kac hafta sonra kisa kollu giydirdim. Burasi baya sicak bi yer. Asil hamilelik cok zor yazin günde3 kere banyo yaptigimi bilirim allah yardim etsin.

Benimde tek hayalim yaz annesi olmakti :) 3 doğumunda kış ortasinda yaptim. cok üşüyen bir i olarak sevinçle bekliyorum. Çünkü ben sicakta hiç bunalmam ama hamilelikte çok zordur illaki ama emin olun logusalikta soğuk coj zor . bol bol denize giderim inşallah. yarin özelden randevu aldim bakalim sancilara ne dicek. herkese iyi geceler

İyi geceler anneler hasta annelere acil şifalar. Bulantılar bi derece azaldı sanki iki gündür. İnşallah bir an önce toparlarız kendimizi. Bebek arabası ve oto koltığu bakıyorum bi model beğendim ama daha önce kullanıp memnun olan var mı acaba

Modeli çok hoş acaba kullanan oldu mu bende bu tarz bir şey istiyorum ama bence hafif olması her zaman daha avantaj kaldırıp indirmek zor olmasın

Günaydın kızlar. Yarın dr kontrolum var merak ediyorum bebegimi nerdeyse beş hafta olacak düzgün görmüyorum. İki hafta önce devletteki kontrolumu saymıyorum birşey göstermedi bile. İnsallah bu kez doya doya görürüm. Sağlıklıdır umarım çünkü hiç güzel beslenemedim. Allah hepimize sağlıkli güzel günler göstersin.

Bu arada bebeğini hisseden anneler , her hissediste ihlas süresini okumak çok iyi gelirmis

günaydın canım,bebeğin cinsiyetini de öğrenirsin inşallah,bende çok heyecanlıyım cuma günü gidicem ikili teste,aynı soun bende de var sağlıklı beslenemediğimi düşünüyorum Allah bebeklerimizi korusun

Günaydın kızlar. Benim ikili testin sonucu çıkmış çok şükür bi sorun yok. Acaba düşük tansiyon problemi olan var mı benim gibi. İlk hamileliğimde böyle değildim. Çok zorluyor beni. Bayılacak gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…