- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
hamilelikte düşük tansiyon normal diye biliyorum canım,yükselmesi tehlikeli zaten, doktorunla görüşürsen sana yapman gerekenler konusunda yardımcı olacaktır. ben normalde düşük tansiyon taşıyorum 9 - 5, o yüzden bünyem alışık,yükseldiğinde mesela hemen anlıyorum enseden giren başıma kadar çıkan bir ağrı oluyor,ikili testininde güzel çıkmasına çook sewindim.Günaydın kızlar. Benim ikili testin sonucu çıkmış çok şükür bi sorun yok. Acaba düşük tansiyon problemi olan var mı benim gibi. İlk hamileliğimde böyle değildim. Çok zorluyor beni. Bayılacak gibi oluyorum
Gunaydin herkese... ben mesela 9-13 tansiyonum normalde gel gor ki 3 hamileligimde de 6 10 tansiyonla geziyorum ve gayet mutluyum cok sukur tansiyon problemim yok dedigin gibi yuksek tansiyon sikinti hamileliktehamilelikte düşük tansiyon normal diye biliyorum canım,yükselmesi tehlikeli zaten, doktorunla görüşürsen sana yapman gerekenler konusunda yardımcı olacaktır. ben normalde düşük tansiyon taşıyorum 9 - 5, o yüzden bünyem alışık,yükseldiğinde mesela hemen anlıyorum enseden giren başıma kadar çıkan bir ağrı oluyor,ikili testininde güzel çıkmasına çook sewindim.
Benim normalde tansiyonum düşüktür zaten. Fakat şimdi her gittiğimde dr ölçüyor geçen hafta karnım toktu ve çikolata yemiştim 7 ye 4 çıktı. Dr da şaşırdı sen her an bayılabilirsin dedi. İyi beslenemiyorum birazda ona bağladık. Vitaminlere başladım inşllh düzelir. Ama yüksek tansiyondan iyidir dedi.hamilelikte düşük tansiyon normal diye biliyorum canım,yükselmesi tehlikeli zaten, doktorunla görüşürsen sana yapman gerekenler konusunda yardımcı olacaktır. ben normalde düşük tansiyon taşıyorum 9 - 5, o yüzden bünyem alışık,yükseldiğinde mesela hemen anlıyorum enseden giren başıma kadar çıkan bir ağrı oluyor,ikili testininde güzel çıkmasına çook sewindim.
Sana sıkıntı vermiyorsa çok iyi ama ben gün içinde ara ara nefes alamıyorum bi anda soğuk soğuk terlemeye başlıyorum gözlerim kararıyor ellerim titriyor. Hemen tuzlu bişeyler yiyip uzanıyorum sonra düzeliyor. Dr'um çok üstünde durmadı hiç aç kalma beslenmene dikkat et düzelecektir dedi. Ama ben çok iştahsızım.Gunaydin herkese... ben mesela 9-13 tansiyonum normalde gel gor ki 3 hamileligimde de 6 10 tansiyonla geziyorum ve gayet mutluyum cok sukur tansiyon problemim yok dedigin gibi yuksek tansiyon sikinti hamilelikte
hamilelikten dolayı düştüğü için sıkıntı yaşamıyor olabilirsin canım bu da çok güzel bir durum, tansiyon başlı başına bir sorun çünkü, insanı çok etkiliyor,o yüzden şanslısın :)Gunaydin herkese... ben mesela 9-13 tansiyonum normalde gel gor ki 3 hamileligimde de 6 10 tansiyonla geziyorum ve gayet mutluyum cok sukur tansiyon problemim yok dedigin gibi yuksek tansiyon sikinti hamilelikte
inşallah düzelir, ama sürekli ölçmeni tavsiye etmem hastalık oluyor sonra, bu sefer de psikolojik olarak etkileniyorsun,az ve sık yemeye çalış doktorun dediği gibi,beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor ama burda birçoğumuz anladığım kadarıyla bunu henüz yapabilmiş değiliz,inşallah sağlıklı bir şekilde tamamlarız 9 aylık sürecimiziBenim normalde tansiyonum düşüktür zaten. Fakat şimdi her gittiğimde dr ölçüyor geçen hafta karnım toktu ve çikolata yemiştim 7 ye 4 çıktı. Dr da şaşırdı sen her an bayılabilirsin dedi. İyi beslenemiyorum birazda ona bağladık. Vitaminlere başladım inşllh düzelir. Ama yüksek tansiyondan iyidir dedi.
değiştirdim boşver kafası karışmasın arkadaşların
Bosverin bende sizin gibiyim takılmayın bence kendince yorumlamış yine arkadaş
aminn canım inşallah, herşey yolundadır merak etme, devlet hastanesindeki usg cihazları çok iyi değil bence ,yani deneyimlediğim kadarıyla öyleydi,ayy çok az kaldı senin bebeğini görmene, bunu düşünmeye çalış sadece,ya birde ben geçen haftalarda bir iki kıpırtı gibi hissettim sanki ama bu hafta hiçbişey yok, ne kadar deneyimli olsakta sanırım bu korkular her seferinde aynı oluyor ve değişmiyor, sanki ilkmiş gibi yaşıyoruz herşeyibalbocegim2 canm iinşallah ikimizde öğreniriz. Sagliklidirlar umarım canm. İçimizi ferah tutalım. Devlet hastanesi deki cihazda on gün geriden görünüyordu o yüzden üzülmüştüm ben ama umarım yolundaditr
Aynen canm endişeler oluyor kolay Değil gerçekten..haklisiin canm daha eski galiba. Bende öyle düşünüyorum. Yarın belli olacak gerçekten. Valla acayip heyecanlıyım. Dr uzunca anlatir gösterir umarım.aminn canım inşallah, herşey yolundadır merak etme, devlet hastanesindeki usg cihazları çok iyi değil bence ,yani deneyimlediğim kadarıyla öyleydi,ayy çok az kaldı senin bebeğini görmene, bunu düşünmeye çalış sadece,ya birde ben geçen haftalarda bir iki kıpırtı gibi hissettim sanki ama bu hafta hiçbişey yok, ne kadar deneyimli olsakta sanırım bu korkular her seferinde aynı oluyor ve değişmiyor, sanki ilkmiş gibi yaşıyoruz herşeyi
benimde ikinci hamileliğim, ama bende tam olarak hissettiğimi söyleyemem,bir iki hissettim gibi oldu geçen haftalarda ama bu hafta hiçbişey yok,kilolu da değilim ben ama anlıyamadım,iyi düşünelim ben zaten yoğun tempoda olduğum için sanırım fark edemiyorum kaçırıyorum herhalde küçük kıpırtıları,dr kontrolün ne zaman benim cuma günü görünce içimiz rahatlarmerhaba hasta olanlara geçmiş olsun, günaydın herkese, bebeğin hareketlerini hisseden var mı benim ikinci gebeliğim ama hissetmiyorum, kiloluyum da gerçi ama endişe ediyorum tabi
yaa ewet akşam olunca helede yemeklerden sonra dahada bir büyüyor göbekler canım, inşallah uzun uzun doya doya(ne kadar baksan da doyamazsın o ayrı:)görürsün inşallah canım,dediğin gibi yakındır hissetmemiz inşallahhAynen canm endişeler oluyor kolay Değil gerçekten..haklisiin canm daha eski galiba. Bende öyle düşünüyorum. Yarın belli olacak gerçekten. Valla acayip heyecanlıyım. Dr uzunca anlatir gösterir umarım.
Canm bende birkaç gün önce hissettim ama arada dinlediğimde yok hissetmiyorum. Bir iki haftaya net hissedeeriz bence yani insallah. Bu göbeklerini artık hissetmeli. Epey çıkıyor akşamları yaa
ikinci gebeliklerde daha erken çıkıyor göbekler,senin ilkinde de hemen çıktığına göre iç karnın dar demekki, geniş olanların daha geç belli oluyor benim öyle olmuştu ilkinde 4 aylıkken belli olmaya başlamıştı,ama şimdi 3.ayda çıktı erkenden :))günaydın arkadaşlar , ya benim göbeğim şimdiden kocaman oldu . görenler hemen hamile olduğumu anlıyorlar. bu kadar erken çıktımı sizinde göbişler. gerçi ilkindede hemen çıkmıştı ama bu kadar değildi.
o değil hamile pantolonu giymek için erken ama kotlarım olmuyor artık zaten , iş yerinde kumaşlarım Allahtan biraz daha bolda onları şimdilik belki bu ay sadece giyebiliyorum.ikinci gebeliklerde daha erken çıkıyor göbekler,senin ilkinde de hemen çıktığına göre iç karnın dar demekki, geniş olanların daha geç belli oluyor benim öyle olmuştu ilkinde 4 aylıkken belli olmaya başlamıştı,ama şimdi 3.ayda çıktı erkenden :))
kızlar benim dişlerimde agrimaya başladı..curukmu olusuyor acaba hamilelikten dolayi....bir haftadır yoklayan bir agri var...bir arkadasim disten cok çekmişti hamilelikte...bir şey de yapilamiyor...daha 5 bucuk ay var insallah nasil gececek bu agriyla vakit
Selam hanımlar, ben de ağustos annesi olacağım inşallah. Aklıma hep takılan bir soru var. Ağustos ayı çok sıcak oluyor malum, ee bebişler de yeni doğmuş olacaklar hayırlısıyla. Nasıl giydirmek lazım? İlk bebek tecrübesizliği işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?