- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
Ben hamile pantolonuna geçeli 2 hafta oldu bileo değil hamile pantolonu giymek için erken ama kotlarım olmuyor artık zaten , iş yerinde kumaşlarım Allahtan biraz daha bolda onları şimdilik belki bu ay sadece giyebiliyorum.
selam canım, ben kullanmıyorum ama doktoruna güvenmiyorsan kötü çünkü böyle arada kalıyorsun ve ilerleyen zamanlarda da bu durum değişmez,o yüzden bence çok ilerlemeden doktorunu değiştirebilirsen daha iyi olabilir sanırım...Kızlar selamlar,
Aranızda Osteo Zinc kullanan var mı? Günde kaç defa kullanıyorsunuz?
Benim kendi doktorumla aramda bazı konulardan dolayı güven sorum oluştu. İlacın prospektüsünde günde 1 defa kullanın ve tavsiye edilen dozajı aşmayın yazıyor. Eczacı da 1 defa kullan dedi. Ama benim doktorum günde 2 defa kullanıcaksın, eczacılar yanlış söylüyor dedi. Ben de 20 gündür 2 defa kullanıyorum ama aklımda da soru işareti var.
Şimdi bu özel bir ilaç, zaten reçeteye yazılmıyor. Özel resimli bir kağıttan işaretleyip verdi. Bu doktor kanama alanı yokken de kanaman var diyen bir doktor. Aranızda bu ilacı kullanan var mı merak ettim.
Pantolonların belleri dar olunca sıkıştırmamak için ben de yeni pantolon aldım tavsiye ederim. Mavi de buldum normal siyah pantolon gibi duruyor ama beli lastikli. Haki rengi de var. Yada kot gibi duran taytlar var heryerde bulabilirsiniz. Bu dönem için onlar mantklı benceo değil hamile pantolonu giymek için erken ama kotlarım olmuyor artık zaten , iş yerinde kumaşlarım Allahtan biraz daha bolda onları şimdilik belki bu ay sadece giyebiliyorum.
Bio oili kullanıyorum su an..Kizlar merhaba herkese catlak.kremi kullanan varmi ben kizimda sebamed ve lierac kullanmistim.lierac i son aylarda kullanmistim ilk aylarda bio oil kullanan varmi
Bende alacagim.sanirim cnm bakıyorum suan nettende yorumlari okudum baya olumlu.ben sebamed kullandim.kizimda losyonunu.kullanmistim.ilk aylarda.son aylarda da lierac almistim hic catlagim.yok bu arada bacagima falanda yag olarak banyodan sonra bebek yagi kullanmistim.ama.bu sefer bio oil mantikli geldi paraben.vs de yokmus.arastirdim.alacagimBio oili kullanıyorum su an..
selam canım, ben kullanmıyorum ama doktoruna güvenmiyorsan kötü çünkü böyle arada kalıyorsun ve ilerleyen zamanlarda da bu durum değişmez,o yüzden bence çok ilerlemeden doktorunu değiştirebilirsen daha iyi olabilir sanırım...
Kizlar merhaba herkese catlak.kremi kullanan varmi ben kizimda sebamed ve lierac kullanmistim.lierac i son aylarda kullanmistim ilk aylarda bio oil kullanan varmi
en iyisini yapmışsın canım, inşallah yeni doktorundan memnun kalırsın, ewet bazı doktorlar deneme tahtasına benzetiyorlar bizi,anlaşmalı oldukları yerlerin ilaçlarını satmak için de verebiliyorlar maalesef,Allah böyleleriyle karşılaştırmasınHaklısın canım. Hele hamilelikte doktora güven çok daha önemli. Tavsiye üstüne başka bir doktor buldum, bundan sonra onunla devam edicem inşallah. Ya kimsenin günahını almak istemiyorum ama hani bazen doktorlar bilerek bazı ilaçları yazıyorlar ya sanki bu da onlardan biri gibi geliyor bana. Çünkü kullanan başka kimse yok gördüğüm kadarıyla, benim günde 2 tane. Kalsiyum, çinko,magnezyum falan varmış eminim de faydalıdır ama dozajını niye fazla verdi ona aklım takıldı
Amin canım. İnşallah öyle bir şeye maruz kalmamışımdır. Ben artık prospektüsündekine göre 1 defa kullanıcam. Yeni doktoruma da başlayınca da sorarım yeniden.en iyisini yapmışsın canım, inşallah yeni doktorundan memnun kalırsın, ewet bazı doktorlar deneme tahtasına benzetiyorlar bizi,anlaşmalı oldukları yerlerin ilaçlarını satmak için de verebiliyorlar maalesef,Allah böyleleriyle karşılaştırmasın
çok haklısın canım,yanlış hatırlamıyorsam daha önce de doktorundan şikayetçi olmuştun,randevulu olmana rağmen randevusuz hastayı almak ve böyle pervasızca dawranmak gerçekten sinir bozucu, bir heyecanla bekliyoruz zaten muayene zamanlarımızı yeterince stresli oluyoruz üstüne böyle bir davranışla karşılaşmak,paran ile rezil olmak deyim yerindeyseNasılsıniz kızlar? Ben yeni kendime geliyorum sinirden. Bugün doktora gittim 2li test sonucu için ve 3 gündür sancim olduğu için ve doktor beyimiz bizim randevumuz olmasına rağmen bizı bekletim 3 randevusuz hasta aldı ne için geldiğimizi bile sormadı sekretere ve dedi ki geçen hafta gelmedi mi o beklesinler tam bir sınır krizi anlayacağınız bende ağzıma ne geldiyse saydım hastahanede doktora esimde cok sinir oldu ve doktorumu değiştirdim perşembe günü başka bir doktora gideceğim kısmetse hayatımda böyle bişey ne gördüm ne duydum ve benim başıma geldi sanırım tam bir kabus oldu bugün bana
dualarımız seninle canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz....Kizlar dua edin dr geldim şimdi bakalim durumlar nasil
Aynen öyle canım böyle bir saçmalık olur mu ya parasıyla degilmi ister haftada 1 gelirim ister 2 ben daha 3aylık hamileyim 700 TL para verdim ki aman doktorumdan die tahlilleri pahalı yapmasına rağmen bu hastahanede yaptırdım olamaz böyle bişey şaka gibi stresten başım ağrıyor geçeketen ve ne hadsizlik ki Allah korusun benim kanamam da olabilirdi adam sormuyor bile neyi varda geldi dieçok haklısın canım,yanlış hatırlamıyorsam daha önce de doktorundan şikayetçi olmuştun,randevulu olmana rağmen randevusuz hastayı almak ve böyle pervasızca dawranmak gerçekten sinir bozucu, bir heyecanla bekliyoruz zaten muayene zamanlarımızı yeterince stresli oluyoruz üstüne böyle bir davranışla karşılaşmak,paran ile rezil olmak deyim yerindeysedeğiştirmekle sende en iyisini yapmışsın, bu tarz doktorlar zamanla çok hasta kaybeder zaten...
Normal canım geçen hafta benimde 12+0 olmam lzm dı 12+3 çıktık bazen bebeklerin gelişimi ilerde olabiliyor bir kaç günKızlar bugpn doktora gittim de normalde 12hafta3 günlük olması lazımken 12hafta 6günlük olmuş normal mi sizce bu başına böyle bişey gelen oldu mu
Benim ilkinde 1 hafta vardı arada bunda 2 gün var oluyor böyle şeyler sıkıntı değil bebeğin iyi beslenmiş demekki :)maşallah kuzularaKızlar bugpn doktora gittim de normalde 12hafta3 günlük olması lazımken 12hafta 6günlük olmuş normal mi sizce bu başına böyle bişey gelen oldu mu
normal canım doktorun ölçümünden kaynaklanıyor. 1 hafta geri veya ileri çıkması normal diye biliyorumKızlar bugpn doktora gittim de normalde 12hafta3 günlük olması lazımken 12hafta 6günlük olmuş normal mi sizce bu başına böyle bişey gelen oldu mu
Bashekime şikayet edin.. bakanlığa şikayet edin. Lütfen sessiz kalmayın. Haftada bir bakmak istemeyebilir bu da bebeğin sağlığı için. Ama bunu "insanca" anlatabilirdi. Vicdandan yoksun insanlarda doktor olamasn insallah.Aynen öyle canım böyle bir saçmalık olur mu ya parasıyla degilmi ister haftada 1 gelirim ister 2 ben daha 3aylık hamileyim 700 TL para verdim ki aman doktorumdan die tahlilleri pahalı yapmasına rağmen bu hastahanede yaptırdım olamaz böyle bişey şaka gibi stresten başım ağrıyor geçeketen ve ne hadsizlik ki Allah korusun benim kanamam da olabilirdi adam sormuyor bile neyi varda geldi die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?