2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
o değil hamile pantolonu giymek için erken ama kotlarım olmuyor artık zaten , iş yerinde kumaşlarım Allahtan biraz daha bolda onları şimdilik belki bu ay sadece giyebiliyorum.
Ben hamile pantolonuna geçeli 2 hafta oldu bile,otururken iş yerinde inanaılmaz rahatsız etmeye başlamıştı göbek kısmı,şimdi çok rahatım

selam canım, ben kullanmıyorum ama doktoruna güvenmiyorsan kötü çünkü böyle arada kalıyorsun ve ilerleyen zamanlarda da bu durum değişmez,o yüzden bence çok ilerlemeden doktorunu değiştirebilirsen daha iyi olabilir sanırım...

o değil hamile pantolonu giymek için erken ama kotlarım olmuyor artık zaten , iş yerinde kumaşlarım Allahtan biraz daha bolda onları şimdilik belki bu ay sadece giyebiliyorum.
Pantolonların belleri dar olunca sıkıştırmamak için ben de yeni pantolon aldım tavsiye ederim. Mavi de buldum normal siyah pantolon gibi duruyor ama beli lastikli. Haki rengi de var. Yada kot gibi duran taytlar var heryerde bulabilirsiniz. Bu dönem için onlar mantklı bence

Kizlar merhaba herkese catlak.kremi kullanan varmi ben kizimda sebamed ve lierac kullanmistim.lierac i son aylarda kullanmistim ilk aylarda bio oil kullanan varmi

Kizlar merhaba herkese catlak.kremi kullanan varmi ben kizimda sebamed ve lierac kullanmistim.lierac i son aylarda kullanmistim ilk aylarda bio oil kullanan varmi
Bio oili kullanıyorum su an..

Bio oili kullanıyorum su an..
Bende alacagim.sanirim cnm bakıyorum suan nettende yorumlari okudum baya olumlu.ben sebamed kullandim.kizimda losyonunu.kullanmistim.ilk aylarda.son aylarda da lierac almistim hic catlagim.yok bu arada bacagima falanda yag olarak banyodan sonra bebek yagi kullanmistim.ama.bu sefer bio oil mantikli geldi paraben.vs de yokmus.arastirdim.alacagim

Haklısın canım. Hele hamilelikte doktora güven çok daha önemli. Tavsiye üstüne başka bir doktor buldum, bundan sonra onunla devam edicem inşallah. Ya kimsenin günahını almak istemiyorum ama hani bazen doktorlar bilerek bazı ilaçları yazıyorlar ya sanki bu da onlardan biri gibi geliyor bana. Çünkü kullanan başka kimse yok gördüğüm kadarıyla, benim günde 2 tane. Kalsiyum, çinko,magnezyum falan varmış eminim de faydalıdır ama dozajını niye fazla verdi ona aklım takıldı

Baya bir kişinin tavsiyesi üstünde ben liarac'a başladım, günde 2 defa kullanıyorum. İnşallah sonuç iyi olur :)

Nasılsıniz kızlar? Ben yeni kendime geliyorum sinirden. Bugün doktora gittim 2li test sonucu için ve 3 gündür sancim olduğu için ve doktor beyimiz bizim randevumuz olmasına rağmen bizı bekletim 3 randevusuz hasta aldı ne için geldiğimizi bile sormadı sekretere ve dedi ki geçen hafta gelmedi mi o beklesinler tam bir sınır krizi anlayacağınız bende ağzıma ne geldiyse saydım hastahanede doktora esimde cok sinir oldu ve doktorumu değiştirdim perşembe günü başka bir doktora gideceğim kısmetse hayatımda böyle bişey ne gördüm ne duydum ve benim başıma geldi sanırım tam bir kabus oldu bugün bana

en iyisini yapmışsın canım, inşallah yeni doktorundan memnun kalırsın, ewet bazı doktorlar deneme tahtasına benzetiyorlar bizi,anlaşmalı oldukları yerlerin ilaçlarını satmak için de verebiliyorlar maalesef,Allah böyleleriyle karşılaştırmasın

Amin canım. İnşallah öyle bir şeye maruz kalmamışımdır. Ben artık prospektüsündekine göre 1 defa kullanıcam. Yeni doktoruma da başlayınca da sorarım yeniden.

çok haklısın canım,yanlış hatırlamıyorsam daha önce de doktorundan şikayetçi olmuştun,randevulu olmana rağmen randevusuz hastayı almak ve böyle pervasızca dawranmak gerçekten sinir bozucu, bir heyecanla bekliyoruz zaten muayene zamanlarımızı yeterince stresli oluyoruz üstüne böyle bir davranışla karşılaşmak,paran ile rezil olmak deyim yerindeyse değiştirmekle sende en iyisini yapmışsın, bu tarz doktorlar zamanla çok hasta kaybeder zaten...

Aynen öyle canım böyle bir saçmalık olur mu ya parasıyla degilmi ister haftada 1 gelirim ister 2 ben daha 3aylık hamileyim 700 TL para verdim ki aman doktorumdan die tahlilleri pahalı yapmasına rağmen bu hastahanede yaptırdım olamaz böyle bişey şaka gibi stresten başım ağrıyor geçeketen ve ne hadsizlik ki Allah korusun benim kanamam da olabilirdi adam sormuyor bile neyi varda geldi die

Kızlar bugpn doktora gittim de normalde 12hafta3 günlük olması lazımken 12hafta 6günlük olmuş normal mi sizce bu başına böyle bişey gelen oldu mu

Kızlar bugpn doktora gittim de normalde 12hafta3 günlük olması lazımken 12hafta 6günlük olmuş normal mi sizce bu başına böyle bişey gelen oldu mu
Benim ilkinde 1 hafta vardı arada bunda 2 gün var oluyor böyle şeyler sıkıntı değil bebeğin iyi beslenmiş demekki :)maşallah kuzulara

Bashekime şikayet edin.. bakanlığa şikayet edin. Lütfen sessiz kalmayın. Haftada bir bakmak istemeyebilir bu da bebeğin sağlığı için. Ama bunu "insanca" anlatabilirdi. Vicdandan yoksun insanlarda doktor olamasn insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…