- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
ne kadar güzel ilerden gidiyor canm. Sevinmelisin bile.Kızlar bugpn doktora gittim de normalde 12hafta3 günlük olması lazımken 12hafta 6günlük olmuş normal mi sizce bu başına böyle bişey gelen oldu mu
ewet canım doktor çok önemli işte,boşwer stres yapma,birdaha görmiyeceksin,perşembeye odaklan bebeğini görüceksin tekrar :))Aynen öyle canım böyle bir saçmalık olur mu ya parasıyla degilmi ister haftada 1 gelirim ister 2 ben daha 3aylık hamileyim 700 TL para verdim ki aman doktorumdan die tahlilleri pahalı yapmasına rağmen bu hastahanede yaptırdım olamaz böyle bişey şaka gibi stresten başım ağrıyor geçeketen ve ne hadsizlik ki Allah korusun benim kanamam da olabilirdi adam sormuyor bile neyi varda geldi die
Canm aynen ya bazen moralim bozuluyor o kadar gobege ama napalim. Umarım çok kg almayız diye duadayim ben.yaa ewet akşam olunca helede yemeklerden sonra dahada bir büyüyor göbekler canım, inşallah uzun uzun doya doya(ne kadar baksan da doyamazsın o ayrı:)görürsün inşallah canım,dediğin gibi yakındır hissetmemiz inşallahh
Zinc C kullaniyorum cnm gunde bir kez sabahlari tercihen ac karina 1 ölcek sen 1 olcek kullan benceKızlar selamlar,
Aranızda Osteo Zinc kullanan var mı? Günde kaç defa kullanıyorsunuz?
Benim kendi doktorumla aramda bazı konulardan dolayı güven sorum oluştu. İlacın prospektüsünde günde 1 defa kullanın ve tavsiye edilen dozajı aşmayın yazıyor. Eczacı da 1 defa kullan dedi. Ama benim doktorum günde 2 defa kullanıcaksın, eczacılar yanlış söylüyor dedi. Ben de 20 gündür 2 defa kullanıyorum ama aklımda da soru işareti var.
Şimdi bu özel bir ilaç, zaten reçeteye yazılmıyor. Özel resimli bir kağıttan işaretleyip verdi. Bu doktor kanama alanı yokken de kanaman var diyen bir doktor. Aranızda bu ilacı kullanan var mı merak ettim.
Lierac icinde biraz az varya cnm berektli.olmuyor ben göğüs bacak hep kullandim ama.ilk.aylarda sebamed.losyon kullanmistim son.3.ay iyice buyuyunce 2 kutu lierac alip kullanmistim.malum.pahali bide icinde az.olunca ilk aylar idare ettimyaglarla falab yone.oyle yapmayi düşünüyorum bakalim insallah faydali olurBaya bir kişinin tavsiyesi üstünde ben liarac'a başladım, günde 2 defa kullanıyorum. İnşallah sonuç iyi olur :)
Lierac cok guzelKizlar merhaba herkese catlak.kremi kullanan varmi ben kizimda sebamed ve lierac kullanmistim.lierac i son aylarda kullanmistim ilk aylarda bio oil kullanan varmi
Istanbulda misin?Aynen öyle canım böyle bir saçmalık olur mu ya parasıyla degilmi ister haftada 1 gelirim ister 2 ben daha 3aylık hamileyim 700 TL para verdim ki aman doktorumdan die tahlilleri pahalı yapmasına rağmen bu hastahanede yaptırdım olamaz böyle bişey şaka gibi stresten başım ağrıyor geçeketen ve ne hadsizlik ki Allah korusun benim kanamam da olabilirdi adam sormuyor bile neyi varda geldi die
Ay canım çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık. Hepsi güzel de ben en çok mavi tuluma bayıldım :)
sağ olun kızlar daha güzelleri inşallah hepimizin bebeklerinin olsun :) allah hepsine sağlık versinçok tatlılarr,ne de yakışıcaklar kimbilir miniğineAllah sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin inşallah canım
Aminnn canım benimm,olsun o göbüşlerde bebeklerimiz var,kg konusunda katılıyorum inşallah almayız,yazın belki almayız ya hafif şeyler yeriz,bol bol sıvı alırız,tıkar bizi zaten inşallahh,yürüyüşlere de çıkarız dengede tutabiliriz inşallah kilomuzuCanm aynen ya bazen moralim bozuluyor o kadar gobege ama napalim. Umarım çok kg almayız diye duadayim ben.
Ay canm inşallah insallah uzunca izler ve hissederiz ikimizde
erken değil canım,ben giyiyorum iki haftadır,çok rahat sıkan şeyler giymemiz gerekiyor,kan dolaşımı açısından da zararlı,ben 40 beden aldım lcw 65 tl ye kot pantolon biraz büyük geliyor ama en azından içinde rahatımHamile pantolonu için çok mu erken kızlar? Akşam alışverişe çıkayım diyordum. Çünkü kendi pantolonlarim yemek yiyince aşırı sıkıyor. Bebek sıkışacak diye huzursuz oluyorum.
hayırlısı olsun,gayet iyi bebişin demek, önden gitmesi gelişiminin normal bebeklere göre önde olması demek çok fark olmadığı sürece sorun yoktur,olsa dr un uyarır mutlaka,oğlun da hayırlı olsun canım :))ben de bu sabah gittim doktora, normalde 14+5 ama baş çevresi 15+6 kaval kemiği 15+3 kilosu da 16+0 hafta çıktı :) ne demek acaba, doktor da hiç yorum yapmadı, videoya çekmiştim eşim için, oradan tekrar izleyince farkettim. değişir diye bekliyordum ama kesin erkek dedi bu doktor da.
kısmet artık isim aramaya başlayalım madem
Bencede guzel cnm ama karnim.ilk.6 ay fazla buyumuyor o yuzden yaglarla idare edecem.sonrada lieraca devam.Lierac cok guzel
sağol canım, hepimizin bebişleri hayırlı olsun :) bir sonraki gidişimde sorayım bu meseleyi, önden mi gidiyor, yoksa ölçüm hatası mı acaba. neyse sonuçta küçük çıksa üzülürdüm. yüz üstü yatıyor zıbıdı aynı benim gibihayırlısı olsun,gayet iyi bebişin demek, önden gitmesi gelişiminin normal bebeklere göre önde olması demek çok fark olmadığı sürece sorun yoktur,olsa dr un uyarır mutlaka,oğlun da hayırlı olsun canım :))
la rosa cnm lierac in internette guzel kampanyakari oluyor denk gelirsen cok uyguna geliyor mesela 2 kutu fiyatina 4 kutu gibi... bir de 200 luk olan daha bereketli.
Zinc C kullaniyorum cnm gunde bir kez sabahlari tercihen ac karina 1 ölcek sen 1 olcek kullan bence
Bende aynı durumdaydım. en sonunda dayanamadım aldım. Biraz bol aldığım pantolonlar ama beli ayarlanabilir olduğundan hem sıkmıyor hemde belimden kaymıyor. ve istanbulda oturanlar için 212 power outlet lcw dan 65 tl ye üç pantolon aldım hemde hiç bir defosu yok :)Hamile pantolonu için çok mu erken kızlar? Akşam alışverişe çıkayım diyordum. Çünkü kendi pantolonlarim yemek yiyince aşırı sıkıyor. Bebek sıkışacak diye huzursuz oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?