2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gunaydin hanımlar soğuk ve yağışlı bir istanbul sabahından merhaba. Esim yatmadan önce birşey dedi zsten uyumuyoruz gece iyice kafama takıldı. Benim hamilelikte hiç saçık dökülmedi ama şuan yani doğumdan sonra avuç avuç dökülüyor öyle boyle degil ama ve dün gece eşim saçlarımın alın kısmında yanların açıldığını söyledi. Sabah aynaya baktım resmen sac diplerim görünüyor. Biraz araştırdım hamilelite dökülmeye saçlar dökülür diyor ama acaba çıkarmı tekrar . Sizlerde bu durumu yaşayan var mı . Kuaförüm de kansizliktan olur demişti . Doktora gidip test mi yaptırsam. Bu arada saseve dökülmuyor formuda bozuldu kurudu.

Canım evi bugün süpürsem yarın her yer saç üstelik hiç olmadığı kadar kısa kestirdim dediğin gibi hamilelikte dökülmeyenler dökülüyor. Kimle konuştuysam tecrübeli geri normale döndüğünü söylüyolar

Günaydın kızlar.Oğlum sabaha kadar doğru düzgün uyumadi dönüp durdu ve çok huzursuz şimdi baktım hiril hiril ses geliyor usuttuk galiba

bunları duymak.içimi rahatlatıyor. Zaten boyum 154 bı guvendigim saçlarım var onlarida kaybetmek istemem

Günaydın kızlar.. Dun gece Kerem uyku oncesi yanımızda oynarken gözünü kaşıyordu ve bi anda çok fena ağlamaya başladı dedim elini kesin gözüne soktu kucağıma aldım sakinleştirdim sonra gülmeye başladı hemen. Baktım gözünde de bişey yoktu tırnakları da kısa baya. Ama şimdi baktım o gözü hafif kanlı gibi doktora götürsem mi sizce?? Genel olarak keyfi yerinde

Aynı dertten muzdaribim. Malesef benim de çok dökülüyor. Lohusalıkta 3 5 tel anca dökülüyordu. Şu an acısı çıkıyor sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_20171223-125409.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 59
Ezgi aynı şey bizim de başımıza gelmişti ama ipek göz bebeğini çizmişti. Doğru açıdan ışık tutarak iyice incelemeni öneririm. Ben panikle doktora götürmüştüm. Keyfi yerindeydi ama ben çok korkmuştum. Bi merhem verdi 2 kez sürdüm sadece ertesi güne geçmişti bile. Şimdi olsa o kadar panik olmam ama çizik varsa derinliğine baktırsan iyi olur.

Benimde saclarim avuc avuc dökülüyor canim. Dediğin gibi yanlardan açıldı bile. Ama ufak ufak tüyler çıkıyor galiba yerine tekrar gelecek. Insaalah gelir ya çok fena seyreldi saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…