Ayy yapmayin nolur ben de kasım annesiyim. Hani 3 aylik olunca butun gazlar, kolikler bitiyor ve mışıl mışıl bütün gece uyuyorlardı su an umutlarım tukendi, omuzlarim çöktü
Haklısın aslında.anne olarak istiyoruz ki gelişimi tam zamanında olsun.hatta erken olsunda geç olmasın.ama zamanla hepsi olucak inşaallah.
Bugün dikkat ettim.oyuncağını ona doğru uzattığımda iki eliyle alıyor.3 5 saniye tutup bırakıyor.
Dolunay mi var acepbenimki acik artirmayi hissetmis olacak ki ne tam uyuyor ne uyanik...sonuc olarak anne uyumasinin hakkini veriyor.hic boyle yapmazdi
annem sagolsun yemegi halledip okula gidiyor. aksam 7.5ta geliyor. o zamana kadar da ben benden gitmis oluyorum. aksam da esim ya da annem uyutmaya calisiyor. allah sana da kolaylik versin.
Herkes şikayet etmiş.bu bebeleri azcık dövsek mi popolarına popolarına :)
Şaka bi yana benimkide coştu bugün.
Gece uykusuna geçmeden çıldırıyoruz.uykun var esniyosun huzursuzsunda niye uyumuyosun işte.kapat gözünü uyu...
Yok tam uyudu oh be derken sesler geliyor beşikten.neyse ki uyudu çok şükür.yani umarım inşaallah
herkese bol uykulu geceler :)
Canım henüz dönmeyebilir bizimkide 4 aylık henüz dönmüyor ama ayaklarıntutma çalışması yapıyor bebeğini emzirebilirsin giç sorun değiql hatta sütün varsa emzir internetten araştr adına tandem emzirme deniyor hamileliğinde hayırlı olsun
Benim esimde pek sarkı bilmez genelde ceddin deden neslin baban ile beraber koridorda volta attıriyor uyutmak icin severkende sallamasyon sarkılar ve onceden bana yolladıgı bir iki sarkı vardı hatirasi olan obları da kizina uyarladı anlayacağin benim pabuç da damda
Peki senin daha once veya hamilelikte var mıydı kansızlığın?
Hamileyken emzirebilirsin.
Bebeğin de hepsini yapar inşallah merak etme. Egzersiz yaptirmiyorsan bebeğine yaptır mutlaka. Büyüyen bebek uygulamasını indir, oradaki egzersizleri yap. Hatta istersen 2 bebek kaydet bebeginden 1 ay küçük olan egzersizleri de yap. Bu arada zamanında doğum muydu? Eger değilse beklenen doğum tarihine göre gir tarihi ona göre yap. Merak etme büyük ihtimalle gerilik yok, her bebek her hareketi farklı zamanda yapıyor. Sen gereken egzersiz desteğini ver bebeğine o da yavaş yavaş yapmaya başlar. Kolay gelsin.
Ay oglum geri kalir mi...acik artirma oldugunu hissetmis olacak bu gece show yapiyor
Dolunay mi var acepbenimki acik artirmayi hissetmis olacak ki ne tam uyuyor ne uyanik...sonuc olarak anne uyumasinin hakkini veriyor.hic boyle yapmazdi
Ayy yapmayin nolur ben de kasım annesiyim. Hani 3 aylik olunca butun gazlar, kolikler bitiyor ve mışıl mışıl bütün gece uyuyorlardı su an umutlarım tukendi, omuzlarim çöktü
Yok yok canım her çocuk farklıdır. Bazen de atak dönemleri de oluyor.
Benim bebeğim doğduğundan 104 gün sonra filandı sanırım kolik olayı birden bıçak gibi kesildi
Ama arada bazen yine huzursuz:) O kadar olur diyorum şükrediyorum. Hele bu aralar uykusu iyice düzeldi. Bir hafta önce kendi kendine uyumaya başladı. Düşün plates topunda zıplayan, slingde koşarak, ayakta sallayarak uyuttugum çocuk gitti, yanına biraz uzanıyorum uyuyor. Ama tabi bu böyle gitmeyebilir de Bu bebelerin huyu sürekli değişiyor çünkü.
Hayır canım gayet normal bu aylarda hepsi aynı olacak diye bişey yok. Ki 4.ayda dönen bebek varsa bile çok azdır. Hamilelik konusunda Allah yardımcın olsun bebekle zordur. Umarım kolay geçer. Emzirme konusunu doktoruna sormanı tavsiye ederim. Sütün eski verimliliği kalmıyor diye duymuştum. Belki tavsiyeleri vardır.