2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok saol canım. Baya faydalı oldu bu.

bebegim 4 aylik ne donmeye calisitor ne ayagini tutuyor gelisim geriligi mivar . Ve ben hamileyim onu emzirmeli miyim kilosu da az
Daha zamanı var canım dönmesi için merak etme.
Bebeğin hayırlı olsun:) Eğer düşük tehliken yoksa bebeğini emzirmeye devam et. Hatta diğer bebeğin doğunca ikisini birden emzirebilirsi hiç sıkıntı yok. Buna tandem emzirme deniyor.
Bebeğini bol bol emzir merak etme.

Meme reddi had safhada,kucakta bile ağlıyor meme yerine elini sokuyor ağzına bence kesin dış huzursuzluğu şimdi babası gezdiriyor biraz, sabah edicez bu gidişle

cok saolun yuregim sogudu

Bir uyumayan bebekde bizde var.2 gündür zorluyordu ama bugün tavan yaptı. Benim poposuna 2 pıt pıt yapıp, pışpışlayınca hemen uyuyan oğluma ne oldu ya(((
Sallamıycam ama çözümünüde bulamadım.

Hala uyumadi yoruldum koydum besigine eller ayaklar saniye durmuyor kıpır kıpır.Bir de kendi kendine oynayıp çığlık atıyor komşular şimdi kulaklarımızı cinlatiyorlardir kesin.

benimki de rekora kosuyor. 14 saattir uyumadi.yoruldum kelimesi az kaliyor suan.

İki gündür benimkine de bi haller oldu değişti resmen .. uyuyunca koyardım yatağına şimdi mümkün değil uyumuyor yatağa koyunca uyanıyor 2 saattir mücadele veriyorum çok yoruldummmm

2 saat iyiymis canim. haline sukret.

Uyumuyor, uyumuyor. Yatağa koyunca uyanıyor. Valla bu çocuk böyle değildi. Ne oldu böyle kızlar ya :)

Ayy yapmayin nolur ben de kasım annesiyim. Hani 3 aylik olunca butun gazlar, kolikler bitiyor ve mışıl mışıl bütün gece uyuyorlardı su an umutlarım tukendi, omuzlarim çöktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…