2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çizik görünmüyor canım iyice inceledik eşimle. Sadece gözün beyaz yerinde kanlanma var biraz. Ben tam farkedemiyorum ama sabaha göre daha azalmış kanlanma diyor eşim. İpekte sadece çizik mi olmuştu yoksa gözü kanlanmış mıydı?

Çizik olmuştu, gözü kızarmıştı ama kızarıklık çabuk geçmişti. Eğer bir noktaya batmış gibi değilse korkma hiç bence. Ben baya göz bebeğinde minik bir kirpik var gibi çizik görüyordum. Dediğim gibi o bile hızla iyileşti. Hücreler çok taze hemen yenileniyor.

Anladim cnm cok şükür iyileşmiş hemen. Bizde çizik yok uyudu şimdi bakalım uyaninca kanlanma duruyor olacak mı. Bi de amcam hasta baya yoğun bakımda herkes orda eşim de gidiyor şimdi, ben malum bebekle gidemiyorum. Bize doğru düzgün hastane de en yakın 1 saatlik mesafede. Götürme imkanım da pek yok yani şu an ondan da endişelendim

Canım zaten gitsen de kanama yok şişme yok en fazla bi merhem verir tahribatı atsın diye. Sen gözlemle bakalım inşallah hemencecik iyileşir.

Ay Allah korusun dikkat etmek, kontrol etmek lazım. Derdini anlatamıyorlar ki kuzular. Neresinin acıdığını söyleyemiyorlar.

aynen canim. allah korusun.
bakiyorum ama bir sey gormuyorum.doktor kontrolde bir cihazla gozlere de bakiyor ya olsa gorur herhalde degil mi?

Rüyamda seni gördüm ya :) Bebeği çarşafta sallıyorduk .
Çok kıskandım :)))) ben de ne bulursam sallayacak haldeyim. Bu çocuk bu akşam dokuz buçukta uyuyacak, eski düzenine dönecek. Hiç alternatifi yok, çarşafta da sallarım ayağımda da :)) yeter ki tekrar uyusun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…