2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benim sosyal medyalarim yok canim da neler uyguluyorsun gundu?
Bizim bebekler şimdi 4 aylıklar. Uyanık kalabilme süresi maks 2 saat.
Ben uyandıktan sonra 1 saat geçince hemen götürüp göğsüme bastırıp uyutuyorum. Artık senin bebek nasıl uyuyorsa öyle uyutabilirsin.
Hep aynı yerde uyutuyorum yatağın üzerinde.
Uyanır uyanmaz uyku sersemiyken 2 memeyi de emziriyorum.
Bu döngüyü akşama kadar uyguluyorum.
Akşam olunca da 7.30 gibi yine odasına götürüp uyku rutunini uygulayıp iki memeyi emzirip yanina uzanıyorum. Uyumasi 1 saat 1.5 saat sürüyor ama yine de uyuyor kendi kendine. Zamanla iyiye gidecek diye umuyorum.

Gündüz uykuları uzadı. Daha huzurlu olmaya başladı çocuk sanki. Bazen gündüz uykusuna da kendi kendine yattığı oluyor.

Başka aklıma gelen bir şey yok valla soracağın bir şey varsa aklinda ben cevaplayayım.

Evet kendimi bildim bileli kansızlık sorunu yaşıyorum ve ilaç içiyorum. Hayatımda ilk defa bu ay kan değerim referans değerleri içinde çıktı.
Anladım canım insallah düzelir. Benim hep iyiydi kan degerlerim hatta hamilelikte üst sınıra yakındı ama son iki ay düştü ve ilac kullandım. Yeni tahlil yaotırdim bende pazartesi alacam sonucu insallah hapa gerek kalmaz çünkü hic sevmiyorum.

Maşallah. Uykusuz anne kalmasından esinlenerek mi yoksa hep mi böyleydi? Bende baya bir süre böyle uyuttum da şuan imkanı yok uyumuyo malesef

Hep emerek uyuyan bebeler icin egitim taktigi var mi onerebileceginiz.egitmek icin aglatmak sart gibi gorunuyor bizde.kiyamiyorum.once kendim hazir olmaliyim galiba

nazar degmesin canim. sizin duzeniniz cok iyi.
emirin de onceden oyleydi. 2 saat sonunda uyurdu. simdi ise 5 6 7 8 saat uykusuz kaliyor.
sizde meme reddi olmamasi da avantaj tabi canim. hic olmasin insallah. bizde oldugu icin eskisi gibi 2 memeyi emmiyor. birini emiyor,sonra birakiyor. bir daha almiyor. kucagimda sallayip mayistirip uyutup oyle aldirmaya calisiyorum. o da her zaman olmuyor. sol memeyi zaten asla almiyor.
insallah duzene gireriz tekrar ne deyim.

aklima gelen olursa sorarim canim. simdi bilemedim.

Hep emerek uyuyan bebeler icin egitim taktigi var mi onerebileceginiz.egitmek icin aglatmak sart gibi gorunuyor bizde.kiyamiyorum.once kendim hazir olmaliyim galiba

uykusuz anne kalmasin i okuyorum canim.
asla aglatmayi tasvip etmiyor.
bir de dedigin gibi once biz hazir olmaliymisiz. tutarli olmamiz sartmis.

Maşallah. Uykusuz anne kalmasından esinlenerek mi yoksa hep mi böyleydi? Bende baya bir süre böyle uyuttum da şuan imkanı yok uyumuyo malesef
Sağ olasın. Yok canım daha yeni düzene girdi. Ondan önce zaten çok uykusuz ve huysuz bir bebekti. Bir haftadır böyle.
Kitaptan değil de S sakyuz daha önce uyku düzeni ile ilgili bilgiler paylaşmıştı. Pınar ssbrsky videolarını izlememizi önermişti. Onları izleyip okuduklarimdan filan ortaya karışık yapıyorum bir şeyler. Uyku eğitimine ön hazırlık gibi oldu. Hatta böyle giderse eğitim de vermeme gerek kalmayacak. Sadece dört altı aylık bebeğin uyku düzeni nasıl olmalıdıri uygulamaya calışıyorum su an.
Doğru meme reddi olunca işin çok zor. Onu atlatınca belki düzene girer yeniden inşallah. Bir de 4. Ay atağını paylaştım ya bugün onun gibi bir şey de olabilir sizdeki.
Anası eve dokuz buçukta gelince yalan oldu :)) çok özlemişim,, ikisine de yumuldum bolca ,, daha yeni uyudular :)))
:))) Tam bir "yapamadım durumu olmuş seninki. Neyse yumul yumul minnoslara :)

ay bilmiyorum canim ya,bitsin gitsin su ataklar. bebeler cop cop emsin uyusun :)

Yine kanlı kaka yaptı gece gece tüm moralim bozuldu .Bu nasıl bir şeymiş böyle süt ürünleri de yemiyorum artık ama yok duzelmiyor ne uykusu var ne emmesi var kilo alımı düşük.Dünyaya geldiğine hiçte sevinemedi yavrum.Ben artık mama veri cem sanırım çocuğa acı çektiriyor benim sutum.O kadar doldum ki kızlar ne yapacağımı şaşırdım iyice.

Benim kızın uykular yalan oldu son 4 gündür gece uykusu zırt Pırt kalkıyordu en azından gündüz uykusu iyiydi diye seviniyordum ama düzen bozuldu iyice 4. Ay atağına bağlıyorum inşalalh düzene girecek bi de düzenli uyku için hep evde aynı şartların sağlanması gerek ama bizim ablamızdan ötürü dışarı işlerimiz oluyor Haliyle minikte bizimle beraber olduğu kadar artık diyorum pazartesi kontrol var kilo aldı mı meraktayım aşımız da gecikecek sağlık Ocağı taşınmış aşı göndermiyormuş devlet düzen oturana kadar hayırlısı artık

Canım sakin ol seninle ne ilgisi var ki sne bebeğin için her şeyi yapıyorsun. Alerji sadece süt ürünlerine mi başka bir şeyde olabilir. Mertin kakası mukusluydu doktor süt ürünleri diyeti yao dedi yaptm baktım yine aynı. Bende bıraktım öyle de mukuslu böyle de mukuslu . Geçti artık ama. Sen sütüm yüzümden diye kendini suçlama hiç öyle şey olur mu bebeğinin sana ve senin sütüne ihtiyacı var asıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…