2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yalniz degilsem hala cok da yanlis yolda degiliz demektir:)
:)) şu an sağlığı o kadar ön plandaki benim için,, gerisini düşünemiyorum hiç :) biraz daha geçince zaten kitap okuyarak çok rahat uyuturum gibi geliyor.. yani ilkinde geç de olsa tutmuştu, bunda da tutar inşallah :))

Kendini bu şekilde hırpalama bence cnm.. alerji olduğu kesin mi? Neredeyse hepimize alerji olabilir dendi çünkü.. bana hepsinde aynı sıkıntının olması pek mümkün gelmiyor nedense.. çünkü istatistiklerdeki oranı dolduruyoruz neredeyse şu küçücük grupta bile.. makat darlığı vb bir şey olabilir mi? Kusura bakma, belki de yazdın daha önce ama ben kaçırdım Bir de kötü haftalar bunlar, uyku ve emme bozuklukları çok yoğun.. bununla beraber bir sürü önemli beceri edindikleri, algılarının çok hızlı açıldığı, çok daha meraklı oldukları bir dönem.. daha bir iki hafta önce siyah beyaz gördükleri dünya şimdi rengarenk en basitinden.. şu an tam tersine adapte olmak zorunda olduğunu hayal et mesela; önceliğin doymak ve uyumak mı olurdu yoksa bu değişikliği anlamlandırmaya çalışmak mı? Senin sütün her halikarda onun şifası, bence biraz daha direnmeye çalış.. sakın acı çektirdiğini düşünme, onu iyileştirdiğin fikrine odaklan.. inşallah bir an önce ferahlar için :)

Yedim her yerlerini :) ay ben çok özlüyorum kuzularımı birkaç saatte bile ya.. Duru’yla dışarıda fazla zaman geçiremedik ama Ayşe’yi arıyor gözüm hep mesela.. elim ayağım o benim.. ben nasıl çalıştım o kadar ay acaba..

Canım ne olduğunu anlayamiyorlar ki alerji testi doğru sonuç vermiyor diye yaptirmiyoruz tekrar bir kaka testi yaptirayim yarın

Canım üzülmemek elde değil.Ne yaptıysam duzelmiyor.Şimdi besikte uyuyor ama görsen bir o tarafa dönüyor bir bu tarafa belli ki bir yeri ağrıyor ve biz anlayamıyoruz.İyi bir doktor da bulamadım hala ,çok zor bir durum

Canim sut aleejisi varsa mada dokunur ozel mama alman lazim ki benimkine oda dokundu sutun varsa mutlaka emzir pes etme emin ol mamaylasa ayni sikintilari cekersin cok gecmis olsun

Cnm moralini bozma hemen.donem donem olabiliyor böyle zorluklar
Kakasını zor yapma durumu fln var mı acaba??belki ondandır,hemen mamaya geceyim deme,onun en cok ihtiyacı olan sey senin sütün bunu unutma

Canım ne olduğunu anlayamiyorlar ki alerji testi doğru sonuç vermiyor diye yaptirmiyoruz tekrar bir kaka testi yaptirayim yarın
Canım arkadaşıımın oğluda 2aydır kabızlık çekiyordu doktoru başka teşhis koymuş ama geçmiyor diye başka doktora gitmiş. Hep gazdan dolayı böyle diye düşünürken çocuk anal fisür olmuş o yüzdenmiş bu sıkıntısı . A AysheDuru deyince aklıma o geldi şimdi. Krem falan kullanınca rahatladı yazık.Belki başka bi derdi var yavrunun . Sürekli laktoz intoleransı deyip duruyor doktorlar. Senin sütün ona verebileceğin en güzel şey . Kendini üzme.

Cnm moralini bozma hemen.donem donem olabiliyor böyle zorluklar
Kakasını zor yapma durumu fln var mı acaba??belki ondandır,hemen mamaya geceyim deme,onun en cok ihtiyacı olan sey senin sütün bunu unutma
Kakasini hergün yapıyor canım sorun yok aslında ama ne bileyim işte.Bazen herşey geliyor aklima

Canım aslında iyi bir doktor bulsak sorun kalmayacak ta şu koca malatya da adam akıllı bir doktor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…