2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bir an once uyku egitimi sart
kucagimda sallamaktan kolum ve boynum koptu. bu boyle gitmez ki emir daha 5 kilo bile degil. sizler nasil tasiyorsunuz bebeleri

bir an once uyku egitimi sart
kucagimda sallamaktan kolum ve boynum koptu. bu boyle gitmez ki emir daha 5 kilo bile degil. sizler nasil tasiyorsunuz bebeleri
Bence once benim egitilmem lazim hic dayanamiyorum aglamasina...cnm senin boynundaki duzlesmedendir...oglan sarhos olana kadar emziriyorum ayakta sonra oturuyorum

Bence once benim egitilmem lazim hic dayanamiyorum aglamasina...cnm senin boynundaki duzlesmedendir...oglan sarhos olana kadar emziriyorum ayakta sonra oturuyorum

aynen canim,duzlesmeden dolayi 5 dk,hadi cok zorlayim kendimi 15 dk. anca dayanabiliyorum. 5 kilo degil de 15 kilo.tasi gibi oluyorum.

ben de once kendimi egitmeye calisiyorum.kitabi yariladim. kontrollu aglatmaya bile karsi. aglatarak ben de egitim veremem gibi geliyor. iste aglatmadan nasil olacak onu merak ediyorum. yaklastim sanirim o kisma. once uykunun onemini anlatiyor.

bir de egitim oncesi bizim cozmemiz gereken red olayi var. red oldugu surece emir tam doymayacak. biraz emip biraktigi icin doygunluk olmuyor. ben emiri mayistirip tekrar emzirene kadar o emdiklerini sindiriyor ve yeniden acikiyor. hadi emmedi diye (2-3 saatlik ugrasin sonunda) süt sag. o da yarim saat. onu icirmeye calis,o da 2 saat derken. oldu mu sana 5 6 saat. o arada bir uyku saati kacti gitti iste. e bu cocuk gunduz uyumadan nasil buyuyecek.boyle bir kısır dongudeyim. hadi memede emmedi biberon da istemiyor,kasik da istemiyor. yarin kontrolde soracagim. bir seyi mi var da beslenmek istemiyor. bunu cozmeden egitim de zor. doymayan cocugun kendi kendine uyumasini beklemek hayal gibi. en azindan emir icin.

valla sen iyi dayaniyosun o zaman ayakta. benim de boynumda sorun olmasa hadi dayanayim ayakya mayakta ama yok yani.

@garipkedi

oyle aglatip odada birakip cikmayi falan yapamam ben.
iste arastirmalar yapip kendimize en uygun modeli bulacagiz canim. ortaya karisik bir seyler yapacagiz:))

oyle aglatip odada birakip cikmayi falan yapamam ben.
iste arastirmalar yapip kendimize en uygun modeli bulacagiz canim. ortaya karisik bir seyler yapacagiz:))
Yrn alcam kitabi ins okumaya vaktim ve mecalim kalir.odada hic birakamam.yatagindan bana aglayangozlerle baksa naparim onu dusunuyorum

Yrn alcam kitabi ins okumaya vaktim ve mecalim kalir.odada hic birakamam.yatagindan bana aglayangozlerle baksa naparim onu dusunuyorum

emerken sakince yatiyorsa kucaginda o zaman okuyabilirsin.
beni al der gibi aglayan gozlerle bakiyor ya oyle yapinca ben dayanamam. zaten benden once esim alir hemen

Kızlar selam,

Bebeğini dönenceyle uyuyabilen var mı? Alternatif uyku yöntemleri arıyoruz da bir çare olarak onu düşündük. Şu sıralar uykularımız çok sıkıntılı.

Kızlar selam,

Bebeğini dönenceyle uyuyabilen var mı? Alternatif uyku yöntemleri arıyoruz da bir çare olarak onu düşündük. Şu sıralar uykularımız çok sıkıntılı.
Merti anca oyalansın diye koyuyorum dönenceye. Memede uyuyan bi bebek olduğu için onda daha çok eğlenmeyi tercih ediyor. Hatta köpekler döndükçe heyecandan çıldırıyor uykusu varsa da açılıyor inş seninki uyur :)

Kızlar selam,

surekli bakilinca otizme neden olan sey donence miydi,konusulmustu sanki daha once yanlis hatirlamiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…