2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Nerdeydin sen? Kusura bakma, hatırlayamıyorum belki aynı şehirde olan arkadaşlar varsa doktor için yardımcı olabilirler. Ben de sorarım babama falan..

Nerdeydin sen? Kusura bakma, hatırlayamıyorum belki aynı şehirde olan arkadaşlar varsa doktor için yardımcı olabilirler. Ben de sorarım babama falan..
Malatyadayim ben.Ama forumda malatyali olan arkadaşimiz hiç yok Devlet hastanesinden tut kliniklere kadar götürdüm ama doktorlar da malesef empati olmadığı için hepsi başından savma muayene ediyolar

Galiba herkesin uyku problemi var oğlum da emmeye ve uykuya geçişlerde çok ağlıyor. Denediğim bazı şeylerden bahsedeyim bende.

saç kurutma sesi telden açıyorum en büyük yardımcım.
Ayakta emziriyorum hatta bazen koşarak
Memeyi tutana kadar poposunu sallıyorum hafifçe
İçimden dua okuyorum tabi :)
Böyle demirli hafif sallanan ana kucağı gibi bir şey var ona sarsıntı yapıyorum gezidiriyorum araba hissi gibi olsun diye çoğu bebek arabayı seviyor çünkü. Bizimki de onlardan.
Az emiyor gibi gelse de Sadece anne sütüne devam ediyorum.
Bazen çok yorulunca yatağa bırakıp yan çevirip poposuna hafifçe vurduğumda öylece dalıyor.
Eline battaniye almayı çok seviyor. Battaniyenin yüzüne değmesini de seviyor.
Emzik kullanıyorum.
Tabi her yöntemde gürültü bi kenarda hep açık.
Uyutmak için zorlamamaya çalışıyorum.
Dişleri çok kaşınıyor
Sabırla ve sakince deniyorum işte bir şeyler :) Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bir aşamadayız.

İyi canim şükür bugün kızarıklığı da geçti bişey kalmadı ilgilendiğin için teşekkür ederiz teyzesi
Oh iyi maşallah, göz konusunda çok hassasım çok korkarım ezgi, bi de ipek çizince gözünü iyice korktum. Ama çabuk geçmiş maşallah. Tekrar yaşamazsınız umarım. Rica ederim canım

Yalnız bu ara yüzünü artık çizmediğini fark ettim ben, acıdığını anladı sanırım

kuzu ya büyüdü annesi,anliyordur artik:))

emir daha anlamiyor sanirim:)
tirnaklari kisacik kesmemize ragmen nasil her yerini ciziyor anlamadim. allahtan iz kalmiyor

Selam kızlar iki gündür bakamadım foruma yine birikmiş. Geçmişede dönemedim. Biz uyku eğitiminin tam bir haftasını geride bıraktık. Sonuçtan gece uyanmaları hariç çok memnunum. Artık 5 dk içinde kendi kendine emzik ve yapmur sesiyle uyuyor. Başka hiç birşey yapmıyorum. Yoruldum ama buna değer. Gece uyanmalarınıda atak ve dişe bağlıyorum. Hep merak ediyordum yatağında uyuyor ama ya başka bi yere gittiğimde uyumazsa diye. İki gündür farklı evlere gittim. İkisindede sorun çıkarmadan uyudu. Anneside onu ödüllendirdi ve oğluşuna çılgınlar gibi alışveriş yaptı bugün:) Birisi de beni ödüllendirse fena olmayacak aslında çok yorulduk bugün ancak uzanabildim. Mutlu gecelerrr:)

Canim sut aleejisi varsa mada dokunur ozel mama alman lazim ki benimkine oda dokundu sutun varsa mutlaka emzir pes etme emin ol mamaylasa ayni sikintilari cekersin cok gecmis olsun
Canım ya biz de özel mamaya başladık ama yine de kızarıklıklar artıyor gibi, siz peki sonrasında ne yaptınız? Ben süt ve süt ürünlerini, yumurtayı ve unlu mamullerini kestim iki gündür.

sizde red var miydi canim?

Çok tebrik ederim inşallah gece uyanmaları da azalır. Bu her gecesi ayrı yorucu olan haftadan sonra ben de uyku eğitimini bir an önce yapmam gerektiğini düşünüyorum ve yaptım işe yaradı diyen birilerine ihtiyacım vardı.

Sakıncası yoksa kaç dakika ağlamayla başlayıp şimdi ne kadar sürdüğünü ve gece her uyanmasında ilk günkü şevkle ağlayıp ağlamadığını yazar mısın?

Günaydınlar fedakar, cefakar analar 4.ayımız doldurmak üzere olduğumuz bugünlerde bende yavaştan uyku eğitimine başlamak istiyorum önümüzdeki hafta. Yalnız kafama takılan bi iki soru var yardımcı olursanız çok sevinirim şimdi benim kızım doğduğundan beri gece uykusuna erken yatan bir bebe saat en geç 7 gibi yatıyoruz tabi güne de erken başlıyoruz o yüzden böyle olması çok iyi çünkü haftaya işe başlayacağım sabah emzirip, hazırlayıp kızımı öyle çıkıcam. Yalnız bizim sorunumuz ana dizinde sallamadan uyumuyo malesef şimdi siz uyku rutinlerinden bahsediyorsunuz ya ben onu nasıl yapıcam daha doğrusu hangi saatte yapıcam bilmiyorum. Çünkü bazen 6 da bazen 7 de uyuyor. Aslında amacım sallamadan uyumaya alıştırmak. Bunu nasıl yapmam gerek

Günaydın teyzoşları Kerem artık ayağından çoraplarını çıkarmayı öğrendi her defasında tamamen olmasa da topuktan çıkarıyor ve bunu oyuna çevirip annesini oynatıyor bu arada rüyamda mercimek çorbası gördüm resmen sahi ne zaman yicez bu gazdan dolayi yasaklı olan yemekleri? Başlayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…