• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar hepinize öncelikle iyi seneler diliyorum:KK68: uzun zamandır giremiyorum bizim atak ağır geçiyor:cry: bir de sanki kafama takacaklarim azmis gibi kızımın kilosuna sardım bu aralar. Benim cadı 3800dogdu. 4.ay kontrolünde 6350 geldi kilosu. Sadece anne sütü ile besliyorum söylemiştim ama şöyle bir şey var eşim beni çok fena sinir ediyor çocuğun kilosu ile alakalı:kızgın: her kucağına alisinda kızım senin ictigin sütler nereye gidiyor, sen niye böyle zayıf kaldın buyumuyor musun sen diyip duruyor. O öyle konuştukça benim aglayasim geliyor. Boyu 52cm dogmustu simdi64,5 cm. Bana normal gibi geliyor ama onun yüzünden çocuğuma yetemiyor muyum diye sıkıntıya giriyorum. :olamaz:6.ayda doğum kilosunun 2ye katlanması gerekiyormuş ya şimdiden ya 7600olmazsa diye üzülüyorum.suanda kızım tam 4ay 20gunluk.10 gün sonra aylık kontrolü var. Ne kadar aldı bilmiyorum ama çok üzülüyorum. Biraz daha kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Beni rahatlatacak şeyler duymaya çok ihtiyacım var:silah:
Benim kızımla aynı kilosu 4.ayda kilo 6350 boy 66 geldi bence eşin kuruntu yapıyor ben zayıf olduğunu düşünmüyorum

Arkadaşlar hepinize öncelikle iyi seneler diliyorum:KK68: uzun zamandır giremiyorum bizim atak ağır geçiyor:cry: bir de sanki kafama takacaklarim azmis gibi kızımın kilosuna sardım bu aralar. Benim cadı 3800dogdu. 4.ay kontrolünde 6350 geldi kilosu. Sadece anne sütü ile besliyorum söylemiştim ama şöyle bir şey var eşim beni çok fena sinir ediyor çocuğun kilosu ile alakalı:kızgın: her kucağına alisinda kızım senin ictigin sütler nereye gidiyor, sen niye böyle zayıf kaldın buyumuyor musun sen diyip duruyor. O öyle konuştukça benim aglayasim geliyor. Boyu 52cm dogmustu simdi64,5 cm. Bana normal gibi geliyor ama onun yüzünden çocuğuma yetemiyor muyum diye sıkıntıya giriyorum. :olamaz:6.ayda doğum kilosunun 2ye katlanması gerekiyormuş ya şimdiden ya 7600olmazsa diye üzülüyorum.suanda kızım tam 4ay 20gunluk.10 gün sonra aylık kontrolü var. Ne kadar aldı bilmiyorum ama çok üzülüyorum. Biraz daha kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Beni rahatlatacak şeyler duymaya çok ihtiyacım var:silah:

Biraz ağır olacak ama Bence Allah’tane belasını istemesin:sopa: şükretsin. Neler var. Hiçbir sıkıntı göremedim. Canını sıkma :)

Algılari aciliyor cnm bu sebeple emmeler azaliyor... tabi yasitlarini yakalamasi gereken bir bebe oldugunda ortada bu anne icin resmen kabus biliyorum. Bizimki de 2 aydir oyun pesinde sagi solu incelemekle mesgul bir firt cekip bir kere donup gulumsuyor yapacak bisey yok sabir sabir :KK66:

6 ayla 1 sene arasinda yakalarmis ama iste ana yuregi cop cop emsin,hemen büyüsün istiyor:)
6 aydan sonra anne sütünün kalitesinin dustugunu soyledi gecen aksam bi tanidik,dogru mu?

irem nasil,gelisimi,kilosu,keyfi?

bari eşler bunu yapmasin lutfen ya!!!
ben olsam sadece doktorumu dinlerdim ve esim bile olsa moralimi bozmasina izin vermezdim.

Benim kızımda 3240 doğdu şuan 5900 doktorumuz gayet normal diyor. Önemli olan gelişimi hareketleri vs. Kilolu olup hantal olmasındansa gelişiminde sıkıntı olmadığı sürece zayıf olmasında sıkıntı yok bence. Ayrıca zayıftı değil bebeklerimiz sadece kilolu değiller. Boy konusunda bişey diyemiyorum benim kız atak yaptı bu ay :KK70: 51 cm doğdu şuan 69 cm

Evet canım tamamen geçti şuan, gerçi doktor ara ara tekrar nükseder dedi.Kortizonlu ilacı Ampul şeklinde ağzından verdiler hastanede. Ben bir de geceleri avil şurup kullandım bir çay kaşığı kadar, etrafımda da çok kişi söylemişti kullan diye ben doktor söylemeden kullanmak istememiştim, doktor da aynısını yazınca keşke daha önce kullansaydım demiştim. Umarım atlatırsınız siz de sizinkiler ne boyutta , nerelerinde var?
İnşallah tekrarlamaz canım, biz de alerji uzmanına gideceğiz, biz de vücudun her yerinde var yüzünde bile hafif çıkmaya başlamıştı..

Merhaba bende ilk 3. Ayda denedim çok acılı oldu ama kanama olmadı. Sonraki 3 gün cok fazla akıntım oldum doktora gitmedim kendiliğinden geçti. Ama ondan sonra deneyemedik . 2 cocukla çok zor birde acılı olunca cesarette edemedim. Sanirim kuruluk tan oluyor o acı.
Evet canım kuruluk var bizde herzaman.Çözüm bulamadım bir türlü şimdi iyice kötü oldu .Bir de anne gibi hissedip kadın gibi hissedememekte kurulugu artırıyor iyice

A AysheDuru kan damlası purferro sen mi kullanıyodun acaba? Kilosuna göre mi verilecek. Detaylı yazmıştın sanırım ama kusura bakma hatırlayamadım bi sorayım dedim

Back
X