2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizimda bende kilo verdim ama ozaman yaşım 24 su şimdi 30 :) korkuyorum veremicem diye

Merhaba ben de 13haftalık hamileyim yedi yasında kızım var:) onikinci haftaya kadar müdahale edilmiyor ama onikinci haftadan itibaren müdahale edilebiliyor dişe.. Dişdru asıstanıyım ben ihmal etmeyin ilerlemesin:)

bende ikili test zamanı kıza benzetti doktorum ama kesin değil dedi. bu yıl kız yılı mı ki:)

Karpal tünel sendromu diye bişey varmış gebelikte oluyomuş ve sanırım banada oldu hiç böyle bişey başına gelen var mı ya

Kızlar günaydın bu benim minigim. Ense kalınlığı burnu falan herşey şükür sağlıklı bir bebek. Haftasiyla uyumu Cinsiyet tahmininde bulunamadı.çıkıntı var gibi de yok gibi de dedi. Bir tahmin alabilir miyim sizden.

Eklentiler

• 1487146747918.webp
    12 KB · Görüntüleme: 80
Maşallah canım nasıl belli yüz hatları felan,ne kadar çok büyümüş bu minik ben anlamıyorum diğer arkadaşlar gibi tabi ama bakınca içimden kız gibi geldisağlıklı olmasına da ayrıca sewindim canım,biraz meraklandırmak istemiş bebiş sizi cinsiyet konusunda

bende ikili test zamanı kıza benzetti doktorum ama kesin değil dedi. bu yıl kız yılı mı ki:)
Ben dün doktora gitmiştim de Can'ım ordaki bekleyenlerle konuştum benim duyduklarım da hep erkekti. Ben de bir umut öğrenirim dşye gittim ama doktor söylemedi ya kesin tahmini vardır ama belli değil drdi bir ay beklemem lazım şimdi ..

Sagolasin canm eminim seninki daha büyümüştür iki üç gün bile farkediyor sağlıklı olsun da farketmiyor valla. Baktı baktı kız gibi çıkıntı yok dedi. Biraz salladı etti çıkıntı var gibi dedi. Haftaya bi bakalım dedi. Merakla şimdi cumayi bekliyorum

Karpal tünel sendromu diye bişey varmış gebelikte oluyomuş ve sanırım banada oldu hiç böyle bişey başına gelen var mı ya
karpal tünel sendromu benim bildiğim kadarıyla bir meslek hastalığı ve genelde çok fazla bilgisayar başında olanlar( veri giriş elemanı gibi kişiler)bileğine çok fazla yük verenlerde oluşuyor, hamilelikte geçici olarak oluşabiliyormuş,doktorun ile görüşürsen yapman gerekenler hakkında bilgi vericektir canım.
http://www.e-gebelik.net/gebelik_ve/hamilelik_karpal_tunel.asp

ee çok iyi randevuyu yakın bir zamana vermiş canım,hadi inşallah o zamn öğrenirsin,bir biz kaldık zaten öğrenemeyen sanırım
cuma günü 3 te bizim de randevumuz çook az kaldı canım,heyecan doruktaa walla, ne güzel sende bir hafta sonra yine buluşucaksın miniğinle

bende aynı durumdayım çok yoruldum artık kokular çok fena hla.
Benim de aynı ya her şey mi kokar? Evet her şey iğrenç kokuyor. Temizlik bile yapamıyorum. Bir de iyiye gideceğine daha da ağırlaştı. Sinir bozucu bir hal aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…