- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
Inan anlamıyorum bu değerlerden canm. Ama kötü birşey olsa zaten hissedersin akintindan agrindan anlarsın. Sık idrar bende de oluyor canm. Birde ben normal doğum yaptım kaslarim epey gevşemiş sanırım. Çok sıkışık durmamaya calisiyorm. Yeni yeni su içmeye basladm desem yeri. Sen içini ferah tut insallah.. iftarda protein bulgusu daha önemli sanirimAllah gönlünüze göre sağlıkla versin canım,insan doğal olarak olmayanı istiyor tabi,eşinin heyecanlı olması da çok güzel :)
inşallah canm ewet az kaldı, ama enfeksiyon war sanırım bende, lökosit 4-5 ,7-8 eritrosit ve 5-6 epitel çıkmış idrarda ve cok sık wc ye gidiyorumbakalım kan ve idrar sonuçlarıma ne yorum yapıcak dr onları da çok merak ediyorum,inşallah herşey yolunda gidiyordur
Sağlıklı olsun yeter benim için canm. Allah olmayanlara da versin. Sağlıklarıyla imtihan olmayalım insallah. Eşim erkek evlat çok istiyor ilerde koruma kollama açısından erkekler anneye cok düşkün olduklarından ama biliyor ki kızlar kadar vefalı olmuyor bazı erkek evlatlar. Rabbim hepsininnhayirlisini versin.Canım yine de belli olmaz ilerleyen haftalar netleşir. Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı olması zaten en büyük mutluluk
benim idrarım da protein 2012 yılından beri var canım böbrek hastasıyım,protein kaçağımın sebebi bulunamadı,biyopsi de olmuştum böbrekler çok şükür normal çıktı,ama çok sinsi bir hastalıkmış fark edilmeseydi 7-8 sene sonra böbrek yetmezliği ile gelicektin demişti dr,çok şükür şimdi 6 aylık rutin kontrollerle devam ediyorum,hamilelik sırasında her ay gidiyorum kontrole,eritrosit te her idrarım da çıkan bir durum onunda sebebini bulamamışlardı,sezaryen olmamın sebebi de idrar da proteinim olmasından dolayıydı,gebelik zehirlenmesi riski wardı, akıntım çok şükür azaldı ilk aylardaki gibi değil,sanırım tek dozluk suda çözünen ilaçlarla hallolur yada en kötü antibiyotik belki ilaç bile vermiyebilir,her doktorun dikkat ettiği referans aralıkları da değişkenlik gösterbiliyor, Allah hepimize şifalar versin canımInan anlamıyorum bu değerlerden canm. Ama kötü birşey olsa zaten hissedersin akintindan agrindan anlarsın. Sık idrar bende de oluyor canm. Birde ben normal doğum yaptım kaslarim epey gevşemiş sanırım. Çok sıkışık durmamaya calisiyorm. Yeni yeni su içmeye basladm desem yeri. Sen içini ferah tut insallah.. iftarda protein bulgusu daha önemli sanirim
canim akintimi uoksa bebegin suyumu geliyor bunun ıçin satilan petler var hastanede de verebilirler...bebegin suyuysa eger renk degistiriyor....Merhaba kızlar..Aranızda akıntısı Suu şeklinde gelip aniden iç çamaşırı ıslanan varmı..1 ay önce yine aniden iç camasırımda ıslaklık hissetmiştim suŞeklınde geliyor birden..İnternette her zamanki gibi kötü yorumlar var
Benim 10 civari epitel hucre, lokosit 24, eritrosit 113 cikmisti 2 hafta once bir hafta boyunca hergun 3 litre su icerek dusurdum :) ilac kullanmadan da geciyor ama bol su icmek lazim. Bir de bana doktorum bir kur tarifi vermisti iltihap sokturucu (gebelikte de rahatca yapilabilen). Tarifi de suraya yazayim belki yapan olur; 1 tane kok tarcin , 3-4 dal yas nane bunlar sabit olacak. Elma, portakal, mandalina veya salatalik da hangisini isterseniz dilimleyip bir surahide ilik su ile bir gece bekletilip ertesi gun icilecek. Tadi güzel degil ama cok ise yaradi. Doktorumun onerisiydi ilacsiz atlatmak istediğimi soyledigimden. Sizin degerleriniz cok dusuk hic endise etmeyin bence.Allah gönlünüze göre sağlıkla versin canım,insan doğal olarak olmayanı istiyor tabi,eşinin heyecanlı olması da çok güzel :)
inşallah canm ewet az kaldı, ama enfeksiyon war sanırım bende, lökosit 4-5 ,7-8 eritrosit ve 5-6 epitel çıkmış idrarda ve cok sık wc ye gidiyorumbakalım kan ve idrar sonuçlarıma ne yorum yapıcak dr onları da çok merak ediyorum,inşallah herşey yolunda gidiyordur
çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler için de,cuma günü kontrolüm var doktorun yorumu ne olacak bakalım, kürü de not aldım,deneyen herkese de şifa olsun, su içmek gerçekten en önemlisi bende 2 lt ile 2,5 lt arasında içiyorum ama emzirdiğim için sanırım yeterli bir miktar değil,size de çok geçmiş olsun ayrıca ilaçsız atlatmanıza çok sewindim :)Benim 10 civari epitel hucre, lokosit 24, eritrosit 113 cikmisti 2 hafta once bir hafta boyunca hergun 3 litre su icerek dusurdum :) ilac kullanmadan da geciyor ama bol su icmek lazim. Bir de bana doktorum bir kur tarifi vermisti iltihap sokturucu (gebelikte de rahatca yapilabilen). Tarifi de suraya yazayim belki yapan olur; 1 tane kok tarcin , 3-4 dal yas nane bunlar sabit olacak. Elma, portakal, mandalina veya salatalik da hangisini isterseniz dilimleyip bir surahide ilik su ile bir gece bekletilip ertesi gun icilecek. Tadi güzel degil ama cok ise yaradi. Doktorumun onerisiydi ilacsiz atlatmak istediğimi soyledigimden. Sizin degerleriniz cok dusuk hic endise etmeyin bence.
Teșekkür ederim. Değerlerim yüksek olduğundan biraz korkulu geçti ama atlattım. Doktorunuz antibiyotik önerirse kullanmadan önce mutlaka idrar kültürünüze baktırın. Her antibiyotik sizdeki bakterilere karșı etkili olmayabilir, boșuna antibiyotik kullanabilirsiniz. İdrar kültüründe hangi bakterinin enfeksiyona sebeb olduğu bulunduğundan ona göre antibiyotik tedavisi yapılıyor.çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler için de,cuma günü kontrolüm var doktorun yorumu ne olacak bakalım, kürü de not aldım,deneyen herkese de şifa olsun, su içmek gerçekten en önemlisi bende 2 lt ile 2,5 lt arasında içiyorum ama emzirdiğim için sanırım yeterli bir miktar değil,size de çok geçmiş olsun ayrıca ilaçsız atlatmanıza çok sewindim :)[/QUOTE
Canım geçmiş olsun ama hafif bir enfeksiyon var gibi. Bende de vardı. İlk idrar vermiştim ve o dönemde bulantılardan suyu fazla içemiyordum. Günde 3-3.5 litre su içmeye başlayınca enfeksiyon gitti. Sendeki de için rahat olsun. Aslında idar testinden çok idrar kültürü doğru sonuç verir belki drundan isteyebilirsinAllah gönlünüze göre sağlıkla versin canım,insan doğal olarak olmayanı istiyor tabi,eşinin heyecanlı olması da çok güzel :)
Evet canım çok haklısın kız evlat başka gerçekten. Erkek evladın da tadı ayrı olur ama ben kendimden gözlemlediğim kız evlat yetişkin olsa da kendi ailesini bırakmıyor vefalı oluyorlar. Bu bebişim sağlıklı doğsun da ikincisi benim de kız olur belki Allah'ın izniyleSağlıklı olsun yeter benim için canm. Allah olmayanlara da versin. Sağlıklarıyla imtihan olmayalım insallah. Eşim erkek evlat çok istiyor ilerde koruma kollama açısından erkekler anneye cok düşkün olduklarından ama biliyor ki kızlar kadar vefalı olmuyor bazı erkek evlatlar. Rabbim hepsininnhayirlisini versin.
Bir hadis i şerif var: üç kızı olan anne baba için , kız evlatlar güzel düzgün yetisirse cehenneme perde olacaklar diye, peki iki kız olsa ,o da olur demiş Efendimiz sav. Peki ya bir kız demiş o da olur demiş ... kız çocukları daha bir kıymetli o açıdan..bir nesil yetiştiriyorlar çünkü. Eşime bende diyorum ki iki kızın olsa cennettesin istemez misin
çok sağol canım,benimde mide bulantım vardı bikaç gündür ve wc ihtiyaçlarım sıklaştı,enfeksiyondan diye tahmin ediyorum,3-3,5 lt keşke içebilsem ama max. 2,5 lt de kalıyorumCanım geçmiş olsun ama hafif bir enfeksiyon var gibi. Bende de vardı. İlk idrar vermiştim ve o dönemde bulantılardan suyu fazla içemiyordum. Günde 3-3.5 litre su içmeye başlayınca enfeksiyon gitti. Sendeki de için rahat olsun. Aslında idar testinden çok idrar kültürü doğru sonuç verir belki drundan isteyebilirsin
Evet canım çok haklısın kız evlat başka gerçekten. Erkek evladın da tadı ayrı olur ama ben kendimden gözlemlediğim kız evlat yetişkin olsa da kendi ailesini bırakmıyor vefalı oluyorlar. Bu bebişim sağlıklı doğsun da ikincisi benim de kız olur belki Allah'ın izniyle
Bence de devlete gitmelisin. Ben de iki tahlile 160 lira ödemiştim yakın bir zamanda devlette bütün tahlillerimi ücretsiz yaptırdım.çok sağol canım,benimde mide bulantım vardı bikaç gündür ve wc ihtiyaçlarım sıklaştı,enfeksiyondan diye tahmin ediyorum,3-3,5 lt keşke içebilsem ama max. 2,5 lt de kalıyorumbakalım cuma günü gidicem canım doktora,kültürü nefroloji doktorumdan isterim ayın 27 sinde gidicem onada, gittiğim özel de kan ve idrara 156 tl ödemiştim de çok gelmişti,devlette bedava beklerim biraz daha :)
iyiyiz canım ,bende cuma gününü bekliyorum ikili testimiz ve cinsiyet tahminimiz yapılıcak kısmetseselam kızlar. ne zamandır giremiyorum herkes iyi mibebişler iyi mi?
benim de yarın doktor kontrolüm var
Ben haftaya gidince doktora danışmayi düşünüyorum bunu. Sen de öyle yap istersen ama bi terslik olduğunu sanmıyorum. Hamilelikte normal gibi.
iyiyiz canım ,bende cuma gününü bekliyorum ikili testimiz ve cinsiyet tahminimiz yapılıcak kısmetse, ne güzel senin de az kalmış bebişini görmeye
mantıklı canım,hem doğuma kadar kokusu da tamamen çıkmış olur, zamanla bebeğin için aldıklarını da yıkar ütüler direk dolabına yerleştirirsin, evin içinde eşya kalabalığı olmaz, hemde yavas yawas yorulmadan halletmiş olursun, zaman hızlı geçiyor,ben 7 aylıkken almaya başlamıştım keşke daha erken alsaymışım dediğim çok olmuştur, ağırlaşıyorsun ve herşey daha yorucu geliyor hele birde yaz dönemine denk gelicek son aylarımız,daha da zor olur sıcaklar da...senin de az kalmış inşallah güzel haberlerle gel canım. bize de erkek gibi demişti ama net konuşmadı. yarın netleşir belki.
ya kızlar oda yapacaklara soruyorum; nisan sonuna kadar mobilyalarda ekstra %10 kdv indirimi var. geçen hafta modokoyu gezdik. 2 mobilyacı referanduma kadar imkanınız varsa mobilya işini halledin sonra zam gelecek dedi. biliyorum çok erken ama, kafam karıştı. bir de şöyle bişey var çilek mobilyadaki satış görevlisi de cayma hakkı olduğundan bahsetti. bu ürünü almıyorum dediğiniz takdirde yaptığınız ödemeler geri iade ediliyor falan dedi. biraz da o yüzden cazip geldi şimdiden mobilyayı ödemek, en azından masraf hafifler. siz ne düşünüyorsunuz?
mantıklı canım,hem doğuma kadar kokusu da tamamen çıkmış olur, zamanla bebeğin için aldıklarını da yıkar ütüler direk dolabına yerleştirirsin, evin içinde eşya kalabalığı olmaz, hemde yavas yawas yorulmadan halletmiş olursun, zaman hızlı geçiyor,ben 7 aylıkken almaya başlamıştım keşke daha erken alsaymışım dediğim çok olmuştur, ağırlaşıyorsun ve herşey daha yorucu geliyor hele birde yaz dönemine denk gelicek son aylarımız,daha da zor olur sıcaklar da...
Bence mantıklı canm. Bende kızıma oda alacağım bir iki aya halledecegim insallah sizin yeni kokusu çıkar. Eşyaları yerlestirirsiniz yavaş yavaş çok güzel olur bence. Zaten hazirandan sonrasını saglayalim çabuk geçiyor.senin de az kalmış inşallah güzel haberlerle gel canım. bize de erkek gibi demişti ama net konuşmadı. yarın netleşir belki.
ya kızlar oda yapacaklara soruyorum; nisan sonuna kadar mobilyalarda ekstra %10 kdv indirimi var. geçen hafta modokoyu gezdik. 2 mobilyacı referanduma kadar imkanınız varsa mobilya işini halledin sonra zam gelecek dedi. biliyorum çok erken ama, kafam karıştı. bir de şöyle bişey var çilek mobilyadaki satış görevlisi de cayma hakkı olduğundan bahsetti. bu ürünü almıyorum dediğiniz takdirde yaptığınız ödemeler geri iade ediliyor falan dedi. biraz da o yüzden cazip geldi şimdiden mobilyayı ödemek, en azından masraf hafifler. siz ne düşünüyorsunuz?
Kizlar baş taci gercekten Erkekler köşe kırlenti :) Her erkegin gonlunde 1 de oglum olsun diye gecer ama ikisi de oldugunda goruyorum ki babalar kiz evlatlarini ayri bir seviyorlar bu bir gercek. Hayirli evlat olsunlarSağlıklı olsun yeter benim için canm. Allah olmayanlara da versin. Sağlıklarıyla imtihan olmayalım insallah. Eşim erkek evlat çok istiyor ilerde koruma kollama açısından erkekler anneye cok düşkün olduklarından ama biliyor ki kızlar kadar vefalı olmuyor bazı erkek evlatlar. Rabbim hepsininnhayirlisini versin.
Bir hadis i şerif var: üç kızı olan anne baba için , kız evlatlar güzel düzgün yetisirse cehenneme perde olacaklar diye, peki iki kız olsa ,o da olur demiş Efendimiz sav. Peki ya bir kız demiş o da olur demiş ... kız çocukları daha bir kıymetli o açıdan..bir nesil yetiştiriyorlar çünkü. Eşime bende diyorum ki iki kızın olsa cennettesin istemez misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?