2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm bana kalsa ben bir ay sonra giderdim. Eşim çok meraklı. Biraz oglu olsun istiyor da merakı giderilmesi diye haftaya bakalım diyince dr tamam dedi hemen. Senin de az kaldı bak. Umarım gösterir senin bebis hemen. Uzun uzun izlersin

Masallah ya :)) çok şirin duruyor mucize gibi :)) ben çok anlamam ama sanki kız gibi geldi

Benim de kız diyesim geldiii

Arıyıp doktoruma danışıcam geçici bişey diye okumuştum bende teşekkür ederim

Şimdi telefonla ikili test sonucunu öğrendim 18binde bir dedi bir sorun yokmuş ense de iyi demişti rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin miniklerimizi bide sağlık ocağından aradılar yarın gebe eğitimi varmış uzman doktorda katiliyormus oraya çağırdılar :)

Benim de aynı ya her şey mi kokar? Evet her şey iğrenç kokuyor. Temizlik bile yapamıyorum. Bir de iyiye gideceğine daha da ağırlaştı. Sinir bozucu bir hal aldı.

al bendende okadar bir terslikmi var acaba ya benimde daha köü oldu midem içi hep dönüyo dururken bile birde çok fazla halsizlik başladı bende.

Vajinal mantar sanırım ben geçirdim doktorum krem verdi şu an çok iyiyim

evet canım bende enfeksiyon vardı anibiyoktik kullandım sonra mantara çevirdi antibiyotik sonrası normalmiş ilacın ismini hatırlıyosan mesaj atabilirmisin burdan yasak sanırım

al bendende okadar bir terslikmi var acaba ya benimde daha köü oldu midem içi hep dönüyo dururken bile birde çok fazla halsizlik başladı bende.
Ben haftaya gidince doktora danışmayi düşünüyorum bunu. Sen de öyle yap istersen ama bi terslik olduğunu sanmıyorum. Hamilelikte normal gibi.

Canım çene yapısından kıza benzettim. Çıkıntıyı kapatmış

Gözün aydın Duyduğum en düşük risk oranı diyebilirim..

Allah gönlünüze göre sağlıkla versin canım,insan doğal olarak olmayanı istiyor tabi,eşinin heyecanlı olması da çok güzel :)
inşallah canm ewet az kaldı, ama enfeksiyon war sanırım bende, lökosit 4-5 ,7-8 eritrosit ve 5-6 epitel çıkmış idrarda ve cok sık wc ye gidiyorumbakalım kan ve idrar sonuçlarıma ne yorum yapıcak dr onları da çok merak ediyorum,inşallah herşey yolunda gidiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…