2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amniquick var eczaneden al gelen akinti mi amnion suyu mu anlarsin.

kesinliklee

o zaman tecrübeli bir anne olarak soruyorum; kaliteli bir mobilya almak mı yoksa orta kalite bişey mi bakmak mantıklı? ben büyüyen karyola düşünüyorum. şuan imkanımız var ama ileride ne olur bilemem o yüzden beşik düşünmedim, büyüyen karyolaya karar verdim. şimdi de kalitesi kafamı kurcalıyor, modokodaki kendi üretimini yapan mobilyacıları gezdikten sonra :) iyi bişey alayım dersen de epey pahalı, nerdeyse 2 katına çıkıyor...

Canim aslinda mesele şu eger mobilya mdf lam veya sunta lam dan imal ediliyorsa bunlar hazir plaka ve kanserojen fiyatlari da ucuz çilek mobilya fln hepsi boyle fabrikasyon kanserojen madde ama modoko fln lake ve cilali oldugundan pahalli ama sagliklilar. Mother care mobilyalari da lake oluyor.

benimde iki haftam var geçen kontrolde söylemiştim sonlarına gelmişsin biraz daha sabret demişti gene sorucam geçmezse eğer sizin doktorun cevabını bana yazarmısın gidince merak ediyorum.
Tabi canım yazarim benim de bir haftam var ama.
Ben baya araştırdım bu yatak odası işini. İstediğim özelliklerde tek bi yatak buldum. Oda takımlarının yatakları hiç istediğim gibi değil.
http://babytech.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=243
Şu beşiği alıp yanına dolabını ben marangoza ahşap yaptırmak istiyorum. En azından bu besik sallanıyor, boyası sağlık standartlarına uygun, genişliği piyasaya göre baya iyi. 70×130.
Hafta sonu Ankara'da eşimle çocuk mağazalarını gezdik. Internette gordugum beşikler cok minikmis meğer. Bir de bazıları resmen tutsan elinde kalacak bir malzeme ile yapılmış. Hiç memnun kalmadım. Kaliteli odalar da çok pahalı. 8000-9000 diyorlar ahşap mobilyalara. Bir de büyüyen karyola kullanışlı değil diye okudum her yerde ama...

sağol canım bilgiler için. evet pahalı peşin fiyatta bile aralarında minimum 1500-2000tl oynuyor.

Canım kaliteli bir mobilya istiyorsan mdf olmalı çilekteki gibi suntalem olmamalı kendi üretim yapan firmaların boyaları bebek sağlığı için zararlı sağlıklı boya kullanan tek firma Meltem mobilya biz çok araştırdık internetten araştır istersen istanbulda modokoda avcılarda ve maskoda bayisi var en kalitelisi ve en sağlıklısı Nisana kadar da kdv indirimi var

neden kullanışlı değilmiş ki acaba?

meltem mobilyaya da baktık. benim çok içime sinmedi açıkçası, istediğim gibi de bir model bulamadım. zaten kolay kolay da bir daha uğramam, çünkü satış görevlisi bayanın ilk sorduğu şey "doğum ne zaman". ağustos deyince "haa siz gezicisiniz biz de hafta sonu fazla mesai yapıyoruz satış yapalım diye. siz bakının o zaman" dedi ve başka müşterinin yanına yöneldi. bu tavır benim hiç hoşuma gitmedi. ben de keyfime gezmiyorum. kim gezmeden gidip mobilya almış ki.

sağol canım bilgiler için. evet pahalı peşin fiyatta bile aralarında minimum 1500-2000tl oynuyor.
Biliyorum ama cocugun uyudugu nefes aldigi uzun sureli kullanacagi bir yer bence lake veya cilali al meslegim icabi iyi biliyorum bu mobilya konusunu mimarim dekorasyon yaptigim evlerde herkes buna cok dikkat ediyor cunku uyariyorum. Mutfak dolabi mdf lam olur ama cocuk odasinda kullanmak iyi degil. Elleyecek kemirecek nefes alacak mobilyayi soluyacak.

kızlar günaydın mantar geçiren ve bunun için bişeyler kullanan oldumu acaba?
Selam canım bende on gündür mantardım doktor gtnolomexin ovul tblet ve kremini verdi çok şükür geçti ama mutlaka doktoruna danışmalısın gebelik haftana göre ilaç öneriyorlar çğnkü

haklısın tabiki canım. imkanı olmayanlara da Allah yardım etsin valla zor işler.

Goztepe soyak in karsisinda ferhatpaşa mobilyacilar carsisi var orada da bebek mobilyalari uretip satan yerler var modoko da kiralar cok yuksek oldugundan fiyatlar da pahalli dedigim yere de bakin imkaniniz varsa.

Millet sinek avliyor. Zaten piyasa durgun satis gorevlisinin patronuna acirim. Tabi bunlar salla başi al maasi bi de prim aliyorlarsa işte dertleri gunluk... halbuki ilgilense tavsiyelerde bulunsa sende emek verdiler buradan alayim derdin. Cahil insan iste

Goztepe soyak in karsisinda ferhatpaşa mobilyacilar carsisi var orada da bebek mobilyalari uretip satan yerler var modoko da kiralar cok yuksek oldugundan fiyatlar da pahalli dedigim yere de bakin imkaniniz varsa.

çok sağol canım oraya da bakarız, bilmiyordum iyi oldu söylediğin.

Çok hantal olduğunu, uzun süre kullanılacağı için yıprandığıni ve cocugun sikilip genç odası isteyebilecegini yazmışlardı. Benim okuduğum yorumlar bu şekildeydi

canım beşik de toplayıp kaldırması dert.hem ilerde maddi durum ne olur bilemediğimden şuan varken almak bana mantıklı geldi. bir de ben pek çocuk sıkılırsa değiştiririmci değilim. her sıkıldığımda ben evimin mobilyasını değiştiremiyorum çocuk da bunun farkında olmalı. o yüzden çocuk istedikçe, her istediğini verme taraftarı değilim. bu sefer bir şeyin kıymetini bilmeyecek.

yani müşteriyi kaçırmaktan başka bir işe yaramadı o davranışı. başka bir mobilyacı da bir sürü tavsiye verdi şunlara dikkat falan diye. ben şimdi gidip bu adamdan almayı düşünürüm öbür tarafa niye gideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…