Amniquick var eczaneden al gelen akinti mi amnion suyu mu anlarsin.Merhaba kızlar..Aranızda akıntısı Suu şeklinde gelip aniden iç çamaşırı ıslanan varmı..1 ay önce yine aniden iç camasırımda ıslaklık hissetmiştim suŞeklınde geliyor birden..İnternette her zamanki gibi kötü yorumlar var
kesinlikleezaten mobilyaların gelmesi için baharı beklemek durumundayız çünkü odayı boyayacağız. havalar ısındıktan sonra odayı boyarız. sonra da mobilyanın teslimatını isteriz. en azından ödemesi bitmiş olur mobilyalar gelene kadar. nerden baksan yine 6 aylık oluyorum nisan sonunda çok da erken olmuyormuş esasında
Bence mantıklı canm. Bende kızıma oda alacağım bir iki aya halledecegim insallah sizin yeni kokusu çıkar. Eşyaları yerlestirirsiniz yavaş yavaş çok güzel olur bence. Zaten hazirandan sonrasını saglayalim çabuk geçiyor.
Takviminden baktim önumüzdeki 3 ay cok kilo alacak misizselam kızlar. ne zamandır giremiyorum herkes iyi mibebişler iyi mi?
benim de yarın doktor kontrolüm var
Takviminden baktim önumüzdeki 3 ay cok kilo alacak misiz
Canim aslinda mesele şu eger mobilya mdf lam veya sunta lam dan imal ediliyorsa bunlar hazir plaka ve kanserojen fiyatlari da ucuz çilek mobilya fln hepsi boyle fabrikasyon kanserojen madde ama modoko fln lake ve cilali oldugundan pahalli ama sagliklilar. Mother care mobilyalari da lake oluyor.o zaman tecrübeli bir anne olarak soruyorum; kaliteli bir mobilya almak mı yoksa orta kalite bişey mi bakmak mantıklı? ben büyüyen karyola düşünüyorum. şuan imkanımız var ama ileride ne olur bilemem o yüzden beşik düşünmedim, büyüyen karyolaya karar verdim. şimdi de kalitesi kafamı kurcalıyor, modokodaki kendi üretimini yapan mobilyacıları gezdikten sonra :) iyi bişey alayım dersen de epey pahalı, nerdeyse 2 katına çıkıyor...
Tabi canım yazarim benim de bir haftam var ama.benimde iki haftam var geçen kontrolde söylemiştim sonlarına gelmişsin biraz daha sabret demişti gene sorucam geçmezse eğer sizin doktorun cevabını bana yazarmısın gidince merak ediyorum.
Ben baya araştırdım bu yatak odası işini. İstediğim özelliklerde tek bi yatak buldum. Oda takımlarının yatakları hiç istediğim gibi değil.senin de az kalmış inşallah güzel haberlerle gel canım. bize de erkek gibi demişti ama net konuşmadı. yarın netleşir belki.
ya kızlar oda yapacaklara soruyorum; nisan sonuna kadar mobilyalarda ekstra %10 kdv indirimi var. geçen hafta modokoyu gezdik. 2 mobilyacı referanduma kadar imkanınız varsa mobilya işini halledin sonra zam gelecek dedi. biliyorum çok erken ama, kafam karıştı. bir de şöyle bişey var çilek mobilyadaki satış görevlisi de cayma hakkı olduğundan bahsetti. bu ürünü almıyorum dediğiniz takdirde yaptığınız ödemeler geri iade ediliyor falan dedi. biraz da o yüzden cazip geldi şimdiden mobilyayı ödemek, en azından masraf hafifler. siz ne düşünüyorsunuz?
Canim aslinda mesele şu eger mobilya mdf lam veya sunta lam dan imal ediliyorsa bunlar hazir plaka ve kanserojen fiyatlari da ucuz çilek mobilya fln hepsi boyle fabrikasyon kanserojen madde ama modoko fln lake ve cilali oldugundan pahalli ama sagliklilar. Mother care mobilyalari da lake oluyor.
Canım kaliteli bir mobilya istiyorsan mdf olmalı çilekteki gibi suntalem olmamalı kendi üretim yapan firmaların boyaları bebek sağlığı için zararlı sağlıklı boya kullanan tek firma Meltem mobilya biz çok araştırdık internetten araştır istersen istanbulda modokoda avcılarda ve maskoda bayisi var en kalitelisi ve en sağlıklısı Nisana kadar da kdv indirimi varo zaman tecrübeli bir anne olarak soruyorum; kaliteli bir mobilya almak mı yoksa orta kalite bişey mi bakmak mantıklı? ben büyüyen karyola düşünüyorum. şuan imkanımız var ama ileride ne olur bilemem o yüzden beşik düşünmedim, büyüyen karyolaya karar verdim. şimdi de kalitesi kafamı kurcalıyor, modokodaki kendi üretimini yapan mobilyacıları gezdikten sonra :) iyi bişey alayım dersen de epey pahalı, nerdeyse 2 katına çıkıyor...
Tabi canım yazarim benim de bir haftam var ama.
Ben baya araştırdım bu yatak odası işini. İstediğim özelliklerde tek bi yatak buldum. Oda takımlarının yatakları hiç istediğim gibi değil.
http://babytech.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=243
Şu beşiği alıp yanına dolabını ben marangoza ahşap yaptırmak istiyorum. En azından bu besik sallanıyor, boyası sağlık standartlarına uygun, genişliği piyasaya göre baya iyi. 70×130.
Hafta sonu Ankara'da eşimle çocuk mağazalarını gezdik. Internette gordugum beşikler cok minikmis meğer. Bir de bazıları resmen tutsan elinde kalacak bir malzeme ile yapılmış. Hiç memnun kalmadım.Kaliteli odalar da çok pahalı. 8000-9000 diyorlar ahşap mobilyalara. Bir de büyüyen karyola kullanışlı değil diye okudum her yerde ama...
Canım kaliteli bir mobilya istiyorsan mdf olmalı çilekteki gibi suntalem olmamalı kendi üretim yapan firmaların boyaları bebek sağlığı için zararlı sağlıklı boya kullanan tek firma Meltem mobilya biz çok araştırdık internetten araştır istersen istanbulda modokoda avcılarda ve maskoda bayisi var en kalitelisi ve en sağlıklısı Nisana kadar da kdv indirimi var
Biliyorum ama cocugun uyudugu nefes aldigi uzun sureli kullanacagi bir yer bence lake veya cilali al meslegim icabi iyi biliyorum bu mobilya konusunu mimarim dekorasyon yaptigim evlerde herkes buna cok dikkat ediyor cunku uyariyorum. Mutfak dolabi mdf lam olur ama cocuk odasinda kullanmak iyi degil. Elleyecek kemirecek nefes alacak mobilyayi soluyacak.sağol canım bilgiler için. evet pahalı peşin fiyatta bile aralarında minimum 1500-2000tl oynuyor.
Selam canım bende on gündür mantardım doktor gtnolomexin ovul tblet ve kremini verdi çok şükür geçti ama mutlaka doktoruna danışmalısın gebelik haftana göre ilaç öneriyorlar çğnkükızlar günaydın mantar geçiren ve bunun için bişeyler kullanan oldumu acaba?
Biliyorum ama cocugun uyudugu nefes aldigi uzun sureli kullanacagi bir yer bence lake veya cilali al meslegim icabi iyi biliyorum bu mobilya konusunu mimarim dekorasyon yaptigim evlerde herkes buna cok dikkat ediyor cunku uyariyorum. Mutfak dolabi mdf lam olur ama cocuk odasinda kullanmak iyi degil. Elleyecek kemirecek nefes alacak mobilyayi soluyacak.
Goztepe soyak in karsisinda ferhatpaşa mobilyacilar carsisi var orada da bebek mobilyalari uretip satan yerler var modoko da kiralar cok yuksek oldugundan fiyatlar da pahalli dedigim yere de bakin imkaniniz varsa.meltem mobilyaya da baktık. benim çok içime sinmedi açıkçası, istediğim gibi de bir model bulamadım. zaten kolay kolay da bir daha uğramam, çünkü satış görevlisi bayanın ilk sorduğu şey "doğum ne zaman". ağustos deyince "haa siz gezicisiniz biz de hafta sonu fazla mesai yapıyoruz satış yapalım diye. siz bakının o zaman" dedi ve başka müşterinin yanına yöneldi. bu tavır benim hiç hoşuma gitmedi. ben de keyfime gezmiyorum. kim gezmeden gidip mobilya almış ki.
Çok hantal olduğunu, uzun süre kullanılacağı için yıprandığıni ve cocugun sikilip genç odası isteyebilecegini yazmışlardı. Benim okuduğum yorumlar bu şekildeydineden kullanışlı değilmiş ki acaba?
Millet sinek avliyor. Zaten piyasa durgun satis gorevlisinin patronuna acirim. Tabi bunlar salla başi al maasi bi de prim aliyorlarsa işte dertleri gunluk... halbuki ilgilense tavsiyelerde bulunsa sende emek verdiler buradan alayim derdin. Cahil insan istemeltem mobilyaya da baktık. benim çok içime sinmedi açıkçası, istediğim gibi de bir model bulamadım. zaten kolay kolay da bir daha uğramam, çünkü satış görevlisi bayanın ilk sorduğu şey "doğum ne zaman". ağustos deyince "haa siz gezicisiniz biz de hafta sonu fazla mesai yapıyoruz satış yapalım diye. siz bakının o zaman" dedi ve başka müşterinin yanına yöneldi. bu tavır benim hiç hoşuma gitmedi. ben de keyfime gezmiyorum. kim gezmeden gidip mobilya almış ki.
Goztepe soyak in karsisinda ferhatpaşa mobilyacilar carsisi var orada da bebek mobilyalari uretip satan yerler var modoko da kiralar cok yuksek oldugundan fiyatlar da pahalli dedigim yere de bakin imkaniniz varsa.
Çok hantal olduğunu, uzun süre kullanılacağı için yıprandığıni ve cocugun sikilip genç odası isteyebilecegini yazmışlardı. Benim okuduğum yorumlar bu şekildeydi
Millet sinek avliyor. Zaten piyasa durgun satis gorevlisinin patronuna acirim. Tabi bunlar salla başi al maasi bi de prim aliyorlarsa işte dertleri gunluk... halbuki ilgilense tavsiyelerde bulunsa sende emek verdiler buradan alayim derdin. Cahil insan iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?