2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Haklısın canım. Benim okuduğum yorumlar bu şekildeydi. Herkesin tüketim, kullanım alışkanlıkları farklı tabii. Kendimiz için en kullanışlısini seçmek istiyoruz. Bebek için en sagliklisini bulmak istiyoruz. Çok zormuş cidden :) Uygun bir şeyler bulursan paylaşır mısın ileride. Ben Erzurum'da oturduğum için burada pek fazla çeşit bulamıyoruz.

eyvah be başlıyor muyuz yani büyümeye ya ben çok tatlı tüketmeye başladım durduramıyorum kendimi. çok çalışan tiroid bezine rağmen 1 kg almayı başarmışım valla
Tsh kaçtı senin canım benimde hızlı çalışıyor bide kusmalar olunca 5 kilo verdim

Tsh kaçtı senin canım benimde hızlı çalışıyor bide kusmalar olunca 5 kilo verdim

1 hafta önce yaptırdığım son tahlilde tsh 0,03 çıktı. doktoruma yolladım 3 hafta sonra tekrar tahlil yaptır şimdilik ilaç vermiyorum dedi. ondan önceki tahlilde <0,01 çıkmıştı ki gebelikten önce ilaç kullanıyordum :) ama perinatolog bişey olmaz endişelenme hamilelikte normal bu değişimler kendiliğinden düzelir demişti. yarın kontrole gidince kadın doğum doktoruma da sorucam bakalım ne yorum yapacak.

Son düzenleme:

zor gerçekten ya. paylaşırım tabiki. mesela arch2401 'in dediği gibi malzemesine boyasına dikkat etmek lazım. anlamıyorsan zaten kandırmaları çok kolay, şahsen ben anlamıyorum :) bir de mobilyaların sivri köşeleri olmamasına, yuvarlak hatlı olmasına, çekmece raylarının gizli olmasına (görünür olduğu zaman çekmece sonuna kadar açılıp devrilme riski artıyormuş + çocuk elini kesebilir) dikkat et demişti mobilyacı.

Benimde aynıydi sonuclar
Endokrinoloji ye gittim bi ilaç verdi ama bulantı ve kusmalardan dolayi icemedim
Sonra yine ölcturdüm kadın doguma gittigimde yine ayni çıktı dahiliye ye git dedi oda. Ama gidemedim sürekli yatiyorum çıkacak halim yok surekli bulantidan falan.
Bide bana endokrinoloji doktoru hamilelikte çok normal 3 ay sonra duzelir dedi.
Ama burda biri zeka geriliği oluyormuş bebekte yazmıştı acaba dogrumu.
Olmazsa bende haftaya bi daha baktirayim tsh kac cikacak acaba

Kizlar baş taci gercekten Erkekler köşe kırlenti :) Her erkegin gonlunde 1 de oglum olsun diye gecer ama ikisi de oldugunda goruyorum ki babalar kiz evlatlarini ayri bir seviyorlar bu bir gercek. Hayirli evlat olsunlar
Cok güldüm ama köşe kirlenti lafına. Gerçekten de öyle canm Allah hayırlı evlat versin

valla canım benim 2li test için ultrasona gittiğim doktor riskli gebelik uzmanı, perinatolog, korkma bebeğe bi zararı olmaz bunun ilaçlık bir durum yok dedi (ki diğer doktorum da ilaç vermedi bana takip ediyor 2-3 haftada bir. ilacın adını da unuttum şimdi p ile başlayan bi ismi vardı). bildiğim kadarıyla tsh yüksek olduğunda tiroid hormonları yetersiz kaldığında bebeği etkiliyor, çünkü bebeğin hormonları şuan senden karşılanıyor kendisi üretmiyor. yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin.

Valla canm ben kızıma park yatak alem orta kalite birşeydi memnunum. Küçüğe onu kullanivam kismetse. Ama kızıma kaliteli birşey almayı düşünüyorum çünkü uzun süre kullanicak. E arkadan gelen de var o yüzden güzel olsun biraz ömür lük olsun diyorum sürekli değiştirecek imkan yok açıkçası. Onun yerine eğitime sağlığa yatırım yapmak. Daha mantikli.Bende ranza mi tek baza mi karar veremedim.

Kizim olacak fikrine iyice alıştım hakkaten
şu an ister istemez erkek olsa daha bi sevinirdi eşin ama 2 kızın peşpeşe olması kadar güzel bişey yok bence. Ablam benim en iyi arkadaşım en iyi sırdaşımdır o yüzden inşaAllah kızıma da nasip olur bu güzel ortam. 3. de erkek olur inşaAllah onu da tadarsın bu kızsa :) önünüzdeki maçlara bakıcaksınız artık :)

Kızlar selamlar,

Herkes iyidir umarım. Ben bugün 1 hafta içindeki 4.ultrasonuma girdim, hepsi kendi doktorumun yaptığı hatalı bir tespitten dolayı. Neyse bir açıdan da miniğimi sürekli gördüm güzel de oldu. Yalnız artık 1 ay ultrason yok Alışmıştım ya iyiydi böyle.

Her şey çok şükür yolunda. Doktor artık yatar pozisyonda keseyi elimle hissedebileceğimi söyledi ve yerini gösterdi. Cidden elledim ve orda bir şeyler hissettim, çok değişik :) Yalnız her gittiğimde bizimki uyanık oluyor, bugün de yine bir önüne dönüyor bir arkasına, eller ayaklar hep oynuyordu. Bu çocuk ne ara uyuyor acaba. Bir de erkek tahmini yapan 3.doktor oldu bu, "çok büyük ihtimalle erkek" dedi. Acaba şuandan itibaren değişme ihtimali var mıdır? Ben yine de alışveriş yapmıyorum, bir sonraki kontrole kadar beklicem.

Bu arada bende çok iştahsızlık başladı, resmen zorla yemek yiyorum. Zorla yiyince de kusma oluyor, ilk 3 ay canım ne güzel tatlı falan çekiyordu en azından şimdi hiçbir şeyi göresim yok. İnşallah geçer.

Selam canım bende on gündür mantardım doktor gtnolomexin ovul tblet ve kremini verdi çok şükür geçti ama mutlaka doktoruna danışmalısın gebelik haftana göre ilaç öneriyorlar çğnkü

canım bende geçen hafta enfeksiyon için antibiyotik kullandım onun sonucunda oluştu fitil değilde bir krem alıp hafifletmek istedim doktora 15 gün sonra randevum şuan gitme şansım yok telefonlada cevap vemiyolar oyüzden size danışmak istedim haftalarımız hemen hemen aynı diye.

benim de oluyo bu ara ama çok değil. Doktoruma danıştım normal dedi. Bol su iç dedi

Yaaaa off bende seviniyodum 4 ayda 2 kilo aldım diye... inşallah aldığım kilolar bebişe gider yaa..
Normalde cok zayif biri degilim zaten. 66 ile hamile kaldim 69.50 oldum bile... sonra vermesi cok zor olur ya... ama hic yemedigim seyler cekiyor cnm mesela ekmegi hic tuketmezdim 1 dilim yerdim gunde simdi sabahlari 4 dilimle doyuyorum... aksamlari da 1 dilim yiyorum toplam 5 dilim zaten 450 kalori yapiyor. Sonra canim muzur seyler cekiyor cikolata seker gibi bazen kola cekiyor canim bunlari hic tuketmezdim. Nefsimi koreltmek icin az da olsa kola bile ictim... ne olacagim boyle...

Kız deseler degisebilir derdim ama artik erkek de bir degisiklik olmaz. Pipi gec cikabilir de cikan pipi geri kaçmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…