- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
onlar hep öyle söylerler sen hiç bakma mobilyacılara. Hep aynı muhabbet. birkaç aya çok pahalanıcak. hiç inanma ne zaman istiyosan o zaman al. ve daha erkekn gibi canım 2 3 ay kala alırsın iyice bak heryere bence. en güzeli olsun.senin de az kalmış inşallah güzel haberlerle gel canım. bize de erkek gibi demişti ama net konuşmadı. yarın netleşir belki.
ya kızlar oda yapacaklara soruyorum; nisan sonuna kadar mobilyalarda ekstra %10 kdv indirimi var. geçen hafta modokoyu gezdik. 2 mobilyacı referanduma kadar imkanınız varsa mobilya işini halledin sonra zam gelecek dedi. biliyorum çok erken ama, kafam karıştı. bir de şöyle bişey var çilek mobilyadaki satış görevlisi de cayma hakkı olduğundan bahsetti. bu ürünü almıyorum dediğiniz takdirde yaptığınız ödemeler geri iade ediliyor falan dedi. biraz da o yüzden cazip geldi şimdiden mobilyayı ödemek, en azından masraf hafifler. siz ne düşünüyorsunuz?
ama beimki değişti:) çıkıntı gördüm erkek bu dedi. 15 haftalıkken gittiğimde aaa çıkıntı değilmiş o kızın olucak senin dedi :) bende hep böyle düşünürdüm ta ki başıma aksi gelinceye kadar.Kız deseler degisebilir derdim ama artik erkek de bir degisiklik olmaz. Pipi gec cikabilir de cikan pipi geri kaçmaz :)
Ama arkadas 15. Haftada cnm 12 de olsa degisir derdimama beimki değişti:) çıkıntı gördüm erkek bu dedi. 15 haftalıkken gittiğimde aaa çıkıntı değilmiş o kızın olucak senin dedi :) bende hep böyle düşünürdüm ta ki başıma aksi gelinceye kadar.
büyüyen beşik hiiiiiiiiiç tavsiye etmiyorum. Ben de çok mantıklı diye düşünerek aldım ama eni 80cm. çocuk o kadar dar yatakta yatamaz diye gittik baaza aldık odasına.o zaman tecrübeli bir anne olarak soruyorum; kaliteli bir mobilya almak mı yoksa orta kalite bişey mi bakmak mantıklı? ben büyüyen karyola düşünüyorum. şuan imkanımız var ama ileride ne olur bilemem o yüzden beşik düşünmedim, büyüyen karyolaya karar verdim. şimdi de kalitesi kafamı kurcalıyor, modokodaki kendi üretimini yapan mobilyacıları gezdikten sonra :) iyi bişey alayım dersen de epey pahalı, nerdeyse 2 katına çıkıyor...
hmm onu kaçırmışım 15 se değişmez doğru :)Ama arkadas 15. Haftada cnm 12 de olsa degisir derdim
artık kolay kolay değişmez canm 3 doktordan biri farklı bir yorumda bulunsa acaba derdik ama sen erkek annesi olmaya hazırlan bence :))))Kızlar selamlar,
Herkes iyidir umarım. Ben bugün 1 hafta içindeki 4.ultrasonuma girdim, hepsi kendi doktorumun yaptığı hatalı bir tespitten dolayı. Neyse bir açıdan da miniğimi sürekli gördüm güzel de oldu.Yalnız artık 1 ay ultrason yok Alışmıştım ya iyiydi böyle.
Her şey çok şükür yolunda. Doktor artık yatar pozisyonda keseyi elimle hissedebileceğimi söyledi ve yerini gösterdi. Cidden elledim ve orda bir şeyler hissettim, çok değişik :) Yalnız her gittiğimde bizimki uyanık oluyor, bugün de yine bir önüne dönüyor bir arkasına, eller ayaklar hep oynuyordu. Bu çocuk ne ara uyuyor acaba.Bir de erkek tahmini yapan 3.doktor oldu bu, "çok büyük ihtimalle erkek" dedi. Acaba şuandan itibaren değişme ihtimali var mıdır? Ben yine de alışveriş yapmıyorum, bir sonraki kontrole kadar beklicem.
Bu arada bende çok iştahsızlık başladı, resmen zorla yemek yiyorum.Zorla yiyince de kusma oluyor, ilk 3 ay canım ne güzel tatlı falan çekiyordu en azından şimdi hiçbir şeyi göresim yok. İnşallah geçer.
Anladım canim insallah öyledirvalla canım benim 2li test için ultrasona gittiğim doktor riskli gebelik uzmanı, perinatolog, korkma bebeğe bi zararı olmaz bunun ilaçlık bir durum yok dedi (ki diğer doktorum da ilaç vermedi bana takip ediyor 2-3 haftada bir. ilacın adını da unuttum şimdi p ile başlayan bi ismi vardı). bildiğim kadarıyla tsh yüksek olduğunda tiroid hormonları yetersiz kaldığında bebeği etkiliyor, çünkü bebeğin hormonları şuan senden karşılanıyor kendisi üretmiyor. yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin.
Valla canm ben kızıma park yatak alem orta kalite birşeydi memnunum. Küçüğe onu kullanivam kismetse. Ama kızıma kaliteli birşey almayı düşünüyorum çünkü uzun süre kullanicak. E arkadan gelen de var o yüzden güzel olsun biraz ömür lük olsun diyorum sürekli değiştirecek imkan yok açıkçası. Onun yerine eğitime sağlığa yatırım yapmak. Daha mantikli.Bende ranza mi tek baza mi karar veremedim.
onlar hep öyle söylerler sen hiç bakma mobilyacılara. Hep aynı muhabbet. birkaç aya çok pahalanıcak. hiç inanma ne zaman istiyosan o zaman al. ve daha erkekn gibi canım 2 3 ay kala alırsın iyice bak heryere bence. en güzeli olsun.
büyüyen beşik hiiiiiiiiiç tavsiye etmiyorum. Ben de çok mantıklı diye düşünerek aldım ama eni 80cm. çocuk o kadar dar yatakta yatamaz diye gittik baaza aldık odasına.
Anladım canim insallah öyledir
O zaman yüksek olmasindan iyi bizimkinin düşük olması
Canım oğlana benzettim ama emin değilim hiç..Eki Görüntüle 1954283 kizlar 11+5 iz cinsiyet tahmini yapabilen var mi?İkili taramada beta HCG de 63 cikti
Öyle mı çok sevindim teşekkür ederimGözün aydınDuyduğum en düşük risk oranı diyebilirim..
kizimda 16 kilo almıştım ama bu kilomdan 10 kilo daha zayiftim şimdi kilomda var oyuzden daha dikkatli olmam lazimaynen benim de 24tü şimdi 28 :) çok fark yokmuş aramızda. artık yaşlar kemale erdi kilo vermek çok daha zor olucak tabi:)
Yok olmadısanırım evetçarpıntı oldu mu sende peki?
Yok olmadı
Bu bulantı kusmalardan kendimide pek dinleyeniyorum
Sürekli yatıyorum kalkacak halim yok sürekli halsizim
Insallah kusmalar biterde bende sizler gibi yemekten kendimi alamıyorum yazarım
kızlar bir sey soracağım başım dönüyor bir kaç gündür acaba tansiyon yada sekerden mi kivar mı başı dönen
Kolayi bende içtim valla.. ama diğerlerini şimdilik çok canım istemiyor.. ben daha cok kiloluyum sana göreNormalde cok zayif biri degilim zaten. 66 ile hamile kaldim 69.50 oldum bile... sonra vermesi cok zor olur ya... ama hic yemedigim seyler cekiyor cnm mesela ekmegi hic tuketmezdim 1 dilim yerdim gunde simdi sabahlari 4 dilimle doyuyorum... aksamlari da 1 dilim yiyorum toplam 5 dilim zaten 450 kalori yapiyor. Sonra canim muzur seyler cekiyor cikolata seker gibi bazen kola cekiyor canim bunlari hic tuketmezdim. Nefsimi koreltmek icin az da olsa kola bile ictim... ne olacagim boyle...
hayırlı olsun oğlun canım:))Selaaaam hepinize doktora gittik bugün gördük minigimi arkadaşın dediği gibi 3. Erkek diyen doktor oldu artık bizde erkek diye açıkladık herkese değişir mi bilmem hayırlı evlat olsun da bakalım :)
SABAH DÖNÜYOR doktora dedim ama pek önemsemediotururken ya da yatarken aniden kalkarsam benim de oluyor. hamilelikte tansiyon düşük seyredermiş, ondan olabilir. ama sürekliyse doktoruna danış istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?