2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
onlar hep öyle söylerler sen hiç bakma mobilyacılara. Hep aynı muhabbet. birkaç aya çok pahalanıcak. hiç inanma ne zaman istiyosan o zaman al. ve daha erkekn gibi canım 2 3 ay kala alırsın iyice bak heryere bence. en güzeli olsun.

Kız deseler degisebilir derdim ama artik erkek de bir degisiklik olmaz. Pipi gec cikabilir de cikan pipi geri kaçmaz :)
ama beimki değişti:) çıkıntı gördüm erkek bu dedi. 15 haftalıkken gittiğimde aaa çıkıntı değilmiş o kızın olucak senin dedi :) bende hep böyle düşünürdüm ta ki başıma aksi gelinceye kadar.

büyüyen beşik hiiiiiiiiiç tavsiye etmiyorum. Ben de çok mantıklı diye düşünerek aldım ama eni 80cm. çocuk o kadar dar yatakta yatamaz diye gittik baaza aldık odasına.

artık kolay kolay değişmez canm 3 doktordan biri farklı bir yorumda bulunsa acaba derdik ama sen erkek annesi olmaya hazırlan bence :))))

Anladım canim insallah öyledir
O zaman yüksek olmasindan iyi bizimkinin düşük olması

madem uzun ömürlü bişey düşünüyorsun, eğer odada yer sıkıntısı yoksa tek baza daha iyi olacaktır. hem çocuğun bi müddet sonra kendi yatağını toplaması falan hem de güvenlik açısından tek baza daha kullanışlı. artı depolama alanı da olabilir altında :) çocukken bizde de ranza vardı. altta yatana çok basık oluyor. üstten de düşmüştüm bi kez uyurken

büyüyen beşik hiiiiiiiiiç tavsiye etmiyorum. Ben de çok mantıklı diye düşünerek aldım ama eni 80cm. çocuk o kadar dar yatakta yatamaz diye gittik baaza aldık odasına.

yok canım şuan mobilya beyaz eşya ve bi çok üründe %10 kdv indirimi var nisan sonuna kadar. o yüzden bu ekstra indirimden faydalanın diyor adamlar :)
tek baza da 90 cm eni. 10 cm çocuk için çok bişey farketmez sanki ya. zaten çocuk o yatağa sığamayacak çağa gelene kadar dayansın o mobilya ona da razıyım

Gözün aydın Duyduğum en düşük risk oranı diyebilirim..
Öyle mı çok sevindim teşekkür ederim
aynen benim de 24tü şimdi 28 :) çok fark yokmuş aramızda. artık yaşlar kemale erdi kilo vermek çok daha zor olucak tabi:)
kizimda 16 kilo almıştım ama bu kilomdan 10 kilo daha zayiftim şimdi kilomda var oyuzden daha dikkatli olmam lazim

sanırım evet çarpıntı oldu mu sende peki?
Yok olmadı
Bu bulantı kusmalardan kendimide pek dinleyeniyorum
Sürekli yatıyorum kalkacak halim yok sürekli halsizim
Insallah kusmalar biterde bende sizler gibi yemekten kendimi alamıyorum yazarım

Reactions: SUU
Yok olmadı
Bu bulantı kusmalardan kendimide pek dinleyeniyorum
Sürekli yatıyorum kalkacak halim yok sürekli halsizim
Insallah kusmalar biterde bende sizler gibi yemekten kendimi alamıyorum yazarım

olsaydı anlardın zaten canım, 31 yaşındayım ilk kez böyle bir şey hissettim. kalbin ağzından çıkacak gibi atıyor resmen güm güm sesini duyuyorsun. bide bu olduğu sırada yatıyordum sabah yeni uyanmıştım, fena tırsmıştım ama :) meğer tsh düşük diye oluyormuş. bi daha olmadı ama, çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum en ufak bi harekette.

kızlar bir sey soracağım başım dönüyor bir kaç gündür acaba tansiyon yada sekerden mi ki var mı başı dönen

otururken ya da yatarken aniden kalkarsam benim de oluyor. hamilelikte tansiyon düşük seyredermiş, ondan olabilir. ama sürekliyse doktoruna danış istersen.

Kolayi bende içtim valla.. ama diğerlerini şimdilik çok canım istemiyor.. ben daha cok kiloluyum sana göre Allah im yardimcimiz olsun. Doğumdan hemen sonra spora başliycam...

Selaaaam hepinize doktora gittik bugün gördük minigimi arkadaşın dediği gibi 3. Erkek diyen doktor oldu artık bizde erkek diye açıkladık herkese değişir mi bilmem hayırlı evlat olsun da bakalım :)
hayırlı olsun oğlun canım:))
cinsiyetleri kesinleşenler ilk sayfaya kaydettirse de biz de ortalamayı görsek fena olmaz dimi kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…