2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
inan 80 cm lik halini görünce o 10cm lik farkın ne kadar büyük olduğunu anlıcaksın. Ben almış ve gereksiz görmüş yatağa çevirirken pişman olmuş biri olarak tavsiye etmiyorum. Tabiki senin kararın :)

SABAH DÖNÜYOR doktora dedim ama pek önemsemedi
tansiyon aleti var ise evde o anda ölçersen tansiyondan olup olmadığını anlayabilirsin canım, sabah oluyor diyorsun,bazen açlıktan da olabilir baş dönmesi, ben mesela sabah inanılmaz aç uyanıyorum resmen içim kazınıyor.

Bizimle çok ilgilendiler canım hangi mağazasına gittin merak ettim

Kızlar 2 li testten sonra bi daha kontrol ne zaman ve ne için oluyor merak ettim

doğrudur tabiki canım yan yana kıyaslama imkanım olmadığı için birşey diyemiyorum tabi 10 cm çok fark etmezmiş gibi geliyor. ama diyorum ya en azından ilkokul falan bitirene kadar sağlam dursa o mobilyalar yeter :) ilkokula giden çocuk da 80 cm genişliğindeki yatağa sığar diye düşünüyorum. sığmaz mı yoksa

Merhaba kizlar bugun konteolum vardi doktor herseyine bakti gayet herseyi cok iyi dedi. Bide cinsiuet tahmininde bulundi yuzde 40 yuzde 60 kiz gibi dedi bebekte ayakalrini capraz yapmis nasil anladiniz diye sordum oyle tahmin ettigini soyledi sonrada yanilabilirim henuz cok kucuk dedi bide siz bakamisiniz. Baya baya ayakalri kapaloli çünkü

Eklentiler

• IMG-20170215-WA0019.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 66
Yanlış biliyorsunuz lake yani boyalı üründe e-0 normunda üretim yapılması gerekiliyor suntalem de zaten boya yok hazır malzeme bebek sağlığı için ya suntalem olmalı malesef kaliteli değil yada boyanın makine hattında atılıyor olması yani su bazlı ve e-0 normunda olmalı meltem mobilya haricinde malesef türkiyede üretim yapabilen firma yok denetimin zayıflığından kaynaklı elde üretime bebek mobilya sında izin veriliyor

Canm benim cok gecmis olsun. Rabbim dermansiz dertler vermesin. Bak ne güzel erkenden fark edilmis. Tedbirli davranıyorsunuz. Gerisi Rabbim büyüklüğü artık. Sağlıkla dogsun bebisin insallah güzel şeyler söyler cuma günü dr

Ya se min canim genelde ikili test yaptirdiysan 3 luye gerek kalmiyor. Çünkü 2 li test daha önce yapilan gelismis versiyon gibi düşün. Bebegin down sendromu yada yapisal bozukluğu olup olmadigina bakiliyor. tabiki annenin yaşı kan degerlerine bakilarak ama her zaman kesin sonuc vermiyor maalesef. benim dr um sen ikili uaptirdin 3 luye gerek yok dedi. zaten 4-5 aylik bebegin sonucu kötü ciksa bile allah korusun ne yapacağız ki.

Kizlar aranozda kalp carpintisi yasayan var mi 100 110lari buluyorum bazen dr balik yagi onerdi onu iciorum ama pskolojik mi yoksa neden bilmiyorum

bu arada 3 ay bittikten sonra genelde dr lar ayda birkez gelmemizi söylüyor. tabi özel ler fazla isteyebilir isin ucunda para var. Dış ülkede bizim kadar ultrasona hic almiyorlar anneyi
Ben de sadece ultrasonla baktırmayı düşünüyorum bir dahaki ay 3lüye gerek yok dediğin gibi kötü çıksa ne olacaktı boşuna üzüntü , 2li testi risk artışı çıkıp normal doğan bir sürü Bebek var moral bozmaya gerek yok her şekilde, bir de gebelikte daha alıngan oluyor insan

Carpinti bendede oluyor.ama bugun fldaha kotu bi sorunum var karnim kasiliyor sertlesiyor ve ishallik var kasilma yasayan varmi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…