2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar beşiklerde üstteki cibinlik ne işe yarıyor

Sinek ısırıkları için çok iyi ,, bence alın. Ben ilkinde almadım.. ihmal ettim, unuttum, sonra büyük yatağa geçtik vs.. bunda listenin ilk sıralarında :))) yaza doğru büyüğe de alacağım inşallah. Mahvoluyor çocuklar

Kızlar beşiklerde üstteki cibinlik ne işe yarıyor
Yazık sineklerden ufak boceklerden korumak için iyi oluyor canm. Gerçi artık çoğu yerde sinek böcek kalmadı .önceki evim şehirden uzaktaydı biraz köylere yakındı. Ve karsimiz baya açık alandı böcek sinek çok olurdu. Pencerede dönemlik dahi olsa balkon kapısından giriyordu illa ki. İçim rahat oluyordu cibinlikle

Kızlar yanlışlıkla ikinci defa decavit içtim sabah içtiğimi unutup sonradan aklıma geldi çok telaş yaptım bişey olurmu

Aynen canm. Bir arkadaşım tül alıp üstünü bir güzel suslemisti. İnciler minik ciceklerle

Kızlar buarada benim tsh 0.21 çıktı normal referans 0.27 üstü olmaliymis. Cok mu riskli durum. Bugün tekrar kan verdim de. İlk defa bunu yasiyorum

arch2401 mimar arkadaşımız doğru biliyor bence. Mdf almayın derken haklı yani... bu arada sadece Meltem mobilya neden? Örneğin Çilek de uluslararası standartlarda üretim yapıyor. Hatta ben Meltem diye bir marka duymadım bile hiç :) bu arada Çilek de sunta kullanır; mdf nin firmalar tarafından daha çok tercih edilme sebebiyse tamamen daha ucuz olması :) bir de Türkiye'de o yok şu yok diyoruz sürekli ya hani, bakın o da çok yanlış. İnanın bu ülkenin yerli firmaları bayıldığımız bir çok yabancı firmadan daha kaliteli üretim yapıyor. Yurtdışından ithal diye aldığımız bir sürü süslü püslü beşik de uzakdoğudan gelip burda piyasanın 3-4 katı fiyatına satılıyor büyük "home" markaları tarafından. Bu da benim mesleğim işte, ordan biliyorum

4 sene bizzat mobilya atolyesi işlettim cnm sunta lam ve mdf lam denen malzeme uzeri pvc ile kapli bir malzemedir ve pvc kanserojen bir maddedir. Hazir plakalar halinde fabrikada uretilir mesela 210 ×280 ebadinda dikdortgen plakalar cnc de kesilir ve gene kenarlarina pvc kenar bandi cekilir. Oysa lake veya cilali mobilyalar(boyasi tiner bazli degil su bazli olmali) tamamen sagliklidir. Ustelik cilali olanlarin ham malzemesi agaçtir yani bildiginiz ormandaki agactan uretilir...

Kolayi bende içtim valla.. ama diğerlerini şimdilik çok canım istemiyor.. ben daha cok kiloluyum sana göre Allah im yardimcimiz olsun. Doğumdan hemen sonra spora başliycam...
Ah ne yapacagiz bu kilolari bir de ben yatiyorum surekli hersey yasak

aynen benim de 24tü şimdi 28 :) çok fark yokmuş aramızda. artık yaşlar kemale erdi kilo vermek çok daha zor olucak tabi:)
Kızlar Ne yaşlanması, ben Temmuz'da 35 oluyorum daha ilk çocuğum Ve ben inanılmaz yemek yiyorum, her saat başı ağzım dolu, biz napalım siz böyle derseniz. Emzirince veriliyormuş diye duydum ümidimi kırmıyorum o yüzden

Canım tsh önemli, kontrol altında tutmakta fayda var. Sen git ölçtür yine bence

dur diyebiliyorsan kendine az sıkça ye derim. Çünkü emzirip veremeyen veya verip ben gibi süt olsun diye yiyip geri alan var. Ve fazlasıyla hamile kalan o yüzden frenleyebildigimiz kadar frenlesek iyi olur aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…