2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay resmen uyumayan bebe yapmışız yaresmen parmağında oynatıyor beni sipa yok böyle bişeyanne yorgun anne uykusuz Anne bitkin

Merhabalarrr :) Eski hesabım neden kapandı bi fikrim yok lakin yeni hesapla yine buradayım bebeğim uyumadı ve uyanıkken buraları özlediğimi farkettim

Paylaşılan fotoğraf kaldırılmış şu an. Yazılanlardan anladığım kadarıyla o kadar korkunç geldi ki bana bu. Gerçekten anlam veremiyorum. Bu kadar mı çirkinleştin dünya .. bu kadar mı kalpsizleştin insanoğlu.. bazen en büyük korkum böyle dehşet verici kötülüklerin olduğu bir dünyada çocuğumu nasıl koruyacağım..

.....
FarahFarah ben de Sakarya’lıyım ailem orda. Ben Kocaeli’deyim.

S SapkaliA bu durumda görüntüyü sana gönderen “arkadaşının” da elinde bunlar olduğuna göre söz konusu konuşmaya katışmış olması sence de çok ironik ve acıklı değil mi :) keşke orada da bu kadar sağduyulu davranıp araya girse ve seni savunsaymış... gerçek bir konuşma olduğundan bu kadar emin olanların da bu konudaki yorumlarını çok merak ediyorum..

Canım bizimki son bir ay mamaya başlamıştı redden sonra süt bitmişti. Dr mama alan bebekleri daha erken başlatıyorum ek gıdaya dedi. 4 ayı geçmişti yoğurtla başladık. 10 gün kadar geçti sanırım sonra meyve suyuda eklendi bir haftada öyle geçti. Sonra sebze ( havuç patates ve pirinç) ve meyve suyu yerine meyve püresi. Ama bunları tadımlık başladık uzunca bir süre. Dün gittiğimizdede artık mevsim sebzelerinede yine 3 gün kuralıyla geçebilirsin dedi. Sabahlarıda labne pekmez ve bebek ekmeğiyle mamayı karıştırıp başla dedi. Bu arada istedikçe mamaya devam. Karışık mı yazdım bilemedim :)

Canım bizde 20 gündür falan atopik egzamayla uğraşıyoruz, önce alerji diye düşünüp çocuk alerji uzmanına gittim.Kandan alerji testi yapıldı , süt alerjisi yok denecek kadar az çıktı . Benim sütüm süt, et ve yumurta içeren şeyleri, kuruyemiş gibi hiçbirşeyi yiyemediğim için çok çok azaldı. Süt alerjisi düşüncesiyle o mamalardan aldık doktor rapor çıkardı devlet karşılıyor,yoksa biraz pahalı.Ama mamanın tadı çok kötü olduğu için ilk gün yemek istemedi, içine pekmez ve vanilya karıştırdık ( doktor yemezse öyle yapın demişti), öyle hiç yemedi. Sonunda yemeye başladı kendiliğinden. Şimdi hala o mamaya devam ediyorum, yediklerime de çok dikkat ediyorum ama önceleri lezyonlar biraz sönmesine rağmen bir haftadır tekrar alevlendi. Dün artık bir de cilt doktoruna götüreyim dedim, o da krem vs yazdı. Bakalım bir de bunları kullanıcam. Ne sebep oluyor bir türlü bulamıyorum.İnşallah kızımın şifasını bulurum, doktor doktor gezmek pek kötü. Her doktor aslında aynı şeyi söylüyor ama çare olamadılar.

Allah sifa versin tez zamanda iyilesir insallah o kadar kucuk ve savunmasizlar ki insan kiyamiyor ...

nazar değdi nazar bebeklerimize ☺ bizim nazarimiz bile deger...benim ilk kizimda cok zordu ...ikinci kizima ...etraftan ay ne sakin bebek ay ne uslu ay buna bakmakta ne var diye diye cocuk cildirdi...makatindaki catlaktan başka sıkıntımız yok şükür...
inşallah duru da düzelir gecmis bitmiş olur..allah dermansiz dert vermesin...
şimdi bir yere gitmeden önce ikisinede sürekli nazar duasi okuyorum...
allah hepimizin yavrularını kötü olan her şeyden korusun

Bizde de oldu ilk verdiğimde hemen doktoru aradım bir daha ver devam ederse getir dedi bir daha da olmadı hala veriyorum

Aynen cnm, dün kayınvalidem aradı, “televizyonda bir ilahiyatçı var kızım, üstüne basa basa söyledi, en çok ana baba nazarı değer.. her bakıp da içini geçirdiğinde maşallah de, dua et” diye.. bizimkiler de hep öyle söyler.. artık daha da dikkat edeceğim.. çünkü tam olarak senin gibi benim de.. ilkine çok zor bebek, nasıl dayanıyosun falan diyolardı... bunda daha ilk günden başladılar ne kadar huzurlu mutlu bebek diye.. ben de hep söyledim tabi.. ben paylaşırım bir de iyiyi de kötüyü de sevdiklerimle, söylemeyeyim de nazar değmesin falan diye düşünmem yani.. annem instagrama foto koyma fazla derdi Ayşe için mesela, listemdeki herkesin çocuğu var niye nazar değdirsin insanlar diye çıkışırdım.. ama büyük sözü dinlemek lazımmış... Duru’da daha iyi anladım çok saol iyi dileklerin için, kalıcı bir şey olmasın da her zorluğa razıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…