insallah bir sey cikmaz canim.
emirin 20.haftada bagirsaklarinda genisleme oldugu goruldu. biz de cerrahpasa da prof a goturduk.muayeneden sonra kistik fibrozdan bahsetmisti. amniyosentez onerdi ama biz yaptirmadik. simdi sen ishalden bahsedince icime kurt dustu.
topuk kaniyla ilgili nereyle gorustunuz?
bir sorun olsa saglik bakanligindan ararlardi dedi saglik ocagindaki hemsire. saglik bakanligini arayip sorsam mi acaba?
2
Geçmiş olsun cnm
Yok istanbulda yaşıyorum annemde babamda sakaryalı ama onlarda suan fransada yaşiyorlar. Ama tum akrabalarım orda. Sen?FarahFarah anamm :) Şu an orda mı oturuyorsunuz yoksa memleket mi :)
Çok saol canım.Listemiz yok canım.Evde dolabı açıp baktığında veya organik gdosuz mevsiminde ne varsa onu ver dedi.Sizin yediğiniz şekliyle.3 hafta böyle sebze ve meyve şeklinde.Kafama göre yani
İnş.canım.
Önce doğum yaptığım hastaneyi aradık.Orda da alınmıştı ama bulamadılar nedense.Sonra sağlık ocağıyla görüştük.Ordan bilgi aldık canım.Hayır arıyolar zaten.Biz çok taktık bi de belirtiler bire bir örtüşünce öğrenmek istedik sadece.Hiç kafana takma
Çok saol:)
Maşallah kuzuya insallah hep fazlasıni cıkarır ki zaten yumusak okdugu icin sorun olmaz herhalde dimi? Nasil pişiriyorsun peki? Giderken beni de al bana da anlatsinben doktorumla detaylı konusamadim cünkü suan hala doktor konusunda mutabakata varamadık esim beyle.
Ben 6. Aya kadar vermek istemiyordum çünku ben hamileliğimin son ayina kadar yasamadım. Doktor kesinlikle basla diyince esimde israr etti. Başka bir damla alıp denicem tekrar.
Ayy o anı düşnemiyorumm cok korkmuşsundur. Neyse ki birsey olmamış. 8 damla vermem gerekirken 2 damlada bunu gorünce bende korktugum icin başıma geldigini düsündüm.
Bennnn
Acı yemedim dondurma yedim. Geçen süt ictiğimdede bir nokta kadar olmuştu. Ama doktor onemsememisti o zaman.
Bu ay 10 gün gecikmeli oldum ki 1. Ve 2. Neredeyse pespese olmuştu. Ama normal mi bilemem tabi baska bir belirti var mi?
Herkese teşekkür ederiz. Gittik önemli bişey görünmüyor şuan hafif bir nezle dedi. İlaç yazdı ama verme dedi şimdi. Eğer öksürük başlarsa daha çok akıntısı olursa daha kötüye gittiğini farkedersen ver dedi. Ihlamur ve burnu aspire et yeter dedi. Zaten genel kontrolümüz vardı. Onun dışında herşey yolunda. Ek gıdaya devam öncelikle yer elması ve balkabağı sonrada diğer mevsim sebzelerini yavaş yavaş aynı yöntemle ekle dedi. Haftaya da tekrar çağırdı. Hem kontrol hem rotavirüsü aşısını yapacak. @beyazinci evet uyku eğitimi verdim yaklaşık bir ay olacak.istisnai durumlar hariç Sorunsuz yatağında uyuyor kendi kendine.şuan tam 5 aylık. İlk üç buçuk ay sorunsuz sakin gece bir kez uyanan 7 saat deliksiz uyuyan bir bebekken bir anda gece saat başı ya da daha sık uyanan bir bebek oldu. Genel durumu yine sakin kucak sevmez sallanmazyı sevmez emzik alır yerde takılır kendi kendine. Ama gece uykularımız kabus oldueğitimden umutluydum. O da çok rahat geçti hemen alıştı hatta hiç ağlamadı eğitim süresince. Şimdi diyorum ki hani eğitimden sonra yatağında uykuya daldığı için uyanınca tekrar uykuya dönebiliyordu. Uykuya dalarken sorun yok ama sık sık uyanıyor. Uyanınca da ya emzik veriyorum ya pışpışlıyorum ya da biraz mızmızlanıp tekrar uyuyor. Eğitim başarılı geçti ama uykularımız düzene girmedi.
Geçmiş olsun canım ben de yaptım bi ara kafama göre.Sonra dr bıraktırdı.Alışınca oluyo ya takma kafana:)kizlar bugün gastroya gittik. kaka tahlili yapildi. 15 gun sonra kontrol. tum sut ve sut urunlerini kes ve gozlemle kakayi dedi. ayrica diyetisyene ve alerjiye yonlendirdi. 15 gun sonraya randevu aldik.
internetten baktim da sevdigim her sey yasak
bir de inek sutune alerji cikarsa ozel mamalar varmis. kullanan oldu mu bu mamalari?
Ya hayır lütfen böyle bişeyi takma kafana sil yok öle bişe hiç belirti yok nası olcak .Olurmu öle şey."hayir ariyorlar zaten" dedigin saglik bakanligi mi canim?
gastro ya gittik bugün. 15 gun sonra kontrole cagirdi. o zaman soylerim bunu da. belki dedigin ter testinden yaparlar.
Evet yumuşak oluyo canım ama ben mesela ilk 2 gün çok abartmışım balkabağı ve patates çok yumuşak olmuştu hatta balkabağını parmak aralarındakini ancak yedi:)o kadar da olmıycak elinde tutabilicek parmağını bastırınca ezilicek.Buharda pişirme aparatıyla yapıyorum ben.Ama kıvam önemli ya.Havucu yaparken süt sağıodum nası olsa geç olur bu dedim.Bi koku geldi.Yakmışım tencereyi:)
Aliyim tabi seni de memnuniyetle
Gönlüne göre içine sinen bi dr bulursun inş
Çok saol canımÇok gecmis olsun cnm,bizde atlattık seni cok ii anlıyorum hele bi de sende 2 cocuk Allah yardımcın olsun...
Bu arada ek gıda hayırlı olsun,bizde basladık patates,havuc ve balkabagı seklinde ilaveten de meyve elma,armut ve avokado seklinde...
Ya o makine çok pahalı ya.Sonra napıcaksın onu.Memnun olan da var da.İlk çocuğum olsa belki en fazla ikinci el alırdımBuharda pişirme aparatı nasıl bişey?
Sanırım makinası varmış? Kullanışlımı bi fikrin varmı?
Benim çelik tencere setimde süzgeçli bi aparat var.alta tencereye su koyup üzerine o süzgeçi oturtup kapağını kapatabiliyorum.
Onunla uzun mü sürer? Yoksa makina mı tavsiye edersin?
Hemen oluyo ya bak ocağa koydum pompayı aldım.10 dk sağıyorum ben en fazla.Tencere yandı düşünBuharda pişirme aparatı nasıl bişey?
Sanırım makinası varmış? Kullanışlımı bi fikrin varmı?
Benim çelik tencere setimde süzgeçli bi aparat var.alta tencereye su koyup üzerine o süzgeçi oturtup kapağını kapatabiliyorum.
Onunla uzun mü sürer? Yoksa makina mı tavsiye edersin?
Ya o makine çok pahalı ya.Sonra napıcaksın onu.Memnun olan da var da.İlk çocuğum olsa belki en fazla ikinci el alırdım
Evet canım zannediyorum o altına su koyuyosun kapağı kapatıosun öle pişiyo
Bizde de var canım kaka yapar gibi ama uyuyacakmıs gibi de. Farklı tonlarda söyleyip sesini deniyor galiba bazen tok bazen ince bazende kesik sesle yapıyo. Bu ara bir de abü ve ebü ye takıkKızlar benim kız son zamanlarda değişik sesler çıkarıyor.
Sesini kaydettim ama site kabul etmedi yükleyemedim.
Uzun ve sürekli bi şekilde ıııııı diye ses çıkarıyor.ama biraz ıkınır gibi :)
Anlatabildimmi :)
Bakıyorum kaka yapmıyor.acaba karnımı ağrıyor diyorum ama keyfi yerinde.
Sizinkilerde böyle bi değişim varmı?
Bizde de var canım kaka yapar gibi ama uyuyacakmıs gibi de. Farklı tonlarda söyleyip sesini deniyor galiba bazen tok bazen ince bazende kesik sesle yapıyo. Bu ara bir de abü ve ebü ye takık
Daha iyi cnm,, ama hala hırıltımız varmerhaba ...valla benim kiz 3 ay melek gibiydi ☺ bir buçuk aydır saniye susmuyor....kucağa alıştı iyice...sen ne yapiyorsun...en son okudugumda duru rahatsizdi galiba iyilesti mi nasil oldu...
Canım bizimki de bildiğin " ses deneme bir iki" çalışmaları yapıyor sesini ayarlamaya çalışıyorKızlar benim kız son zamanlarda değişik sesler çıkarıyor.
Sesini kaydettim ama site kabul etmedi yükleyemedim.
Uzun ve sürekli bi şekilde ıııııı diye ses çıkarıyor.ama biraz ıkınır gibi :)
Anlatabildimmi :)
Bakıyorum kaka yapmıyor.acaba karnımı ağrıyor diyorum ama keyfi yerinde.
Sizinkilerde böyle bi değişim varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?