2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

İnş.canım.
Önce doğum yaptığım hastaneyi aradık.Orda da alınmıştı ama bulamadılar nedense.Sonra sağlık ocağıyla görüştük.Ordan bilgi aldık canım.Hayır arıyolar zaten.Biz çok taktık bi de belirtiler bire bir örtüşünce öğrenmek istedik sadece.Hiç kafana takma

2

Geçmiş olsun cnm

Çok saol:)

Çok saol canım.Listemiz yok canım.Evde dolabı açıp baktığında veya organik gdosuz mevsiminde ne varsa onu ver dedi.Sizin yediğiniz şekliyle.3 hafta böyle sebze ve meyve şeklinde.Kafama göre yani

Çok gecmis olsun cnm,bizde atlattık seni cok ii anlıyorum hele bi de sende 2 cocuk Allah yardımcın olsun...
Bu arada ek gıda hayırlı olsun,bizde basladık patates,havuc ve balkabagı seklinde ilaveten de meyve elma,armut ve avokado seklinde...

Kızlar benim kız son zamanlarda değişik sesler çıkarıyor.
Sesini kaydettim ama site kabul etmedi yükleyemedim.
Uzun ve sürekli bi şekilde ıııııı diye ses çıkarıyor.ama biraz ıkınır gibi :)
Anlatabildimmi :)
Bakıyorum kaka yapmıyor.acaba karnımı ağrıyor diyorum ama keyfi yerinde.
Sizinkilerde böyle bi değişim varmı?

"hayir ariyorlar zaten" dedigin saglik bakanligi mi canim?

gastro ya gittik bugün. 15 gun sonra kontrole cagirdi. o zaman soylerim bunu da. belki dedigin ter testinden yaparlar.

kizlar bugün gastroya gittik. kaka tahlili yapildi. 15 gun sonra kontrol. tum sut ve sut urunlerini kes ve gozlemle kakayi dedi. ayrica diyetisyene ve alerjiye yonlendirdi. 15 gun sonraya randevu aldik.
internetten baktim da sevdigim her sey yasak
bir de inek sutune alerji cikarsa ozel mamalar varmis. kullanan oldu mu bu mamalari?

Evet yumuşak oluyo canım ama ben mesela ilk 2 gün çok abartmışım balkabağı ve patates çok yumuşak olmuştu hatta balkabağını parmak aralarındakini ancak yedi:)o kadar da olmıycak elinde tutabilicek parmağını bastırınca ezilicek.Buharda pişirme aparatıyla yapıyorum ben.Ama kıvam önemli ya.Havucu yaparken süt sağıodum nası olsa geç olur bu dedim.Bi koku geldi.Yakmışım tencereyi:)
Aliyim tabi seni de memnuniyetle
Gönlüne göre içine sinen bi dr bulursun inş

Canım ek gıdaya ne zaman başladınız?
Bizimkinden 10 gün büyük senin bebek.
Bende doktora gidip ek gıda için bilgi almak istiyorum.sütüm tamamen bitti.ufak ufak başlasak mı diye düşünüyorum.
İlk neyle başladın?

Geçmiş olsun canım ben de yaptım bi ara kafama göre.Sonra dr bıraktırdı.Alışınca oluyo ya takma kafana:)

"hayir ariyorlar zaten" dedigin saglik bakanligi mi canim?

gastro ya gittik bugün. 15 gun sonra kontrole cagirdi. o zaman soylerim bunu da. belki dedigin ter testinden yaparlar.
Ya hayır lütfen böyle bişeyi takma kafana sil yok öle bişe hiç belirti yok nası olcak .Olurmu öle şey.

Evet sağlık bakanlığı canım

Buharda pişirme aparatı nasıl bişey?
Sanırım makinası varmış? Kullanışlımı bi fikrin varmı?
Benim çelik tencere setimde süzgeçli bi aparat var.alta tencereye su koyup üzerine o süzgeçi oturtup kapağını kapatabiliyorum.
Onunla uzun mü sürer? Yoksa makina mı tavsiye edersin?

Çok saol canım
Size de hayırlı olsun

Ya o makine çok pahalı ya.Sonra napıcaksın onu.Memnun olan da var da.İlk çocuğum olsa belki en fazla ikinci el alırdım
Evet canım zannediyorum o altına su koyuyosun kapağı kapatıosun öle pişiyo

Hemen oluyo ya bak ocağa koydum pompayı aldım.10 dk sağıyorum ben en fazla.Tencere yandı düşün

Ya o makine çok pahalı ya.Sonra napıcaksın onu.Memnun olan da var da.İlk çocuğum olsa belki en fazla ikinci el alırdım
Evet canım zannediyorum o altına su koyuyosun kapağı kapatıosun öle pişiyo

Şimdi youtube da izledim de 15 dk da havuç haşladı mesela.
Yani tencerede çok zaman alan bişey değilmiş.hiç buharda yemek pişirmediğim için uzun sürer sanıyodum.
Almıcam vazgeçtim :)

Bizde de var canım kaka yapar gibi ama uyuyacakmıs gibi de. Farklı tonlarda söyleyip sesini deniyor galiba bazen tok bazen ince bazende kesik sesle yapıyo. Bu ara bir de abü ve ebü ye takık

Son düzenleme:
Bizde de var canım kaka yapar gibi ama uyuyacakmıs gibi de. Farklı tonlarda söyleyip sesini deniyor galiba bazen tok bazen ince bazende kesik sesle yapıyo. Bu ara bir de abü ve ebü ye takık

Bide aynı sesi ayağımda sallarken yapıyor :)
Kendi kendine ninni yapıyor heralde :)
Ay bu aralar çok tatlı oldu doyamıyorum sevmeye maşallah :)
Yaramaz yaramaz bakıp gülüyor kuzum :)
Her gün şükrediyorum iyiki verdi Rabbim

merhaba ...valla benim kiz 3 ay melek gibiydi ☺ bir buçuk aydır saniye susmuyor....kucağa alıştı iyice...sen ne yapiyorsun...en son okudugumda duru rahatsizdi galiba iyilesti mi nasil oldu...
Daha iyi cnm,, ama hala hırıltımız var sürekli kontroldeyiz.. geçicek inşallah.. sağlığı nasıl peki? İyi olsun da gerisini halledersin sen cnm,, inan ki Ayşe zor bebekti, Duru kolay rahat dingin diye seviniyordum ya hani ilk üç ay.. hastalandıktan sonra her gün diyorum ki keşke bu da zor olsaydı, zor uyusaydı, her an kucağımda taşımam gerekseydi yine, yeter ki iyi olsaydı da şu üç ayı hastalıklarla geçirmeseydik.. o çok daha kolaymış meğer :)

Canım bizimki de bildiğin " ses deneme bir iki" çalışmaları yapıyor sesini ayarlamaya çalışıyor

Bu fotograf buradaki bazi “annelerin” ogullarim ve isimleri hakkinda aralarinda konustuklarindan sadece bir kismi. Minicik yavrum size bir “teroristbasini” mi hatirlatti demek?
Benle ilgili yazdiklariniza bir sey demek bile istemiyorum ama yavrularim niye bu kadar eglendirdi sizi? Nasil eglendiniz?
Siz gercekten “ölü kardesinizin etini yemis” gibi olmussunuz.
Bir de bana “neden yazmiyorsun artik?” diye soruyor bu yazismayi yapanlardan bazilari.
Yaziklar olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…