2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
valla biz küçükken boyle kapris yapsak annem birden atağa gecer bir tane patlatırdı...ondan sonra atak gecir gecirebiliyorsan...saçını azicik yamuk bagladim diye yeri göğü yıkıyor..duzeltiyorum...biraz önceki iyiydi diyor...annem işleri kestirmeden hallediyormus...nasil halledecem diye kirk takla atiyotum...cok agliyo ama asla kiyamam...kaşını gozu ayri oynuyo diye pedagog pedagog geziyoz...
kisaca bizim cocuklara rahat batiyor :)

Gerçek konuşma olduğundan emin biri olarak benim yorumum şu neden konuşmanın iletilmesine laf söylerken konuşmayı yapanlara ve içeriğine dair bişey söylemiyorsun?
Oturduk insanların özel konuşmalarını okuduk, o yüzden eminim diyosun yani :)) şimdi hangi vakanın daha rezilce olduğuna herkes kendi vicdanıyla karar verecektir zaten :) sen içine dahil olmadığın bir konuşmayı ne hakla okuyabilirsin!? İnsanların gerçek kimliğiyle eşlerinden vs bahsettiği özellerini paylaştıkları?? Elime bu ekran görüntüsünü verdiğin için çok teşekkür ederim,, elbet resmi bir yetkili soracaktır sana yakın zamanda, bu konuşma sana kimden ulaştı diye :) kolay gelsin :) aaaa bu arada o ekrandaki konuşmada olmasam bile o grupta ben de varım, hani yazayım da için rahat etsin herkese duyurdum diye :) başlığı daha fazla kişiselleştirmemek için konu hakkındaki son yorumum bu olacak. Siz beşiniz bir süre daha takılın aranızda, mutluluklar.

Dünkü fotoğrafı kaldırılmadan önce görüp de emin olmayan yoktur bence . Böyle bir ekran görüntüsünü paintte veya başka biryerde uydurma hazırlayacak kadar kafayı sıyırmış biri var mı burda merak ediyorum

Iki kiz olmasi ayri bir sikinti ama azalacaktir cnm merak etme sen asla yaristirma kiyas yapma hatta bu konuyla ilgili sana ozelden yazacagim bikac sey

Gerçek konuşma olduğundan emin biri olarak benim yorumum şu neden konuşmanın iletilmesine laf söylerken konuşmayı yapanlara ve içeriğine dair bişey söylemiyorsun?
Hmm...oturduk guzel guzel konusmalari okuduk diyosun yani oyle mi ? Bukadar eminsen dogruladiginda iyi oldu tesekkurler :) Acaba neden birkac kisi hakkinda konustugumuz seyler cimbizla cekilip secilip yayinlanmis guzel cumleler alinmamis ? Neden buradaki diger anneler hakkinda soyledigimiz guzel sohbetlerimiz paylasilmamissss ? bizi millete kotu gostermeye calistiniz ama basaramadiniz bizi ifsa edelim derken kendi kendinizi ettiniz...Merak etmeyin sizin kim oldugunuzda ortada "5" kisi...Her neyse o grupta bende varim ve samimi buldugumuz insanlarla ozelimizi paylastik hatta ben kapali birisi olarak fotomu paylastim simdi bunu ordan size copy paste yapan hangi AKILLIYSA onunla baska mecralarda gorusmek uzere...!

Geceden beri foruma girmiyorum. Yine neler olmuş böyle burda arkadaşlar yaaa
Ben özetleyeyim,, birbirinde numarası olan arkadaşların özel konuşmaları (fotoları, kocalarını çekiştirmeleri, kayınvalidelerinden dert yanmaları, kapalıların başı açık ev hali resimleri falan ne varsa) bazı arkadaşların eline geçmiş. Kim olduklarını hepiniz biliyosunuz tabi.. bunlar da böyle birbirlerine servis ediyolar rezilce.. söz konusu konuşmada da (çok güzel yerden kesmişler), ben orjinalini yollarım isteyene; şapkalı arkadaş için çocuklarının isimlerini ne kadar seviyo ne çok bahsetmiş denmiş, birisi de “söz dizisinde bir karakter var terörist başını oynayan, onun ismi Agah, bana hep onu hatırlatıyo görünce” yazmış. Budur.

Peki madem birbirinizde numarası olan samimi arkadaşlar olarak açtığınız grupta , konuşmaları kesip sapkalia ya gönderende o gruptan birisi? Bu samimiyete bu nasıl yapılabilir orayı çözemedim.

Valla saf saf böyle bişey yapacak kadar sıyıran olduğuna göre (bilişim suçlarından bihaber) onu da yapabileceklerine ihtimal vermen gerekirken açıkça ben eminim dedin :) şimdi istediğin kadar çevirebilirsin, ama basit bir savcılık soruşturmasında bu görüntünün kimlerin telefonunda olduğunu, silindiğini vs bir iki ay içinde bulacaklarını da hatırlatayım ben sana.

Peki madem birbirinizde numarası olan samimi arkadaşlar olarak açtığınız grupta , konuşmaları kesip sapkalia ya gönderende o gruptan birisi? Bu samimiyete bu nasıl yapılabilir orayı çözemedim.
İşte tam olarak bu ikiyüzlülükten nasıl zevk alır insanlar onu merak ediyorum ben de :)

Kızlar ucuzkitapal.comdan aldıklarım geldi . İnanamadım etiketi 15 lira olan kitaplar 2 lira kişisel gelişim , çocuk yetiştirme, boyama, etkinlik ve bir sürü hikaye kitabı aldım . Şimdi bizim oğlan izin verdiği sürece bu kitaba başlıcam.

Eklentiler

• B45278A1-56EC-4BF3-B87C-9115F52E87CA.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 43
  • CF0C5481-708F-4333-975B-486063B1C3E2.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 45
benim buyuk kizin tuyleri dokulmedi...simdi 4 yaşına girecek...yani şöyle söyleyim banyo yaparken sirtindaki tüyler bir saga bir sola süzülüyor :)
Aaa ciddimisin ozaman bizimkide oyle olur benim kiz bayaqi killiymis demekki canim dogduqunda hastaneye toka qotursem baglarmisim o derece

Hayırdır neler oluyor hanımlarbir türlü anlam veremedim bu konuşmalaratadımız niye kaçtı Yarabbim

Hayırdır neler oluyor hanımlarbir türlü anlam veremedim bu konuşmalaratadımız niye kaçtı Yarabbim
Topik icerisindeki bazi arkadaslarimiz kaos ve entrikadan besleniyor cnm ben daha dun ilk mj i gordugumde bu isin buralara gelecegini anlamistim mudahale edip uyariyorum ama insanlar anlamiyorlar... bir mahkememiz eksikti o da olacak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…