valla biz küçükken boyle kapris yapsak annem birden atağa gecer bir tane patlatırdı...ondan sonra atak gecir gecirebiliyorsan...saçını azicik yamuk bagladim diye yeri göğü yıkıyor..duzeltiyorum...biraz önceki iyiydi diyor...annem işleri kestirmeden hallediyormus...nasil halledecem diye kirk takla atiyotum...cok agliyo ama asla kiyamam...kaşını gozu ayri oynuyo diye pedagog pedagog geziyoz...Bir 4 yaş vakası da sizde var yani :) bana pedagog 2 yaşındayken “bu daha ne ki, siz dört yaşı görün” demişti de ne kadar daha kötü olabilir diye düşünmüştüm :) boşuna minik ergenler denmiyo bu gruba demek ki.. herşeye cevap, ani öfkelenmeler ve peşinden pişman olmalar, aşırı değişken ruh hali.. az önce teyzesine beni bahçeye çıkar dedi, sonra bugün çıkmayacağım dedi, sonra neden bahçeye çıkamıyorum diye ağladı; giydirdik beresini yanlış taktık diye sıkıntılandı, güzel kızım dedim “öyle deme bana” diye delirdi.. her an yeni bir çılgınlık :) onun davranışlarından ziyade sürekli tepki olarak nasıl davranmamız gerektiğini düşünmek yoruyor beni; doğru şekilde yönlendireyim şu süreci diyorsun ama sabır da bir yere kadarama biliyorum ki bir iki aya kadar geçicek.. sen de öyle düşünüp rahatlamaya çalış bence cnm, başka türlü tükeniyor insanın sabrı çünkü
Oturduk insanların özel konuşmalarını okuduk, o yüzden eminim diyosun yani :)) şimdi hangi vakanın daha rezilce olduğuna herkes kendi vicdanıyla karar verecektir zaten :) sen içine dahil olmadığın bir konuşmayı ne hakla okuyabilirsin!? İnsanların gerçek kimliğiyle eşlerinden vs bahsettiği özellerini paylaştıkları?? Elime bu ekran görüntüsünü verdiğin için çok teşekkür ederim,, elbet resmi bir yetkili soracaktır sana yakın zamanda, bu konuşma sana kimden ulaştı diye :) kolay gelsin :) aaaa bu arada o ekrandaki konuşmada olmasam bile o grupta ben de varım, hani yazayım da için rahat etsin herkese duyurdum diye :) başlığı daha fazla kişiselleştirmemek için konu hakkındaki son yorumum bu olacak. Siz beşiniz bir süre daha takılın aranızda, mutluluklar.Gerçek konuşma olduğundan emin biri olarak benim yorumum şu neden konuşmanın iletilmesine laf söylerken konuşmayı yapanlara ve içeriğine dair bişey söylemiyorsun?
ewet ewet bizimde kulakta beldeEpilasyona gitse gidilecek durumda bizim kız. Kulak kenarlarında bile var hala
Dünkü fotoğrafı kaldırılmadan önce görüp de emin olmayan yoktur bence . Böyle bir ekran görüntüsünü paintte veya başka biryerde uydurma hazırlayacak kadar kafayı sıyırmış biri var mı burda merak ediyorumOturduk insanların özel konuşmalarını okuduk, o yüzden eminim diyosun yani :)) şimdi hangi vakanın daha rezilce olduğuna herkes kendi vicdanıyla karar verecektir zaten :) sen içine dahil olmadığın bir konuşmayı ne hakla okuyabilirsin!? İnsanların gerçek kimliğiyle eşlerinden vs bahsettiği özellerini paylaştıkları?? Elime bu ekran görüntüsünü verdiğin için çok teşekkür ederim,, elbet resmi bir yetkili soracaktır sana yakın zamanda, bu konuşma sana kimden ulaştı diye :) kolay gelsin :) aaaa bu arada o ekrandaki konuşmada olmasam bile o grupta ben de varım, hani yazayım da için rahat etsin herkese duyurdum diye :) başlığı daha fazla kişiselleştirmemek için konu hakkındaki son yorumum bu olacak. Siz beşiniz bir süre daha takılın aranızda, mutluluklar.
Iki kiz olmasi ayri bir sikinti ama azalacaktir cnm merak etme sen asla yaristirma kiyas yapma hatta bu konuyla ilgili sana ozelden yazacagim bikac seyeskisi kadar kötü degil canim ama cevremde cocuklarinda böyle kardes kiskancligi yasamis anneler buyuduklerinde de devam ettiğini söylüyorlar...aysedurunun tavsiyesiyle o sormadan ben kızıma onu sevdigimi sık sık söylüyorum...
ama hala kardesini hic istemedigini dile getiriyor şükür ki fiziksel siddeti azaldi...
Hmm...oturduk guzel guzel konusmalari okuduk diyosun yani oyle mi ? Bukadar eminsen dogruladiginda iyi oldu tesekkurler :) Acaba neden birkac kisi hakkinda konustugumuz seyler cimbizla cekilip secilip yayinlanmis guzel cumleler alinmamis ? Neden buradaki diger anneler hakkinda soyledigimiz guzel sohbetlerimiz paylasilmamissss ? bizi millete kotu gostermeye calistiniz ama basaramadiniz bizi ifsa edelim derken kendi kendinizi ettiniz...Merak etmeyin sizin kim oldugunuzda ortada "5" kisi...Her neyse o grupta bende varim ve samimi buldugumuz insanlarla ozelimizi paylastik hatta ben kapali birisi olarak fotomu paylastim simdi bunu ordan size copy paste yapan hangi AKILLIYSA onunla baska mecralarda gorusmek uzere...!Gerçek konuşma olduğundan emin biri olarak benim yorumum şu neden konuşmanın iletilmesine laf söylerken konuşmayı yapanlara ve içeriğine dair bişey söylemiyorsun?
Ben özetleyeyim,, birbirinde numarası olan arkadaşların özel konuşmaları (fotoları, kocalarını çekiştirmeleri, kayınvalidelerinden dert yanmaları, kapalıların başı açık ev hali resimleri falan ne varsa) bazı arkadaşların eline geçmiş. Kim olduklarını hepiniz biliyosunuz tabi.. bunlar da böyle birbirlerine servis ediyolar rezilce.. söz konusu konuşmada da (çok güzel yerden kesmişler), ben orjinalini yollarım isteyene; şapkalı arkadaş için çocuklarının isimlerini ne kadar seviyo ne çok bahsetmiş denmiş, birisi de “söz dizisinde bir karakter var terörist başını oynayan, onun ismi Agah, bana hep onu hatırlatıyo görünce” yazmış. Budur.Geceden beri foruma girmiyorum. Yine neler olmuş böyle burda arkadaşlar yaaa
Müthiş çevirdin arkadaşım ya :)Dünkü fotoğrafı kaldırılmadan önce görüp de emin olmayan yoktur bence . Böyle bir ekran görüntüsünü paintte veya başka biryerde uydurma hazırlayacak kadar kafayı sıyırmış biri var mı burda merak ediyorum
Peki madem birbirinizde numarası olan samimi arkadaşlar olarak açtığınız grupta , konuşmaları kesip sapkalia ya gönderende o gruptan birisi? Bu samimiyete bu nasıl yapılabilir orayı çözemedim.Ben özetleyeyim,, birbirinde numarası olan arkadaşların özel konuşmaları (fotoları, kocalarını çekiştirmeleri, kayınvalidelerinden dert yanmaları, kapalıların başı açık ev hali resimleri falan ne varsa) bazı arkadaşların eline geçmiş. Kim olduklarını hepiniz biliyosunuz tabi.. bunlar da böyle birbirlerine servis ediyolar rezilce.. söz konusu konuşmada da (çok güzel yerden kesmişler), ben orjinalini yollarım isteyene; şapkalı arkadaş için çocuklarının isimlerini ne kadar seviyo ne çok bahsetmiş denmiş, birisi de “söz dizisinde bir karakter var terörist başını oynayan, onun ismi Agah, bana hep onu hatırlatıyo görünce” yazmış. Budur.
benim buyuk kizin tuyleri dokulmedi...simdi 4 yaşına girecek...yani şöyle söyleyim banyo yaparken sirtindaki tüyler bir saga bir sola süzülüyor :)Kizlar bebislerinizin dogumdaki tüyleri döküldü mü ???yoksa bi bizde mi var
Valla saf saf böyle bişey yapacak kadar sıyıran olduğuna göre (bilişim suçlarından bihaber) onu da yapabileceklerine ihtimal vermen gerekirken açıkça ben eminim dedin :) şimdi istediğin kadar çevirebilirsin, ama basit bir savcılık soruşturmasında bu görüntünün kimlerin telefonunda olduğunu, silindiğini vs bir iki ay içinde bulacaklarını da hatırlatayım ben sana.Dünkü fotoğrafı kaldırılmadan önce görüp de emin olmayan yoktur bence . Böyle bir ekran görüntüsünü paintte veya başka biryerde uydurma hazırlayacak kadar kafayı sıyırmış biri var mı burda merak ediyorum
İşte tam olarak bu ikiyüzlülükten nasıl zevk alır insanlar onu merak ediyorum ben de :)Peki madem birbirinizde numarası olan samimi arkadaşlar olarak açtığınız grupta , konuşmaları kesip sapkalia ya gönderende o gruptan birisi? Bu samimiyete bu nasıl yapılabilir orayı çözemedim.
Valla sayenizde kimlerin grupta olduğunu öğreniyoruz :) iyi oluyorMüthiş çevirdin arkadaşım ya :)
Aaa ciddimisin ozaman bizimkide oyle olurbenim buyuk kizin tuyleri dokulmedi...simdi 4 yaşına girecek...yani şöyle söyleyim banyo yaparken sirtindaki tüyler bir saga bir sola süzülüyor :)
Sen zaten biliyodun.. ama niye bu düşmanlık anlamadım.. kendi hakkında yazılanları okuyunca da mı hiç mahçup olmadın..?Valla sayenizde kimlerin grupta olduğunu öğreniyoruz :) iyi oluyor
Gizli bir şey yok zaten ben burdan açıkça mesaj yazmadım mi bana özelden ınstagram isimlerimizi gönderin diye.Valla sayenizde kimlerin grupta olduğunu öğreniyoruz :) iyi oluyor
Topik icerisindeki bazi arkadaslarimiz kaos ve entrikadan besleniyor cnm ben daha dun ilk mj i gordugumde bu isin buralara gelecegini anlamistim mudahale edip uyariyorum ama insanlar anlamiyorlar... bir mahkememiz eksikti o da olacak heraldeHayırdır neler oluyor hanımlarbir türlü anlam veremedim bu konuşmalara tadımız niye kaçtı Yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?