2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim dr 3 gun kuralina gerek yok İrem alerjik bir bebege benzemiyor dedi fakat ben yine de 3 gun denetecegim bence dogru yapiyorsun sen de peki yiyeceklere tepkisi nasil? Ek gida vakti yaklastikca ben de cok merak ediyorum nasil olacak diye.

Bu yumurta alerjisi cikan bebeklerde menenjit asisinin ya hastanede ya da hic yapilmamasi gerektigini soylediler saglik ocaginda senin bir bilgin var mi? Bu 9. Ayda yapilan ve sanirim devlet listesinde yer almayan bir aşi

geldimi ust üste geliyor...buyuk kızda 4 yasina giriyo seninkiler gibi...hic olmadik kaprisler tutturmalar ağlama krizleri...canima yetti...eşimin geleceği saati iple çekiyorum...
bende cok dillendirdim kucuk kızı...büyük kızda yasadiklarimdan sonra ne buyuk şans dedim...sadece emzir altini değiştir ...başka hic sey istemiyordu...
allah canlarini sag etsin sağlık versin yeterki demek lazim...
4-5 cocuk büyüten var...küçükken bakmak hic birşey birde büyüdükleri zaman görün sorun neymiş diyorlar...
hayirlisi olsun canim...
anne olmak insan yetiştirmek her yönüyle zor...bir ömre bir yaşama örnek olmak...onu yönlendirmek sekil vermek...nasil mabevi bir yük...
yükünü seve seve taşıyan butun annelerin elleri öpülesi...

Valla bu yorumdan cikarttigim sonuç...artik dogdular ya ataklari pataklari bitmeyecek surekli birseyler...
biz bile sendroma giriyoruz ..yok orta yas sendromu....lohusa sendromu...pazartesi sendromu...
ataklar aslinda bizi yildirsada sonucunda bir şeye alıştığı ogrendigi yada farkindalik kazandigi icin oluyormuş...atak geciren bebeğin gelişimi iyi demekmis...algisi aciliyormus...atağını sevdiğim tosbalarim☺

Bu yumurta alerjisi cikan bebeklerde menenjit asisinin ya hastanede ya da hic yapilmamasi gerektigini soylediler saglik ocaginda senin bir bilgin var mi? Bu 9. Ayda yapilan ve sanirim devlet listesinde yer almayan bir aşi
Hayır o konuda bir bilgim yoktu da , atopik çocuklarda 12. ayda kızamık aşısının yapılmaması gerektiğini okumuştum biryerde. Araştırayım menenjiti de.

Allah sifa versin tez zamanda iyilesir insallah o kadar kucuk ve savunmasizlar ki insan kiyamiyor ...
Amin inşallah, evet derdi olsa derdini anlatamıyor. En çok da içimi acıtan bu kadarcık bebeğin o egzamaları kaşımaya çalışması, sen ne ara büyüdün de kaşımayı öğrendin çocuğummm

Dogru ya ataklar ölene kadar bitmiyor anneler de hep der analik mezara kadar diye... anne olunca anladim...

Amin inşallah, evet derdi olsa derdini anlatamıyor. En çok da içimi acıtan bu kadarcık bebeğin o egzamaları kaşımaya çalışması, sen ne ara büyüdün de kaşımayı öğrendin çocuğummm
benim kızın da yüzünde çıktı egzama...hatta bir doktor bu dermatit dedi...bir sürü krem verdiler...hic biri fayda etmedi...bazısı dahada azdirdi...bir ara gecirir gibi olan kremlerde kullandik.. bende hic bisey surmedim fatda etmiyor diye...duzenli olarak sildim suyla...geçti şükür...
yayilmadan kurtulurlar insallah kaşıntı dan...allah sifa versin

@SapkalıA arkadasımın paylasımını az evvel okudum, resim kaldırıldığı için arkadasların yorumlarından yorumlamaya calıştım. Ama aklım almıyor ne dedikodusunu yapmış olabilirler ki hele de melek evlatlarının. Hem arkadaşımız çok zamandır da yazmıyor biz uzun süredir yazıyoruz bizim hakkımızda neler konuşuldu acaba gercekten dehset içindeyim. Biz burada ozelimizi paylaşıyoruz hiç tanımadığımız ama yoldaş arkadas bildiklerimizle ama insanın yazma ve foruma girme istigini dahi köreltiyorlar. Allah ıslah etsin. Her türlü kotülukten bizleri ve melek evlatlarımızı muhafaza etsin. Allah'a emanet olun.

Bir 4 yaş vakası da sizde var yani :) bana pedagog 2 yaşındayken “bu daha ne ki, siz dört yaşı görün” demişti de ne kadar daha kötü olabilir diye düşünmüştüm :) boşuna minik ergenler denmiyo bu gruba demek ki.. herşeye cevap, ani öfkelenmeler ve peşinden pişman olmalar, aşırı değişken ruh hali.. az önce teyzesine beni bahçeye çıkar dedi, sonra bugün çıkmayacağım dedi, sonra neden bahçeye çıkamıyorum diye ağladı; giydirdik beresini yanlış taktık diye sıkıntılandı, güzel kızım dedim “öyle deme bana” diye delirdi.. her an yeni bir çılgınlık :) onun davranışlarından ziyade sürekli tepki olarak nasıl davranmamız gerektiğini düşünmek yoruyor beni; doğru şekilde yönlendireyim şu süreci diyorsun ama sabır da bir yere kadar ama biliyorum ki bir iki aya kadar geçicek.. sen de öyle düşünüp rahatlamaya çalış bence cnm, başka türlü tükeniyor insanın sabrı çünkü

Yani ilk 10 gün yoğurt daha sonra meyve suyu.sonra sebzeler başlıyor.
Peki labneyi hazırmı kullanıyosun yoksa kendin mi yapıyosun?
Bebek ekmeği nedir hiç duymadım ben.
Benim evde ekmek makinam var.kendim yapıyorum bazen.kızıma özel ekmek yaparım yeterki yesinn :)

Ek gıda konusunda aşırı acemiyim.sanırım ilk gün çok heyecanlı olucam :)
İlk zamanlar pütürlü vericekmiyiz? Bide şehriyeli çorba filan yiceklermi hemen? Yoksa zamanlamı?
Haftaya doktora götürücem.her detayı sorucam da bide sana soruyum dedim :)

HIRSIZI cnm kardesler arasi iyidir umarim
eskisi kadar kötü degil canim ama cevremde cocuklarinda böyle kardes kiskancligi yasamis anneler buyuduklerinde de devam ettiğini söylüyorlar...aysedurunun tavsiyesiyle o sormadan ben kızıma onu sevdigimi sık sık söylüyorum...
ama hala kardesini hic istemedigini dile getiriyor şükür ki fiziksel siddeti azaldi...

Gerçek konuşma olduğundan emin biri olarak benim yorumum şu neden konuşmanın iletilmesine laf söylerken konuşmayı yapanlara ve içeriğine dair bişey söylemiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…